Geen bruiloft is compleet zonder trouwringen. De trouwringen maken van een vriend en vriendin een man en een vrouw. De trouwringen zorgen er niet alleen voor dat jullie de geweldige bruiloft nooit zullen vergeten, ze staan ook symbool voor jullie eeuwige trouw aan elkaar. Er zijn heel veel juwelierszaken waar je terecht kunt om trouwringen te kopen. Je wilt graag betaalbare ringen van een uitstekende kwaliteit en een prachtig uniek design. Het is vanzelfsprekend dat je het ook belangrijk vindt dat de ringen prettig te dragen zijn, want je draagt ze immers iedere dag bij je. Heb je te hoge eisen misschien? Wij, van Juwelier De Tijd, begrijpen precies waar je naar op zoek bent. Het stellen van hoge eisen is logisch vinden wij, want je wilt gewoon bijzonder tevreden zijn over de keuze die je hebt gemaakt. Wij hebben een grote collectie ringen die we kunnen leveren, waaronder:

  • gouden trouwringen
  • platina ringen
  • diamant ringen
  • verlovingsringen
  • aanzoek ringen

Bij ons vind je niet alleen betaalbare trouwringen, we kunnen ook nog eens de laagste prijs garanderen. Hiervoor krijg je uiteraard trouwringen van de beste kwaliteit. Wij laten dus zien dat kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn.

De mooiste trouwringen en de beste service

Misschien geloof je ons nog niet helemaal en denk je dat je wellicht veel extra zult moeten betalen voor het graveren. Dit is gelukkig allerminst het geval bij ons, want het graveren van trouwringen is bij ons geheel gratis. Je betaalt dus niks extra’s voor het graferen. Het kan voorkomen dat je je trouwring plots verliest. Dat is een hele akelige gebeurtenis wat je veel stress op kan leveren. Je hebt geen flauw idee waar je de ring precies bent verloren. In veel gevallen duikt de ring plots weer op ergens in je eigen huis, maar het kan ook zo zijn dat je de ring niet meer terug kunt vinden. In dat geval is het goed om te weten dat je bij ons 3 jaar verzekerd bent tegen verlies, maar ook tegen diefstal. Ook deze verzekering bieden wij jou gratis aan, omdat we een goede service nou eenmaal hoog in het vaandel hebben staan. Het vinden van de juiste trouwringen kan een tijdrovende klus zijn. Heb je eenmaal de ringen van jullie keuze gevonden, dan zijn jullie hier enorm blij mee. Toch kan het zo zijn dat de trouwringen toch niet zo goed blijken te passen. Ook dan is het goed om te weten dat je bij ons standaard een maatgarantie krijgt van 1 of 6 maanden. Past de ring plots toch niet zo goed, dan is dat dus geen enkel probleem. Zoals gezegd leveren wij een uitstekende service, wat dus ook betekent dat jullie de trouwringen kosteloos bij ons op maat kunnen laten maken of zelfs hele nieuwe trouwringen kunt ontvangen. Dit is kosteloos wanneer dit binnen de genoemde garantie valt. Wanneer de garantie is verlopen kun je uiteraard alsnog gebruik maken van onze service tegen een kleine onkostenvergoeding. Wanneer de ringen dagelijks worden gedragen is het logisch dat ze na verloop van tijd wat viezig kunnen worden. Blijf vooral niet rondlopen met een ring die je eigenlijk graag wilt laten reinigen. Je wilt deze wellicht graag laten reinigen, maar je bent bang dat dit veel geld zal kosten. Dit is allerminst het geval bij Juwelier De Tijd. Heb je een trouwring bij ons gekocht, dan kun je deze jaarlijks gratis en professioneel laten reinigen. Alsof dat nog niet alles is controleren wij de zettingen ook nog eens op slijtage. Je wilt graag een product dat uniek is, iets wat je niet regelmatig tegen zult komen. Het liefst wil je je persoonlijke wensen erin verwerkt zien, zodat het helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid. Wij begrijpen dit maar al te goed. Het ontwerpen van jullie eigen trouwringen is bij ons absoluut mogelijk. Eigenlijk is bij ons alles mogelijk. Wij luisteren graag naar al jullie wensen om deze vervolgens naar perfectie te kunnen verwerken in het vervaardigen van de trouwringen. Wij maken hierbij gebruik van pure vormen en zorgen voor een superieure afwerking. Dit gebeurt door het combineren van traditionele ambacht in combinatie met de modernste technologieën. We hebben hier ervaring in sinds 1873. We zijn dus als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden en we beheersen het vak dan ook tot in de puntjes.

Kom eens langs!

Via ons contactformulier kun je gelijk contact met ons opnemen. Je maakt een keuze uit waar je informatie over wilt hebben, in dit geval trouwringen, en je geeft vervolgens aan welk materiaal de voorkeur heeft. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld geel goud, platina, wolfraam, edelstaal, enzovoorts. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Ook dien je het budget te selecteren. Je kunt kiezen uit ringen tot 200 euro maar ook uit producten van boven de 3000 euro. Voor ieder budget hebben we dus de juiste ringen beschikbaar en bewijzen we dat het kopen van onze producten echt betaalbaar kan zijn. Waar je ook voor kiest, je bent gegarandeerd van een levenslange garantie op het materiaal en de fabricage. Dat is toch erg prettig om te weten. Wil je graag meer informatie ontvangen of ons persoonlijk spreken, dan zijn we uiteraard ook bereikbaar via het genoemde telefoonnummer op de website. Natuurlijk is het ook een optie om eens bij ons langs te komen om met eigen ogen te kunnen zien wat de mogelijkheden zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn