Carnaval kinderkledingWil jij voor carnaval kinderkleding kopen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij PARTY-time! Zelf vind ik het altijd best wel lastig om ervoor te zorgen dat de kids er ieder jaar tijdens de carnavalsfeesten weer leuk uitzien. Je wilt dat ze er een beetje origineel uitzien, maar je wilt er natuurlijk ook geen bakken met geld tegenaan gooien. Met de middelste had ik het geluk dat hij het geen enkel probleem vond om de carnaval kinderkleding van zijn broer van het jaar daarvoor te dragen, maar de jongste weigert dit, die wil gewoon zelf iets uitzoeken. Aan een kant ook wel weer te begrijpen, maar dat maakt het voor ons als ouders natuurlijk wel weer een stukje lastiger. Want dat betekent dat we dus niet alleen voor de oudste iets nieuws moeten uitzoeken, maar ook voor de jongste. En de middelste kan dan eigenlijk ook niet achterblijven, het is ook wat sneu om hem dan niet iets nieuws te geven. Dus nu moeten we ieder jaar drie nieuwe kostuums uitzoeken en zoveel keus is er lang niet altijd in carnaval kinderkleding. Behalve dan bij PARTY-time!

Veel keus in carnaval kinderkleding

Onze ervaring met veel feestwinkels is dat ze er maar erg weinig keus hebben op het gebied van carnaval kinderkleding, vaak blijft het echt bij maar een paar verschillende opties en dat is jammer, want dan lopen alle kids in het dorp in dezelfde outfit. Je wilt juist graag iets origineels hebben, iets dragen dat je vriendjes niet ook al aanhebben. Sinds wij party-time.nl ontdekt hebben, is ons dat nog iedere keer weer gelukt! Zij bieden namelijk een ruime keus op het gebied van carnaval kinderkleding, waardoor je er altijd wel wat origineels kunt ontdekken. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een leuk clownspak, maar ook aan een kostuum dat zo uit een sprookje komt. Ook griezeloutfits zijn bij hen te vinden, voor de kids die graag anderen aan het schrikken maken, dat vindt mijn jongste bijvoorbeeld altijd heel erg leuk. De oudste kiest inmiddels het liefst voor bijvoorbeeld een politiepak of een indianenoutfit. En de middelste? Die is dol op het thema holbewoner en Viking en kiest het liefst iedere keer iets uit deze categorie. Dat kan ook prima, want bij deze zaak hebben ze altijd weer nieuwe varianten hiervan. Zo kun je er ieder jaar dus weer prima terecht voor toffe carnaval kinderkleding!

Maak het af met accessoires

Als je dan toch een kijkje gaat nemen in de webshop party-time.nl, dan moet je niet alleen kijken bij de carnaval kinderkleding, maar ook zeker even bij de accessoires. Want wat is nu een clownspak zonder een clownsneus? Of een holbewoneroutfit zonder een knots? Dit soort zaken moet je er echt eventjes bij uit gaan zoeken, dat maakt het geheel echt helemaal af is onze ervaring. Een leuke pruik erbij is ook heel leuk om te kiezen, of wat dacht je van:

  • een hoed
  • bijzondere kousen
  • schmink
  • bretels

Het ligt er natuurlijk maar net aan wat voor carnaval kinderkleding er gekozen is, je moet voor een leuk effect de accessoires er natuurlijk wel helemaal op afstemmen! Wij hebben zelf inmiddels een hele voorraad kostuums en accessoires in de kast liggen en dat is handig, ze komen ook op andere momenten uitstekend van pas. Bijvoorbeeld als een van de kinderen uitgenodigd wordt voor een verkleedfeestje. Ik kan het dus echt iedereen aanraden om voor carnaval kinderkleding naar PARTY-time te gaan, je zult hier zeker slagen! En niet alleen voor je kids, ook voor jouzelf bieden ze er echt ruim voldoende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn