Bent u opzoek naar een nieuwe kantoorinrichting of heeft u recent een nieuwe locatie en wilt u deze laten inrichten door ervaren interieurdesigners die werkzaam zijn op basis van duurzame en hoogwaardige mogelijkheden? shiraz Office Furniture heeft de afgelopen twintig jaar al meer dan 10.000 kantoren mogen inrichten! Wij werken onder andere samen met merken als Palmberg en Interstuhl. Een kantoor dient een goed op elkaar afgestemd geheel te zijn, praktisch te zijn ingedeeld en een fijne sfeer creëren waar efficiënt in gewerkt kan worden. Voor uw complete kantoorinrichting bent u van harte welkom bij shiraz Office Furniture. Neem gelijk contact op, bezoek onze website of kom langs in onze showroom in Dordrecht.

Moderne kantoorinrichting met interieuradvies

Als het tijd is voor een nieuwe kantoorinrichting dan kunt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplannen. Tijdens dit gesprek zal één van onze gespecialiseerde interieurstilisten de wensen samen met u doorlopen. Het is belangrijk om alvast de maten van de ruimte mee te nemen, zodat vervolgens aan de slag kan worden gegaan met een 2D en 3D ontwerp inclusief gratis wand- en vloerbekleding adviezen. De meubels worden zorgvuldig geselecteerd en samengesteld. Een kantoor is namelijk één van de belangrijkste ruimtes om zorgvuldig en met oog voor detail in te richten. Het dient een praktische ruimte te zijn met overzicht en voldoende opbergruimte bieden. Daarbij is een rustige en comfortabele uitstraal een must. Onze kantoorinrichtingen zijn van de beste kwaliteit. Hiervoor werken wij samen met vooraanstaande en genormeerde merken. Niet onbelangrijk is dat deze merken een garantie tot wel 15-20 jaar bieden op nalevering van de meubels die u aanschaft. Mocht er toevallig iets stuk gaan of op den duur aan vervanging toe zijn, dan blijft uw kantoor één passend geheel. Naast topkwaliteit zijn alle producten op een milieubewuste wijze gefabriceerd en meer dan 90% afkomstig van leveranciers uit Europa. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw nieuwe kantoorinrichting door shiraz Office Furniture.

Sfeervol en praktisch kantoor laten inrichten

Het is goed om na te denken over welke interieurstijl u aanspreekt en/of past bij uw bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een modern bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid? Of liever strak en zakelijk? Bij elke kantoorinrichting bieden wij het passende kantoormeubilair voor een stijlvolle inrichting aan. Tijdens een kennismakingsgesprek horen wij graag wat uw wensen zijn. Van werkplekken tot praktische opbergsystemen. Wellicht een speciale werkplek voor flexwerkers of een receptiebalie? Wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar is afgestemd, zodat u en uw medewerkers kunnen werken in een prettige werkomgeving die functioneel is ingericht. Tijdens het ontwerpen van uw kantoorinrichting, werken wij vrijblijvend een op maat gemaakte 2D en 3D tekening uit van uw eventuele nieuwe kantoorinrichting. Geheel naar wens en rekening houdende met uw budget. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp, de nieuwe meubels en het complete plaatje, gaan wij voor u aan de slag en zorgen wij dat uw nieuwe kantoorinrichting spoedig gerealiseerd zal worden.

Voordelen kantoorinrichting door shiraz Office Furniture:

  • Gegarandeerd jarenlang plezier en garantie op nalevering van circa 15-20 jaar
  • Geheel naar wens en passend binnen uw budget
  • Gratis interieuradvies inclusief wand- en vloerbekleding
  • Grote showroom in Dordrecht te bewonderen van 1000 m2
  • Meer dan twintig jaar specialist en ruim 10.000 kantoorinrichtingen uitgevoerd
  • Sfeervolle inrichting passend bij uw bedrijf
  • Snel geplaatst door een deskundige team
  • Topkwaliteit meubilair van vooraanstaande en genormeerde leveranciers
  • Voor praktische, comfortabele en efficiënte werkplekken
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief 2D en 3D ontwerp

Wilt u een kantoorinrichting op maat, alles uit uw nieuwe kantoorinrichting halen of bent u benieuwd naar de nieuwste kantoorinrichtingen die wij hebben geplaatst? Bezoek dan nu onze website en ontdek welke passende mogelijkheden wij kunnen bieden voor uw kantoor: shiraz.nl/!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn