Heeft u een project lopen, maar heeft u het overzicht verloren? Dacht u dat dit een snelle klus zou zijn, maar blijkt het toch een langer lopend project te zijn? Wellicht is het tijd dat u de Project Management Office van Densi Consulting inschakelt. Zoals te lezen is op densi-consulting.nl, kunnen zij u helpen om uw project weer onder controle te krijgen. Project Management Office helpt u met het:

  • aannemen van een project,
  • inventariseren wat er nodig is,
  • hoeveel tijd het gaat kosten,
  • welke taken er doorlopen moeten worden,
  • hoeveel geld het gaat kosten.

Kortom, Project Management Office helpt u van A tot Z bij het voorbereiden en uitvoeren van uw project. Zij streven naar projectbeheersing, waarbij voortgang, kosten en kwaliteit met elkaar in perfecte verhouding staan. Dit is uiteraard wat u nodig heeft voor het succesvol uitvoeren van uw project. Als het uw eigen project is of dat van een klant, wilt u uiteraard een zo hoog mogelijke kwaliteit waarborgen voor een zo laag mogelijke prijs. Project Management Office kan u hiermee helpen door een plan voor uw project op te stellen. Hierdoor wordt u werk uit handen genomen en kunt u focussen op de werkzaamheden waar uw passie ligt. De Project Management Office van Densi Consulting heeft een eigen methodiek voor het uitvoeren van elk soort project. Met deze methodiek kunt u ervan verzekerd zijn dat er sprake zal zijn van projectbeheersing. Dit zal veel stress van het project afnemen, de risico’s klein houden en het succes des te groter maken. Met Project Management Office hoeft u zich geen zorgen te maken over de mensen, middelen, tijd en geld, omdat dit allemaal onder controle is bij de professionals van Densi Consulting.

Project Management Office brengt rust binnen elk project

Johan en zijn collega begonnen aan een opdracht, toen na verloop van tijd bleek dat deze opdracht werd omgezet naar een langlopend project. Johan en zijn collega schakelden de hulp van Densi Consulting in, omdat zij de kennis in huis hebben om binnen korte tijd een volledig overzicht van het project te hebben en alle kennis in huis hebben om tot projectbeheersing te komen. Johan vertelt: “Het was een leuke opdracht die wij aannamen, maar onze klant was zo tevreden over hoe wij de opdracht hadden aangepakt, dat hij ons betrokken wilden hebben gedurende het hele project. Dit was echter zeer omvangrijk en alleen mijn collega en ik hebben de expertise in huis binnen ons bedrijf om dit project aan te pakken. Om dit project goed aan te kunnen nemen en uit te voeren, schakelden wij daarom de hulp in van Densi Consulting. Hun Project Management Office heeft ons perfect bijgestaan bij het opstellen van het projectplan en het nemen van de eerste stappen in de uitvoering. We hadden het niet zonder hen kunnen doen. Zij weten door hun unieke methodiek altijd projectbeheersing te realiseren. De voortgang is altijd voorspoedig, de kosten lopen niet de pan uit en de kwaliteit kan altijd gegarandeerd worden. Wij vinden het uitermate prettig om met hen samen te werken en kunnen op hen vertrouwen in het succesvol voltooien van een project.”

Succesvolle projecten met Densi Consulting

Heeft u ook het overzicht over uw werkzaamheden verloren? Wist u dat veel van uw werkzaamheden als projecten kunnen worden aangepakt? Met Project Management Office van Densi Consulting krijgt u zo weer grip op uw werkzaamheden en mist u geen enkele deadline meer. Via de website kunt u contact opnemen met een van de consultants.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn