Mijn vrouw en ik wilden graag deze zomer onze badkamer verbouwen, want die zag er ondertussen erg ouderwets uit. Wij wonen al vijftien jaar in dit huis en hadden nog nooit wat aan de badkamer gedaan, maar gelukkig zag de badkamer er erg netjes uit toen wij hier kwamen wonen. De afgelopen jaren hadden wij het al regelmatig over een verbouwing en waren al aan het kijken naar ideeën, maar merkten dat het verbouwen van onze badkamer waarschijnlijk erg duur zou worden. Gelukkig wilde een vriend van mij helpen met de verbouwing, zolang wij zelf ook een aantal dingen zouden doen. Wij wilden graag inbouwspots in de badkamer hebben, want dat vinden wij allebei erg mooi en konden die voor een goede prijs kopen op de website pretmetled.nl. De LED-verlichting heeft er voor gezorgd dat ons badkamer nu zeer mooi verlicht wordt en er weer modern uitziet. De badkamer was een paar jaar vernieuwd voordat wij in het huis kwamen wonen en daarom besloten wij destijds om er niets aan te doen. De badkamer was niet helemaal onze smaak, maar wij vonden het niet nodig om veel geld uit te geven aan een verbouwing, terwijl alles er nog netjes uitzag en goed werkte. Na vijftien jaar in dit huis te wonen, vonden wij het tijd worden om de badkamer eens aan te pakken en wij wisten al snel dat wij inbouwspots wilden hebben. Wij hadden een aantal bedrijven om een offerte gevraagd, maar de verbouwing zou erg duur worden, gelukkig wilde een vriend ons meehelpen. Ik wist dat ik wel een aantal dingen zelf kon doen en de rest zou hij doen, of begeleiden. Ik besloot om alvast op zoek te gaan naar inbouwspots en ander materiaal zoals tegels, zodat wij alles goed op elkaar konden afstemmen.

Een specialist in LED-verlichting en inbouwspots

Online zocht ik naar bedrijven die inbouwspots verkopen en vond veel verschillende websites die deze producten aanboden. Een van de websites die ik had gevonden was pretmetled.nl en zag zij een zeer groot aanbod hadden. Dit bedrijf is een echte specialist in verlichting en verkoopt veel verschillende merken voor een goede prijs. Met de handige informatie op hun website wist ik precies wat wij allemaal nodig hadden en wat ik moest kopen. Ik had een aantal mooie artikelen uitgezocht en merkte dat de inbouwspots en verlichting bij dit bedrijf zeer voordelig waren, daarom besloot ik om alle artikelen hier te kopen.

Een mooie moderne badkamer

Samen met mijn vriend ging ik aan de slag en ik besloot om zelf de inbouwspots in te bouwen. Gelukkig vond ik een handige handleiding op de website van pretmetled.nl, zodat ik alles gemakkelijk zelf kon doen. Na vele avonden en in het weekend te klussen was de verbouwing klaar en wij zijn zeer blij met het resultaat, want de badkamer ziet er weer modern uit. De inbouwspots en de verlichting maken de badkamer af en wij zijn erg blij met onze aankopen, daarom raden wij pretmetled.nl aan.

  • Zij hebben een zeer groot assortiment
  • De website staat vol met informatie
  • Wij konden de artikelen hier goedkoop kopen
  • De badkamer wordt nu zeer mooi verlicht 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn