Als je er eens goed over nadenkt hoeveel wij wel niet communiceren, dan is het eigenlijk heel erg vreemd hoe slecht we hier wel niet in zijn. Binnen het bedrijf waar ik werk, was de communicatie, net als binnen veel andere bedrijven, niet om over naar huis te schrijven. Op vele gebieden werden er haakjes laten vallen en dit zorgde voor veel irritatie binnen het bedrijf. Niet alleen tussen de werknemers, maar ook onder de klanten was er toch wel veel onrust. Het uitvoeren van de volgende aspecten moet natuurlijk goed gebeuren.

  • PR
  • Communicatie
  • Reclame

Dit was echter binnen het bedrijf waar ik voor werk helemaal niet het geval. Op een gegeven moment kwam ik langs de communicatieadviseur Utrecht. Een vriend van mij had samen met de communicatieadviseur Utrecht net een project afgerond en hij was zeer tevreden over de resultaten die hij geboekt had samen met het bedrijf Little Communicatie PR en Reclame. Ik ben zelf meteen een kijkje gaan nemen op de website https://www.littel.nl/communicatieadviseur-utrecht/ om te zien wat ze bij dit bedrijf nu voor ons zouden kunnen betekenen. Dit bleek een hele hoop te zijn en ik ben de volgende dag nog naar mijn baas gestapt om hem dit onder de aandacht te brengen.

Aan de slag met de communicatieadviseur Utrecht

Het kotste me verrassend weinig moeite om mijn baas ervan te overtuigen om eens met de communicatieadviseur Utrecht rond de tafel te gaan zitten. Ook hij had natuurlijk wel door dat op de gebieden van PR, communicatie en reclame er wel wat veranderen moest om hier ook daadwerkelijk resultaat van te kunnen zien. Er werd dus al snel een afspraak gemaakt met de communicatieadviseur Utrecht. Omdat ik degene was die dit had opgebracht en ik binnen mijn functie in het bedrijf ook veel met communicatie te maken heb, was ik bij het gesprek aanwezig. Vanaf het eerste moment merk je eigenlijk al hoeveel ervaring de communicatieadviseur Utrecht heeft. De manier waarop ze binnenkwam en meteen zeer helder overkwam, maakte wel duidelijk dat deze dame precies wist waar ze het over had! We hebben haar tijdens het eerste gesprek voorgelegd waar wij nu dachten dat de problemen zaten en aan de hand daarvan is toen het eerste plan van aanpak opgezet. Aan de hand daarvan zijn we samen met de communicatieadviseur Utrecht aan de slag gegaan om dit allemaal te verbeteren.

Een verbluffend resultaat

Het is natuurlijk heel erg menselijk om wel eens ergens een miscommunicatie over te hebben, maar het is wel belangrijk om je hier bewust van te zijn. Dankzij de geweldige training van de communicatieadviseur Utrecht die wij gekregen hebben weten we nu een stuk beter binnen het bedrijf hoe we dit aan moeten pakken. En ook de communicatie met onze klanten is een stuk beter dankzij de communicatieadviseur Utrecht. Ik kan dan ook ieder bedrijf die hier moeite me heeft absoluut aanraden om hierover eens contact op te nemen met de medewerkers van dit bureau. Ze staan hier natuurlijk voor je klaar om samen met jou te gaan kijken naar de mogelijkheden die ze hier aanbieden. Aan de hand daarvan kan jij dan bepalen of dit wel of niet voor jou en je bedrijf werkt. Het hebben van een goede communicatie is belangrijk. Of dit nu binnen het bedrijf is of juist naar de buitenwereld toe. Een klein misverstand kan grote consequenties hebben en daar zit je waarschijnlijk niet op te wachten. Maak daarom snel eens een afspraak met de communicatieadviseur Utrecht om te zien of jij ergens in kan verbeteren op dit gebied.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn