Als er vrienden van u of een broer of zus binnenkort gaan trouwen, dan is het een goed idee om u nu alvast te oriënteren op een passend cadeau voor de bruiloft. Het is namelijk niet altijd even gemakkelijk om er eentje te vinden. Daarom is het zeker aan te raden om op tijd te beginnen met zoeken, zodat er niet te veel druk op komt te liggen. Het is uiteraard mogelijk om een heel standaard cadeau voor een bruiloft te kiezen, te denken valt aan een mooie vaas, een beeld of een reisje met z’n tweeën. Maar dit gebeurt al vaak genoeg. Het is veel leuker om iets origineels aan te bieden. Als dit u nou ook wel iets lijkt en u ook graag een verrassend cadeau voor de bruiloft zou willen geven, dan is het heel goed dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over live painting met Marieke Bekke. Het staat vast dat dankzij een live geschilderd cadeau de bruiloft niet meer stuk kan. Het bruidspaar zal werkelijk versteld staan van de originaliteit van een schilderij dat op dat moment gemaakt wordt. Origineler kunt u het niet krijgen. Als vrienden kunt u dan samen het cadeau voor de bruiloft organiseren, zodat u het na die tijd aan kunt bieden aan het kersverse stel. Bij Verse Kunst bent u aan het juiste adres als u eens goed uit wilt pakken tijdens de huwelijksdag van uw vrienden of familieleden. Dus bent u nog op zoek naar een spetterend cadeau? Bruiloft is een van de evenementen die Marieke Bekke goed uit kan beelden. Zij heeft ontzettend veel ervaring op dit gebied en zet deze graag in om anderen iets moois te geven. Zij heeft vele opleidingen afgerond en schilderijen gemaakt. En dat ziet u terug in haar portfolio! Wilt u weten wat voor een cadeau voor de bruiloft u zou kunnen verwachten van haar? Twijfel dan niet en neem vandaag nog een kijkje op versekunst.nl en bekijk Mariekes portfolio. Zo krijgt u een indrukken van de meesterwerken die zij maakt.

Op zoek naar een toepasselijk cadeau? Bruiloft laten schilderen

Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren en zou u ook wel zo’n spannend cadeau voor een bruiloft van een van uw vriendinnen aan willen schaffen? Maar bent u bang dat u hiervoor erg diep in de buidel zou moeten tasten en hebt u maar een beperkt budget? Dan brengen wij u graag even het goede nieuws dat een live geschilderd schilderij al mogelijk is vanaf 400 euro. Het is dus helemaal niet nodig om hier duizenden euro’s voor neer te tellen, want het hoeft niet duur te zijn. Marieke Bekke is erg ervaren en gaat daardoor doeltreffend en efficiënt te werk. En dit maakt dat de kosten laag kunnen blijven. En dat alles zonder de creativiteit uit het oog te verliezen. Een leuker cadeau voor de bruiloft is bijna niet denkbaar. Als u de koppen bij elkaar steekt, dan hebt u de 400 euro zo bij elkaar gespaard. Dat staat vast. En dan kan het grote feest beginnen. Een trouwerij is natuurlijk sowieso al een geweldig en ontroerend evenement, maar met live painting van Verse Kunst wordt deze dag helemaal onvergetelijk. En bovendien heeft het bruidspaar na afloop een schitterend huwelijksgeschenk! En daar hebt u dan voor gezorgd. Wilt u ook gaan voor zo’n mooi cadeau? De bruiloft uitgebeeld krijgen op een schilderij dat op dat moment gemaakt wordt zal altijd een succes worden! Dat verzekeren wij u. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog een knoop door om voor zo’n fantastisch cadeau voor de bruiloft te kiezen. Dan hebt u dat maar vast geregeld.

Hebt u nog vragen? Stel ze gerust

Het staat als een paal boven water dat u voor live painting het beste met Marieke Bekke in zee kunt gaan. Bij Verse Kunst, haar bedrijfsnaam, zit u namelijk goed als u waar voor uw geld wilt hebben. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u niet te veel geld hoeft te betalen voor een dergelijk cadeau. Bruiloft schilderen is iets dat mevrouw Bekke al veel vaker gedaan heeft en daarom is het zeker aan te raden om voor haar te kiezen. Want alleen dan kiest u voor topkwaliteit van de bovenste plank. Als u voor ons kiest, dan kunt u ook nog eens profiteren van:

  • verrassend veel creativiteit
  • de mogelijkheid om zelf aan te geven hoe u het ontwerp wilt hebben
  • een voordelige keuze
  • een leuke activiteit tijdens de trouwerij
  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • een super origineel cadeau voor de bruiloft

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van kiezen voor vers gemaakte kunst. Als u meer wilt weten, dan verwijzen wij u graag door naar onze website versekunst.nl. Hier ziet u wat voorbeelden van ons werk tijdens trouwerijen. Het leuke is dat u het cadeau op de bruiloft gelijk al aan kunt bieden. Hebt u verder nog vragen? Neem dan even contact op via:

  • de telefoon
  • de e-mail, met als onderwerp ‘cadeau bruiloft’
  • het contactformulier op de site

Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn