Ik heb een eigen winkel en ik vind het belangrijk dat ik een mooie etalage heb. Ik heb mijn winkel namelijk in een drukke winkelstraat en ik merk dat veel mensen langslopen en als ik hun aandacht weet te vestigen met een mooie etalage, merk ik dat ik ook meer klanten in mijn winkel over de vloer krijg. Vandaar dat ik dus altijd mijn best doe om iets moois van mijn etalage te maken. Een van de dingen die mij heel erg opvalt is dat wanneer je de aandacht van de mensen wilt hebben, je beter met licht kunt werken. Het is namelijk zo dat alle etalages bij ons in de straat wel iets doen met licht en dus moet je hier wel aan meedoen omdat je anders bijna letterlijk in de donkere hoek blijft zitten. Ik ben daarom gaan kijken wat ik kon doen om mijn etalage meer te laten opvallen. Ik heb toen besloten dat ik graag met een led strip wilde gaan werken. Dat had meerdere redenen. Ten eerste vond ik het belangrijk dat ik niet heel veel geld hoefde te investeren in het aanbrengen van verlichting in mijn etalage. Wanneer je dan met een led strip gaat werken, weet je zeker dat je deze eenvoudig kunt aanbrengen. Je hoeft namelijk voor een led strip niet allerlei contactpunten te maken omdat je de led strip enkel maar hoeft aan te brengen op het oppervlakte van waaraf je het oppervlakte wilt beschijnen. Een tweede reden waarom ik voor een led strip gekozen heb, is omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik geen vermogen aan energiekosten hoefde te betalen omdat ik mijn etalage de hele nacht had uitgelicht. Als je dus voor een led strip kiest, weet je zeker dat je energiekosten binnen de perken zullen blijven omdat een led strip nauwelijks stroom neemt. Daarmee draag je dus ook bij aan een betere wereld en dat was voor mij dan ook een belangrijke reden om te kiezen voor een led strip. De grote vraag was even waar ik een led strip kon kopen. Ik wilde namelijk een goed product in huis halen, maar ik wilde liever niet heel veel voor mijn led strip betalen. 

Ik kocht mijn led strip via ledstripkoning.be

Ik ben op het internet gaan zoeken naar een site waar ik voor een goede prijs een led strip kon kopen. Als je dan ook zoek gaat, kom je al heel snel bij de mensen van ledstripkoning.be terecht. Deze site heeft echt alles wat je je maar kunt wensen wanneer je graag een led strip wilt kopen. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want zonder deze site had ik veel meer voor een led strip moeten betalen. 

Zoekt u ook goede verlichting? 

Mocht u ook goede verlichting zoeken, dan kan ik u aanraden om:

  • Even naar de site van ledstripkoning.be te gaan kijken 
  • Te bekijken welke soorten verlichting u hier allemaal kunt krijgen 
  • Een bestelling via deze site te plaatsen en om van grote voordelen te profiteren 

Surf vandaag nog even naar ledstripkoning.be. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn