Een tijdje terug ben ik begonnen met het opknappen van oude meubels. Ik ga regelmatig naar de kringloop bij mij in de buurt en daar vind ik vaak de leukste antieke meubels. Voor een paar tientjes neem ik dan wat dingen mee die ik thuis schuur, schilder en opnieuw in elkaar zet. Soms pas ik hier en daar wat aan. Ik heb allerlei mogelijkheden om oude meubels een nieuw leven te geven. Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe soorten verf, houtbewerkingsmethoden en leuke accessoires. De laatste tijd ben ik vooral aan het kijken naar leuke greepjes voor op kastjes. Als je een kastje schildert en nieuwe, mooie handgreepjes geeft, dan ziet het er al weer heel anders uit. Ik heb een tijd gebruik gemaakt van antieke greepjes die ik op rommelmarkten kocht, maar ik wilde wel weer een keer iets nieuws proberen. Ik heb gezocht op internet, en toen kwam ik leren handgreepjes tegen. Dáár werden mijn meubels pas echt mooi van. Ik bestel tegenwoordig af en toe leren handgreepjes als ik vind dat het bij de stijl van een kastje past. Niet alles kun je natuurlijk combineren met leren handgreepjes, maar soms staat het echt ontzettend leuk. Vooral bij moderne meubeltjes kan het erg leuk staan. Voor een paar euro heb je al leuke handgreepjes. Al met al kun je dus voor een paar tientjes een nieuw meubel hebben staan. Dat is een stuk goedkoper dan een meubel kopen bij de dichtstbijzijnde woonwinkel. 

Leren handgreepjes online bestellen

Die leren handgreepjes bestel ik dus online, bij een webshop waar ik erg tevreden over ben. Je vindt de webwinkel via het volgende adres: handlesandmore.nl. De leren handgreepjes kosten zo tussen de drie en tien euro, dus dat is ook nog eens erg voordelig. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en gaan lang mee. Bovendien is het online bestellen ook nog eens erg gemakkelijk, dus ik ga voorlopig niet meer op zoek naar leren handgreepjes op rommelmarkten. Dit is een stuk eenvoudiger en kost me minder tijd en geld! 

Geld verdienen met je hobby

Inmiddels weten andere mensen ook dat ik meubels opknap met leren handgreepjes. Ik heb al een aantal dingen door kunnen verkopen. Ik weet zeker dat de goede kwaliteit van de leren handgreepjes die ik bestel via handlesandmore bijdraagt aan mijn succes. Ik vind het erg leuk dat ik nu een extra zakcentje verdien met mijn hobby. Als je inspiratie nodig hebt kan ik je nog wel wat tips geven. Waar kun je leren handgreepjes nog meer voor gebruiken?

  • Een snelle renovatie van je keukenkastjes
  • Het aanpassen van een kinderkastje
  • Het opfleuren van oude antieke meubels
  • Het plaatsen van greepjes op zelfgemaakte meubels
  • Het vervangen van zoekgeraakte of kapotte greepjes

Ook als je niet bijzonder handig bent kun je alsnog gebruik maken van dit soort greepjes. Ze zijn erg gemakkelijk te bevestigen. Op internet zijn bovendien allerlei handleidingen te vinden als je niet weet hoe je dat zelf aan moet pakken. Iedereen kan zijn meubels opfleuren met dit soort leuke accessoires. Ook op zoek naar een leuke nieuwe hobby waar je misschien zelfs wat mee bij kan verdienen? Denk dan eens aan het opknappen van oude meubels. De mix van oud en modern is tegenwoordig zo gewild dat u er niet gek van op moeten kijken als u al snel wat opgeknapte meubels van de hand kunt doen. Dat is nog eens leuk klussen. Voor meer soorten greepjes kunt u online zoeken. Ook greepjes van ijzer, staal of aluminium en hout zijn volop online verkrijgbaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn