Speelkledenwinkel - Arte EspinaArte Espina is het merk dat we graag bij u aan de kaak willen stellen want op onze site kunt u terecht voor de speelkleden van Arte Espina en die van vele andere topmerken. Arte Espina levert altijd topkwaliteit, dat heeft de geschiedenis wel laten zien. Hopelijk neemt u daarom snel eens een kijkje op onze site als we uw nieuwsgierigheid hebben geprikkeld. Dit is dan ook een mooi cadeau aan de allerkleinsten en het staat vast en zeker erg goed bij het interieur van de kinderkamer. Ook in de woonkamer, bijvoorbeeld in de speelhoek van uw kind zullen de kleden van Arte Espina niet misstaan, ziet u het al voor u? Zo niet, dan kunt u op de website diverse voorbeelden van de Arte Espina kleden en is de keuze vast en zeker weldra gemaakt. Kinderen kunnen nogal ruig met spullen omgaan en een scheurtje kan daardoor snel ontstaan. Gelukkig garanderen wij u dat dit met onze speelkleden zeker niet voorkomt. En mocht er toch iets mis gaan, dan hebt u in ieder geval twee jaar garantie op deze kleden. Ook kunnen er vlekken in worden gemaakt, maar ook dat is simpel te verhelpen doordat het materiaal goed uit te wassen is. Dus ook na een aantal jaar zal het kleed van uw kind er uit zien als nieuw.

Als u voor Arte Espina kiest dan krijgt u echt waar voor uw geld

Kindervloerkleden van Arte Espina zorgen voor ultiem spelplezier voor de allerkleinsten. Peuters en kleuters zullen urenlang plezier kunnen beleven aan deze vloerkleden. U zult zien dat ze er echt lol aan beleven. En dat is ook niet zo gek want dankzij de zachtheid van de Arte Espina kleden is het een heerlijke ondergrond om op te spelen, liggen en ravotten. Het bijzondere aan de kleden is dat ze niet alleen erg prettig functioneren als ondergrond, maar ook als onderdeel van de speelwereld van uw kind. Deze kleden hebben namelijk een motief dat kan variëren van een wegennet tot aan een knuffelparadijs, het is maar net waar uw kind de meeste affiniteit mee heeft. Ze kunnen Arte Espina dus gebruiken als ondergrond voor hun auto’s en op die manier een geheel nieuwe wereld gaan creëren. Maar ook als ondergrond om op te spelen met knuffels en poppen, wij kunnen het zo gek niet verzinnen, uw kinderen waarschijnlijk wel. Het zal dan ook geen vreemd gezicht zijn dat u uw kinderen na aankoop van een of meerdere kleden van Arte Espina nauwelijks nog ergens anders mee bezig zult zien. Sterker nog, u zult hen er soms zelfs slapend op aan kunnen treffen. En dat is niet erg want de ondergrond is een stuk comfortabeler dan bijvoorbeeld vinyl of laminaat. Daarnaast zijn ze ook nog een allergievriendelijk en dus voor iedereen toegankelijk. Hebt u vloerbodems in huis? En hebt u jonge kinderen en wilt u dat ze ook binnenshuis veilig en prettig kunnen spelen? Dan is het zeer de moeite waard om deze vloerkleden van Arte Espina op speelkledenwinkel.nl eens te komen bekijken. U hebt hier direct te maken met een online webwinkel dus bestellingen kunnen direct worden doorgegeven met een paar simpele klikken van uw muisknop. Dan hebt u alle kleden naar wens binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd, meestal zelfs al binnen 24 uur, dat beloven we u. Wellicht kunt u op deze manier samen met uw partner en uw kinderen deze kleden van Arte Espina uitzoeken want er staan voldoende voorbeelden van al onze modellen op de website die trouwens meerdere malen per week geüpdatet en vernieuwd wordt.

Hebt u toch nog vragen? Neemt u dan snel eens contact met ons op

Benieuwd naar de vele voordelen van onze website en dan met name naar het merk Arte Espina? Kijkt u dan snel eventjes naar onderstaand lijstje, dan is de keuze zo gemaakt.

  • Ultra zacht, net als wol, een kind kan er bij wijze van spreke op slapen maar ook op ravotten.
  • Uitstekende veerkracht, en dat is handig als het kind leert wandelen.
  • Slijtvast, dus het zal jarenlang meegaan n wellicht kunt u het later doorgaan op een latere generatie of aan vrienden als ze ook kinderen hebben gekregen.
  • Duurzaam, we maken alleen gebruik van de beste garen, dat zult u dan ook snel kunnen aanvoelen als u een kleed van Arte Espina in handen krijgt.
  • Topkwaliteit, dat staat als een paal boven water want Arte Espina is een van de beste merken in dit land.
  • Gemakkelijk te reinigen, dus mocht uw kind knoeien dan is de vlek er makkelijk uit te wassen.
  • Anti-allergeen, en dat is uitermate belangrijk als uw kind gevoelig is voor allergieën.

U leest het, er zijn eigenlijk geen redenen meer te bedenken om niet voor Arte Espina te kiezen. U wilt toch zeker ook enkel het beste voor uw kinderen? Met Arte Espina zit dat wel snor want Arte Espina werkt uitsluitend voor ons en heeft keer op keer bewezen dat hun team bestaat uit geweldig innovatieve ontwerpers, designers en ga zo maar door. Wilt u toch graag meer weten over Arte Espina of over onze site en biedt de site zelf niet afdoende informatie? Neemt u dan gerust eventjes contact met onze klantenservice op. Wij zijn telefonisch of via de e-mail eenvoudig te bereiken. Wacht dan ook niet langer maar klim in de pen en laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Alvast tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn