In Nederland en veel andere landen is het traditie om het personeel tijdens Kerstmis te bedanken voor het jaar en een pakket te geven. Toen ik nog voor bedrijven werkte kreeg ik ook elk jaar een presentje en dat doe ik ook altijd voor mijn personeel. Wij hebben dit jaar een erg goed jaar gehad en de werknemers zijn hier verantwoordelijk voor, daarom wilde ik dit jaar een duurder kerstpakket uitkiezen. Online zocht ik naar bedrijven die kerstpakketten kunnen samenstellen en vond toen de website kerstpakketonline.nl. Bij dit bedrijf kon ik een mooi pakket uitkiezen en die zal het personeel in December krijgen. Ik heb ongeveer vijftien jaar lang voor verschillende bedrijven gewerkt, maar ben nu al vele jaren ondernemer. Als werknemer kreeg ik elk jaar in December een pakket, of ander cadeau van het bedrijf waarvoor ik werkte en stelde dit altijd zeer op prijs. Het ene bedrijf schonk meer aandacht aan het pakket dan het andere en hoeveel zij uitgaven verschilde sterk, maar ik kreeg er altijd eentje. Ik geef ook altijd een kerstpakket aan het personeel en probeer altijd wat leuks uit te kiezen. Vlak voor kerstmis gaan wij elk jaar met ze allen wat eten en drinken en dit is het moment dat ik het pakket geef. Aangezien er veel werknemers wat drinken, wordt het pakket vaker wat later opgehaald. Elk jaar geef ik minimaal 50 euro uit per werknemer, maar als wij een goed jaar hebben, dan betaal ik vaak wat meer. Dit jaar was uitzonderlijk goed, waardoor ik van plan was om een mooi kerstpakket uit te kiezen. Ik begin altijd erg vroeg met het zoeken naar pakketten, zodat ik zeker weet dat het goed geregeld is en ik niet voor verrassingen kom te staan. 

Online een mooi kerstpakket kunnen uitzoeken

Online zocht ik naar bedrijven die kerstpakketten aanbieden en vond een aantal opties. Een van de websites die ik vond was kerstpakketonline.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kerstpakketten en heeft een zeer groot aanbod. Het is ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Ik zag verschillende leuke pakketten die al van te voren gemaakt waren, maar ik wilde zelf een pakket samenstellen. Ik nam contact op met het bedrijf en werd geholpen door een zeer behulpzame medewerker. We bespraken mijn wensen, hoe het bedrijf eruitzag en wat ik per kerstpakket wilde uitgeven. Daarna werden mij een aantal voorstellen  opgestuurd. 

Het pakket wordt nu gemaakt

Ik had goed contact met de medewerker en wij konden al snel het kerstpakket samenstellen. Er komen verschillende leuke producten in die het personeel zal waarderen. Op dit moment worden de pakketten gemaakt en wij hebben afgesproken dat de pakketten twee weken van te voren geleverd worden. Ik heb liever niet dat de medewerkers de pakketten van te voren kunnen zien, maar wil ook niet dat ze op het laatste moment aankomen. Ik raad kerstpakketonline.nl aan voor het bestellen van een kerstpakket.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kerstpakketten
  • Ze hebben een zeer groot aanbod aan pakketten
  • Je kan zelf ook een pakket samenstellen
  • Ik werd goed geholpen door een van de medewerkers
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn