Het is steeds belangrijker als ondernemer om je bedrijf goed op de kaart te zetten door middel van een goed werkende website. Het is dan ook van groot belang om goed vindbaar te zijn, maar daar houdt het nog niet mee op. Zo is het ook van belang dat je website up-to-date is en dat je website optimaal functioneert. Daarnaast is de indruk die een website weergeeft, bepalend voor klanten en dit begrijpt Anthony Designs. Hierdoor ben je voor website onderhoud in Noord-Holland bij Anthony Designs aan het juiste adres. Anthony Designs voorziet in website onderhoud in Noord-Holland, zodat je website goed functioneert. Kortom, ben je op zoek naar website onderhoud in Noord-Holland? Op de website anthonydesigns.nl kan je contact opnemen met Anthony Designs. Zo kun je al heel snel op de goed werkende website contact opnemen met een medewerker die je graag helpt met die van jou!

Complete service voor je website onderhoud in Noord Holland

Het is helaas lang niet zo simpel als het lijkt, een website onderhouden. Een website veroudert nou eenmaal door verschillende ontwikkelingen. Doordat bijvoorbeeld nieuwere browsers jouw website hierdoor niet meer kunnen weergeven voor klanten, gaan klanten verder kijken en word je helaas uitgesloten. Dit kan vrij makkelijk verholpen worden door jouw website onderhoud in Noord-Holland te laten uitbesteden aan Anthony Designs. Hierdoor krijg je meer (tevreden) bezoekers, ben je beter vindbaar en maak je een betrouwbare en professionele indruk. Om dit te bewerkstelligen, moet eerst opgehelderd worden wat ‘website onderhoud’ inhoudt. Want terwijl sommige dingen voor de hand liggen bij het denken aan ‘website onderhoud’, zijn sommige niet erg bekend. De minder bekende aspecten zijn bijvoorbeeld:

  • Plaatsen van een contractformulier
  • Herontwerpen van de website
  • Plaatsen van nieuwe afbeeldingen en teksten
  • Gebruiksvriendelijker maken van de website
  • Plattere structuur (minder klikken)
  • Overzichtelijkere knoppen
  • Essentiële informatie die goed te begrijpen is
  • Kortere laadtijden
  • Verwijderen van dode links naar pagina’s of afbeeldingen
  • Externe links naar de website

Toevoegen van statistieken om het gebruik van de website te analyseren. Hierdoor wordt het overzichtelijk welke pagina’s goed scoren en welke pagina’s nog verbeterd kunnen worden. Ook wordt hierdoor duidelijk hoe je website wordt gevonden. Naast deze punten zijn er nog meer aspecten die noodzakelijk zijn voor goede website onderhoud in Noord-Holland. Ook andere punten dan voornoemde worden meegenomen door Anthony Designs om het beste te halen voor jouw website onderhoud in Noord-Holland. Concluderend, je ontvangt complete service betreft website onderhoud in Noord Holland als je voor Anthony Designs kiest.

Hou zelf de regie in handen

Zoals hierboven genoemd, vallen veel aspecten onder website onderhoud, waardoor je een complete service ontvangt om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Een dergelijke complete service betekent niet dat je voor onverwachte en onnodige kosten komt te staan na afloop. Anthony Designs heeft hier namelijk een regeling voor en dat is dat je vooraf de prijs ontvangt van de te maken kosten. Zo wordt er gezamenlijk gekeken naar wat er aangepast moet worden en zo wordt het ook overzichtelijk voor jou wat welk onderdeel gaat kosten. Hierdoor zou je ook zelf een plan kunnen maken om te bepalen wat je laat aanpassen. Oftewel, je hebt helemaal zelf de regie in handen. Met betrekking tot hetgeen je aan wilt passen en de prijs. Er wordt immers samen gekeken naar je wensen. Dit zorgt ervoor dat je bij Anthony Design een passend en persoonlijk advies ontvangt voor jouw ideale website! Twijfel niet langer en neem snel contact op via anthonydesigns.nl om jouw website nieuw leven in te blazen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn