Wikkelfolie is een verpakkingsmateriaal dat vaak gebruikt wordt voor het inpakken van pakketjes die extra ondersteunend materiaal nodig hebben. Zo kan de wikkelfolie dienen als bescherming voor hele kwetsbare of breekbare producten. Ook gebruikt met wikkelfolie vaak op vliegvelden om gesloten bagage nog een extra laag aan bescherming te geven, zo is het voor dieven moeilijker om de bagage te openen en diefstal te plegen omdat ze dan door een extra aangebrachte laag sterke plastic wikkelfolie zouden moeten snijden, zagen of branden, het is namelijk erg sterk materiaal die wikkelfolie. Ook wordt wikkelfolie vaak gebruikt om ladingen op stellingskaren bij elkaar te houden, dan sealen de werknemers van bedrijven grote ladingen goederen om ze te beschermen tegen schade en te zorgen dat alle producten strak op de juiste plek blijven liggen en niet verschuiven. Voor al deze verschillende doeleinden is het belangrijk om bij de aankoop van wikkelfolie te zorgen dat de wikkelfolie die je koopt van stevig materiaal is, het is namelijk belangrijk dat de wikkelfolie niet snel breekt of scheurt want dan wordt diefstal en schade al snel een gevolg.

Wikkelfolie kopen bij viv

Op de website van viv kun je online grote of kleine ladingen wikkelfolie bestellen, ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van wikkelfolie en hebben dan ook alle verschillende soorten en maten die op de markt zijn. Een aantal verschillende soorten wikkelfolie die bij viv.nl verkocht worden zijn:

  • Handwikkelfolie, deze wikkelfolie kan handmatig aangebracht worden. Handig voor kleinere ondernemingen voor wie het onnodig is om een machine aan te schaffen omdat het niet te veel goederen zijn om met de hand in te wikkelen met wikkelfolie.
  • Machinewikkelfolie, deze folie is gemaakt om in een speciale machine te stoppen die het wikkelen makkelijker maakt. Dit is praktischer voor grote bedrijven die duizenden producten en ladingen per dag moeten wikkelen, het scheelt ze geld en mankracht om de wikkelfolie met een machine aan te brengen in plaats van met de hand.
  • Wikkelfolie minirollen, deze rollen zijn geschikt voor losse producten of goederen, ze zijn minder geschikt voor het inwikkelen van grote pallets en ladingen maar handiger voor bedrijven die kleinere objecten willen beschermen en veiligstellen.
  • Gekleurde wikkelfolie, deze wikkelfolie is handig om overzicht te houden in de ingewikkelde goederen. Zo kunt u als bedrijf zorgen dat de verschillende ladingen door middel van kleuren nog steeds van elkaar te onderscheiden zijn als je de goederen niet meer goed door de folie kunt zien.
  • Stretchband/palletband
  • Dispensers, deze zijn bedoelt om het wikkelen makkelijker te maken. Het is een soort stok waar de wikkelfolie handig om heen kan rollen.

Overige service van viv.nl

In de webshop op de website van viv zijn nog veel meer verschillende verpakkingsmaterialen te koop. In grote hoeveelheden voor bedrijven of in losse en kleine aantallen voor geïnteresseerde particulieren. U kunt op de website persoonlijke hulp krijgen en altijd terecht bij de vriendelijke servicebalie die altijd klaar staat om de klanten van viv te helpen met het vinden van het ideale verpakkingsmateriaal voor het bedrijf of de persoon in kwestie. Een aanrader voor ieder die op zoek is naar wikkelfolie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn