Bent u opzoek naar dagbesteding Enschede? Dan bent u bij visiegroep zorg & werk aan het goede adres. Dit bedrijf onderscheidt zich door het snel schakelen en daadkrachtig handelen op een natuurlijke manier maar wel met de juiste deskundigheid. Dit bedrijf verkent, versterkt en vergroot de mogelijkheden van mensen op het gebied van zorg & werk. Het bedrijf wil op basis van een niet-traditionele wijze bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van mensen die een afstand tot werk en de maatschappij ondervinden. Het einddoel is dat iedereen zich gewaardeerd voelt en op de juiste plek zit. 

Dagbesteding Enschede

Het bedrijf biedt zinvolle, gezellige en uitdagende dagbesteding Enschede. Binnen de dagbesteding Enschede heeft het bedrijf 50 werkplekken beschikbaar en biedt het bedrijf activiteiten aan op het gebied van design, fotografie, 3D, programmeren, netwerkbeheer & IT beveiliging. Wanneer u geen kennis van de bovenstaande activiteiten heeft kunt u met behulp van de werkbegeleiders op elk niveau meedoen aan de dagbesteding Enschede. Het bedrijf heeft diverse handleidingen ontwikkeld zodat iedereen mee kan doen aan de dagbesteding Enschede. Zo kunt u deelnemen aan de volgende soorten dagbesteding Enschede:

  • Netwerkbeheer: hier leert u hoe een besturingssysteem onder een motorkap werkt. Zo bouwt u een eigen Linux-versie en leert u elk onderdeel van dit besturingssysteem kennen.
  • 3D Design: hierbij gaat het om de ontwikkeling van 3D-modellen. Het tekenen in 3D en het opzetten van een 3D-model leert u hier.
  • Design: op de grafische afdelingen wordt de nadruk gelegd op het maken van illustraties maar ook het verwezenlijken van grafische ontwerpen voor een bedrijf maar ook voor jezelf.
  • Programmeren: u leert programmeren met javascript, php, html & css. Daarnaast kunt u een eigen softwareprogramma ontwikkelen, dit kan zelfstandig maar ook in groepsverband.
  • Fotografie: u leert de volgende soorten fotografie: portret, studio, product en natuurlijk het leren omgaan met een digitale camera. 

Bij de dagbesteding Enschede zijn er dus vele activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Voor de dagbesteding Enschede geldt een laagdrempelige en praktische aanpak waardoor u altijd mee kunt doen. Naast de dagbesteding Enschede biedt het bedrijf nog meer activiteiten aan waarmee het u kunt helpen. 

Het bedrijf

De visie groep is bekend vanwege de laagdrempeligheid maar ook de praktische aanpak. Het bedrijf heeft een team met enthousiaste collega’s die allemaal dezelfde visie delen. Dit team heeft al veel mensen verder kunnen helpen. De dienstverlening van het bedrijf richt zich op dagbesteding en ambulante begeleiding. Ook kan er in sprake van dienstverband gebruik worden gemaakt van een jobcoach. 

Het bedrijf biedt naast de dagbesteding Enschede ook andere werkzaamheden aan. Zo kunnen deze verdeelt worden in:

  • Zorg: het bedrijf richt zich op ambulante begeleiding en dagbesteding. Zo kan ambulante begeleiding ingezet worden op diverse levensgebieden zoals ondersteuning in de thuissituatie of hulp bij financiën. Het is een gecontracteerde zorgaanbieder in Twente en in de Achterhoek.
  • Werk: het bedrijf biedt in samenwerking met het UWV en gemeenten diverse re-intergratietrajecten aan. Ook biedt het bedrijf een jobcoach ter beschikking.

Wilt u meer weten over de dagbesteding Enschede of alle andere mogelijkheden die het bedrijf u zal kunnen bieden? Neem dan gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie.

https://www.linkbuildingportal.nl/LB/Linkbuilds/www.visie-groep.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn