Toen ons bedrijf vorig jaar een grote order heeft aangenomen, zijn onze belkosten enorm gestegen. Wij hebben namelijk een telemarketingbedrijf en dat betekent dat wij met heel veel mensen dag in dag uit voortdurend zitten te bellen. Dit was tot een paar jaar geleden goed te doen, maar in de loop der jaren zagen wij onze belkosten aanzienlijk stijgen waardoor onze winsten ook begonnen terug te lopen. Dat was niet waar wij gelukkig van werden en vandaar dat wij zijn gaan kijken hoe wij de belkosten naar beneden konden krijgen. Van meerdere mensen kregen wij te horen dat wij gebruik zouden kunnen gaan maken van een sip trunk. Ik moet u bekennen dat ik in eerste instantie nog nooit van een sip trunk had gehoord, maar toen ik op het internet even snel wat opzocht over wat een sip trunk precies was, werd ik er meteen heel enthousiast van. Het is namelijk zo dat je met een sip trunk veel voordeliger kunt bellen. Meer hoefde ik eigenlijk niet te weten, ik wilde namelijk maar wat graag de belkosten van ons bedrijf naar beneden brengen en ik had al snel in de gaten dat dit met een sip trunk heel goed mogelijk zou zijn. Vandaar dat ik ook meteen even gezocht heb naar een bedrijf waar je daadwerkelijk een sip trunk kunt kopen. Ik heb meerdere bedrijven gevonden, maar ik ging voor kwaliteit dus ik wilde niet zomaar met de eerste de beste in zee gaan. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik op fora een bedrijf kon vinden dat heel goed uit de tests kwam. Dit bleek het bedrijf Voicedata te zijn. Dit bedrijf heeft heel goede recensies gekregen van de zeer vele klanten die zaken hebben gedaan met dit bedrijf. Vandaar dat dit mij een goede optie leek om met dit bedrijf zaken te gaan doen. Inmiddels kan ik u vertellen dat ik mij geen betere service had kunnen wensen.

Dit bedrijf leverde ons de sip trunk die wij nodig hadden

Omdat ik graag goed wilde worden voorgelicht over het gebruik van een sip trunk, heb ik eens gekeken of ik met deze mensen van Voicedata.nl in gesprek zou kunnen gaan. Ik vermoedde namelijk dat wij een speciaal pakket moesten gaan gebruiken aangezien wij zeer intensief gebruikmaken van onze telefoonlijnen. Ik heb daarom naar Voicedata.nl gebeld om te vragen of wij ook gebruik konden gaan maken van de sip trunk en zo ja, wat zij ons zouden aanraden. Wat ik heel prettig vond, was dat men hier alle tijd voor mij nam om mij te woord te staan. Men luisterde heel goed naar mijn wensen en kwam met verschillende zeer goede oplossingen. Dat maakte het voor mij als klant heel prettig om zaken te doen met dit bedrijf. Bovendien heeft het gebruik van de sip trunk ons zoveel opgeleverd dat ik nog iedere dag blij ben dat wij op de sip trunk zijn overgestapt. Dat alles dankzij de zeer goede service van dit bedrijf. Wij zijn daarom erg tevreden over wat zij allemaal voor ons gedaan heeft. Wilt u ook graag voordeliger bellen? Kom dan even naar Voicedata.nl surfen.

Wij bellen nu heel veel voordeliger

Zoals u in het voorgaande waarschijnlijk al gemerkt heeft, ben ik uitermate tevreden over de service van Voicedata.nl. Wij bellen nu vele malen voordeliger en dat scheelt ons heel veel geld. Kortom:

  • wij zijn heel tevreden over dit bedrijf
  • wij bellen nu veel voordeliger
  • wij kunnen altijd extra lijnen gaan gebruiken

Wij raden dit bedrijf sterk aan.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn