Nederland is een land dat bekendstaat om het feit dat er meer fietsen in ons land zijn dan inwoners. Zouden we alle fietsen op een hoop gooien, dan zouden we zien dat we gemiddeld bijna twee fietsen per inwoner hebben. Bedenken we ons daarbij dat er een aanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking niet fietst, dan zien we dat veel mensen zelfs meer dan twee fietsen hebben. Wanneer mensen meer dan een fiets nodig hebben, betekent dat vaak dat zij geen goede fiets hebben. Dat is jammer want als deze mensen naar De Fietsenmaker in Middelburg waren gekomen, hadden zij een heel goede fiets kunnen hebben. Wij willen u daarom graag wat meer vertellen over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over wat u allemaal in onze fietsenwinkel in Middelburg kunt kopen. Wij zijn namelijk een fietsenwinkel in Middelburg waar u allerlei soorten fietsen kunt kopen. Wij doen er dag in dag uit alles aan om u te kunnen voorzien van de beste modellen en tevens kunt u ook bij ons terecht wanneer u uw fiets graag wilt laten repareren. Wij hebben een enorme voorraad aan producten liggen die nodig zijn voor het repareren van uw stalen ros. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u nooit lang hoeft te wachten op uw fiets wanneer u deze bij ons ter reparatie heeft afgegeven. De professionals die in onze fietsenwinkel in Middelburg werken, zullen er meteen werk van gaan maken en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen begroeten in onze fietsenwinkel in Middelburg. Wij hanteren ruime openingstijden waardoor u altijd even bij ons naar binnen kunt wippen op het moment dat dit u het beste uitkomt.

U kunt uw fiets ook laten repareren in onze fietsenwinkel in Middelburg

Wij zijn niet alleen een fietsenwinkel in Middelburg waar u uw nieuwe fiets kunt komen kopen, wij zijn ook de plek waar u uw stalen ros kunt laten repareren wanneer deze kapot is. Het maakt niet uit wat er met uw fiets aan de hand is. Heeft deze een lekke band? Moet het ketting vervangen worden omdat deze slap is gaan hangen? Wilt u de remmen laten vernieuwen omdat ze het niet goed meer doen? Het is allemaal mogelijk. Onze mensen gaan meteen voor u aan de slag wanneer u uw fiets naar onze fietsenwinkel in Middelburg komt brengen. Zo kunt u uw fiets doorgaans aan het eind van de dag alweer ophalen. Wij zorgen er namelijk graag voor dat wij u snel van dienst zijn. Dat is een belangrijk onderdeel van onze service. Zo hebben wij al heel veel mensen tevreden mogen en kunnen maken en wij hopen dat wij u ook een keer zouden mogen helpen. Wij hebben alles in huis om uw fiets goed te repareren. Mocht blijken dat het voordeliger is om een andere fiets te kopen, dan zullen wij u dat mededelen. Wij willen u namelijk niet op hoge kosten jagen wanneer dat niet hoeft.

U kunt uw fiets ook bij ons laten ombouwen

Wanneer u graag een elektrische fiets wilt hebben, kunt u bij ons uw oude fiets laten ombouwen tot een elektrische. Dit is zeer voordelig aangezien:

  • u geen nieuw frame hoeft te betalen
  • u geen afscheid hoeft te nemen van uw goede fiets
  • u veel geld kunt besparen en toch elektrisch kunt gaan fietsen

Wilt u een keer bij ons langskomen? Dan bent u van harte welkom. Wij laten u graag zien wat wij allemaal in onze winkel hebben staan. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn