Moet u het bedrijfsafval kwijt? Dan bent u bij milieu service Nederland aan het goede adres. Bij milieu service Nederland kunt u terecht voor een snelle en geruisloze afvoer van bedrijfsafval, plastic verpakkingen, metalen en drankenkartons. Het bedrijf is milieubewust, heeft een uitstekende service, de scherpste prijs en in elke plaats in Nederland.

Milieu service Nederland is in de jaren 80 opgericht toen het gebruik van computers en printers zorgde voor een sterke toename van papiergebruik. Klanten begonnen met het vernietigen van bedrijf papier en vertrouwelijke documenten. Later in de jaren kwamen er voor andere afvalstromen strenge milieuvoorschriften en werd het heel belangrijk om afval te scheiden. In deze tijd groeide het bedrijf uit tot een allround bedrijf in de afvalbranche. Voor milieu service Nederland is de focus het persoonlijke contact met de klant.

Bedrijfsafval

Commerciƫle bedrijven, overheden en semi-overheden produceren verschillende soorten bedrijfsafval. Dit zijn ook wel afvalstromen. Het bedrijf haalt voor u het bedrijfsafval voordelig op en verwerkt dit volgens de normen en milieu-eisen.

Bedrijfsafval bestaat vaak uit meerdere afval soorten die goed te recyclen zijn, dit kan kosten besparen op u bedrijfsafval. Daarnaast is het tegenwoordig ook wettelijk verplicht om bepaalde afvalstromen te scheiden. Het is natuurlijk ook beter voor het milieu om het bedrijfsafval te recyclen. De meest optimale situatie bestaat uit bedrijfsafval waar een klein percentage restafval overblijft nadat de recyclebare afvalsoorten zijn gescheiden.

De keuze bestaat uit een uitgebreid assortiment afvalcontainers die binnen 24 uur geplaatst kunnen worden. Het gaat hierbij om de volgende soorten:

 • Rolcontainers
 • Miniperscontainers
 • Perscontainers
 • Multi afval containers
 • Ondergrondse containers
 • Containers voor chemische afval
 • Afzetcontainers
 • Overige containers

Inzamelen bedrijfsafval

Bedrijfsafval is in elke branche anders, dit geld ook om de behoeftes van afvalinzameling. Milieu service Nederland heeft in veel verschillende branches ruime ervaring met het verzorgen van bedrijfsafval beheer. Het bedrijf geeft advies aan elke branche door een gratis afvalscan. Deze afvalscan geeft weer op welke manier afvalinzameling in uw situatie het meest voordelig of milieuvriendelijk is. Hierbij wordt er rekening gehouden het de wensen, het budget en de milieu-eisen van de klant.

Het kan voorkomen dat u binnen het bedrijf een vertrouwelijk papier hebt dat u veilig vernietigd wil hebben. Dit kan milieu service Nederland voor u regelen door de papiervernietigingsdiensten. Daarnaast kan het met een unieke MobielZeker concept het archief voor u deur vernietigd worden. Daarbij ontvangt u direct een vernietigingscertificaat zodat u verzekerd bent dat de documenten versnipperd zijn. Deze papiersnippers worden vervolgens voor 100% gerecycled. Dit kan een keer per jaar voorkomen maar ook op structurele basis. Daarnaast kunt u dozen aanbieden, maar ook in passende rolcontainers. Milieu service Nederland biedt een aantal voordelen:

 • Ruimste keuze aan afvalcontainers
 • Altijd de laagste tarieven
 • Dienstverlening in elke plaats in Nederland
 • De container wordt binnen 24 uur geleegd
 • Een overzichtelijke factuur van alle afvalstromen
 • Een geruisloze overgang

Heeft u last van veel bedrijfsafval? Neem dan contact op met milieu service Nederland voor meer informatie wat het bedrijf voor u kan betekenen. Een van de branchemanagers staan graag voor u klaar om u advies te kunnen geven op basis van een gratis afvalscan met advies over de voor u beste situatie. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met het bedrijf!

https://www.milieuservicenederland.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn