Dit jaar wilde ik graag voor een andere bedrijf gaan werken. Ik heb de afgelopen jaren voor verschillende bedrijven gewerkt en verschillende banen gehad, maar eigenlijk voelde ik mij nergens op mijn plaats. Ik vond het tijd worden voor wat anders en raakte daarover in gesprek met een van mijn vrienden. Hij had in het verleden op Schiphol gewerkt en raadde mij aan om naar KLM vacatures te zoeken. Hij had toen vaak met dit bedrijf te maken en dacht dat ik goed bij KLM zou passen. Toen ik op zoek ging naar vacatures, kwam ik de website Timing.nl tegen en hier vond ik een aantal leuke vacatures bij deze luchtvaartmaatschappij. De afgelopen jaren heb ik bij veel bedrijven gewerkt en accepteerde ik veel banen die op mijn pad kwamen, maar er zat niet veel werk tussen dat ik echt leuk vond. Ik deed het werk voornamelijk omdat ik geld nodig had en het werk dat ik deed vond ik weinig inspirerend, het is dan ook niet vreemd dat ik nooit lang bij een bedrijf bleef. Ik vertelde een van mijn vrienden dat ik weer het liefste ergens anders wilde werken en hij vond dat ik moest zoeken naar KLM vacatures. Hij heeft een aantal jaar op Schiphol gewerkt en had toen veel contact met KLM en medewerkers van dit bedrijf. Hij dacht dat ik dit een leuk bedrijf zou vinden en dat ik goed zou passen bij de cultuur. Hij dacht dat er altijd wel KLM vacatures openstaan, omdat het een groot bedrijf is en zij vaak op zoek zijn naar nieuwe mensen. Bij zo een groot bedrijf is er werk op veel verschillende afdelingen en voor verschillende achtergronden. Het leek mij zelf ook leuk om voor een bedrijf zoals KLM te werken en volgde daarom zijn advies op.

Diverse KLM vacatures open

Toen ik op zoek ging naar KLM vacatures, vond ik een aantal websites die vacatures open hadden staan. Ik vond onder andere de website Timing.nl en zag hier vacatures van veel grote bedrijven. Ik zag een baan die mij erg aansprak en ik besloot om mijn cv op te sturen. Ik had een kort gesprek met iemand van Timing en kon daarbij aangeven waarom ik gesolliciteerd had op een van de KLM vacatures en waarom ik dacht dat ik geschikt was. De medewerker vond mij een goede match en zou mijn cv doorsturen naar het bedrijf.

Beginnen bij mijn nieuwe baan

Na een gesprek bij KLM mocht ik beginnen met de functie en ondertussen werk ik drie weken voor dit bedrijf. De medewerker van Timing zorgde dat ik goed voorbereid naar het sollicitatiegesprek ging en dit hielp mij om de baan te krijgen. Op zoek gaan naar KLM functies was een goed idee, want ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Ik was erg blij met het bedrijf Timing en raad daarom dit uitzendbureau aan.

  • Ik vond op hun website verschillende KLM vacatures
  • Er staan op de website veel vacatures van bedrijven
  • Ik werd goed geholpen door een medewerker
  • Ik heb nu een baan bij KLM
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn