Het was mijn grote droom om die hoge functie te bekleden. Om op die stoel te zitten maar toen ik er eenmaal zat was ik doodongelukkig. Ik liep totaal vast, mijn glazen plafond had ik snel bereikt. Ik was directeur van het bedrijf waar ik al twintig jaar werkzaam was. Ik was mezelf alleen helemaal verloren. Want hoe moest ik nu mezelf zijn op mijn werk en tegelijkertijd de directeur zijn van dit bedrijf. Hoe kon ik mijn taken uitoefenen zonder helemaal te veranderen als persoon en als collega. Ik zat met mijn handen in het haar en wist niet goed hoe ik het moest doen. Ik liep zo vast dat mijn glazen plafond ervoor zorgde dat ik het helemaal niet leuk vond. Ik had geen plezier meer in mijn werk en voor het eerst in mijn leven voelde ik een bonk stress op zondag middag. Ik wist dat de nieuwe werkweek weer voor de deur stond en dat ik weer moest presteren.  Maar ik wist niet hoe ik het allemaal moest doen.

Dat glazen plafond is niet nodig

Als directeur van mijn bedrijf ben ik hoofd verantwoordelijke. Dit zorgt ervoor dat ik overal van op de hoogte moet zijn en bij elke beslissingen moet stilstaan wat de gevolgen zijn voor mij en voor het bedrijf. Het is stressvol en het plezier wat ik altijd had in mijn werk dat bleef maar uit. Ik besloot dat dit niet de manier was waarop ik mijn werk ging doen. Ik zocht hulp om mijn glazen plafond af te breken en weer plezier te krijgen in mijn werk. Dit was een drempel die ik over moest gaan. Als directeur om hulp vragen bij mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat voelde heel raar maar wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. Doordat ik hulp heb gevraagd van Elodie kwam ik stap voor stap weer verder. In mijn persoonlijke leven en in mijn werk.  ik leerde hoe ik mezelf kon zijn in mijn werk en hoe ik mijn nieuwe functie op de juiste manier kon uitoefenen. De coaching van Elodie zorgde ervoor dat ik het allemaal weer aankon en dat ik weer plezier kreeg in mijn werk.

Breek dat glazen plafond af

Als je zoveel stress voelt bij je werk dan gaat dit ten koste van je gezondheid. Als je geen plezier meer beleeft aan je werk dan heeft dit invloed op de rest van je leven. Stress is slecht voor je en ik kan je dan ook echt aanraden om gebruik te maken van de coaching van Elodie. Door deze coaching krijg je:

  • Weer plezier in je werk door het afbreken van je glazen plafond.
  • Je komt erachter waar je ontzettend goed in bent en waarom je deze functie zo graag wilt uitoefenen.
  • Door deze coaching krijg je veel meer inzicht in wie je bent en waar je goed in bent.
  • Dit is zo waardevol voor de rest van je carrière.
  • Vergroot je zelfvertrouwen doordat je meer inzicht krijg in je eigen talenten.
  • Breek dat glazen plafond van twijfels en onzekerheid af.

Ik liep vast tegen een glazen plafond. Ik wist niet meer hoe ik vooruit moest komen. Dan heb je de functie die je altijd al hebt willen uitoefenen maar zit je doodongelukkig op je bureaustoel. Daarom zocht ik hulp en kwam ik bij Elodie van Sytzama terecht. Wat ben ik blij dat ze ik haar ben tegengekomen. Nu ga ik weer vol energie naar mijn werk en heb ik er elke dag weer zin in. elodievansytzama.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn