Wil je graag beginnen met motorrijles in Delft? Dan ben je van harte welkom bij Rijschool Delfin! Ons team van deskundige rijinstructeurs geven al jarenlang motorrijles op een verantwoorde wijze. Is motor leren rijden ook een droom van jou? Wacht dan niet langer. De vrijheid, adrenaline en snelheid geven veel mensen een fantastisch gevoel. Om een veilige rijstijl te ontwikkelen, is het belangrijk om motorrijles te volgen bij een doorgewinterde rijschool in Delft. Door goed tijdens de rijlessen motorrijvaardigheden te ontwikkelen, kun je binnenkort als zelfverzekerde en bewuste motorrijder deelnemen aan het verkeer. Plan vandaag nog jouw proef motorrijles in bij Rijschool Delfin in Delft, bezoek onze website voor meer informatie of volg onze Facebookpagina met veel succesverhalen!

In jouw eigen tempo motorrijles volgen in Delft

Op een verantwoorde en prettige wijze jouw motorrijbewijs halen? Dé motorrijschool van Delft, Rijschool Delfin staat jou bij. Motorrijles is bij ons ingedeeld op een efficiënte wijze, waardoor je snel voor jouw examen kunt afrijden. De lessen worden bovendien op jouw eigen tempo ingedeeld. Vind je bepaalde onderdelen moeilijk? Dan gaan we dit extra trainen, zodat je jou zelfverzekerd gaat voelen. Lijkt het jou ook zo fantastisch om er op uit te gaan met de motor? Het geweldige gevoel van gas geven als je eenmaal onderweg bent. Tevens zijn file- en parkeerproblemen verleden tijd! Motorrijlessen hoeven daarbij helemaal niet duur te zijn. Wij vinden het belangrijk dat je in jouw eigen tempo op een verantwoorde wijze veilig leert motorrijden en dat tegen een eerlijk tarief! Onze rijopleiding is van een zeer hoog niveau en bevat alle AVB oefeningen. Motorrijles van Delfin in Delft is onderscheidend, aangezien wij jouw persoonlijke ontwikkeling voorop zetten. Jij dient ten slotte in alle rust alle motorrijvaardigheden goed onder te knie te krijgen en ze te leren beheersen. Totdat je geheel veilig en zelfstandig kunt motorrijden, staat ons team jou graag bij!

Andere voordelen motorrijles nemen bij Motorrijschool Delfin in Delft:

 • Eén vaste rijinstructeur
 • Ervaren en professioneel team
 • Korting voor studenten
 • Motorrijles in jouw eigen tempo
 • Nieuwe kleding en helmen
 • Ontspannen en veilig leren motorrijden
 • Ook voor het behalen van andere rijbewijzen
 • Proefles volgen voor maar €2,50,-
 • Rijles op een splinternieuwe motor
 • Snel jouw motorrijbewijs halen
 • Voordelige pakketten
 • Wanneer het jou uitkomt, ook op zaterdag, zondag en in de avonduren
 • Zeer goed beoordeeld
 • Zorgvuldig en verantwoord leren motorrijden

Motorrijles Delft in het weekend of tijdens de avonduren

Bij Rijschool Delfin krijg je één vaste rijinstructeur toegewezen. Jouw ontwikkeling wordt hiermee goed in de gaten gehouden gedurende de rijlessen. Werk je overdag, ga je naar school of heb je door omstandigheden enkel in de avonduren of in het weekend tijd om motorrijles te volgen in Delft? Dat is bij Delfin geen enkel probleem! Wij staan dagelijks van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat voor jou klaar. Daarnaast zijn wij er uit ervaring van overtuigd dat je met onze wijze van motorrijles geven niet alleen op een fijne en snelle manier jouw motorrijbewijs zult halen, maar vooral daarna als motorrijder veilig deelneemt aan het verkeer. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Volg dan een proefles voor maar €2,50,- inclusief jouw eerste motorrijervaring in een ontspannen en veilige omgeving bij motorrijschool Delfin in Delft!

Wil je graag meer informatie over motorrijles in Delft of gelijk een proefles inplannen bij onze Rijschool Delfin? Bezoek dan onze website: rijschooldelfin.nl of neem contact met ons op. Volg onze deelnemers en hun successen nu ook via Facebook!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn