Sommige kinderen zijn met een kindercoach Hendrik Ido Ambacht geholpen om weer beter in hun vel te zitten. Voor een ouder kan een stap naar een kindercoach een ingewikkelde keuze zijn. Als eerste omdat het nog onbekend is en ten tweede omdat het niet altijd eenvoudig is om de problematiek van uw eigen kind te herkennen. Of nog beter te erkennen dat er sprake is van een probleem. Vaak zoeken ouders hulp zodra ze het gedrag niet meer aankunnen en dat het de sfeer in het gezin te veel beïnvloedt. Andere reden is dat het kind zelf belemmerd wordt in de ontwikkeling. Denk daarbij aan problemen op school. Kr8iGer is een kindercoach Hendrik Ido Ambacht die op speelse wijze aan de slag gaat met de problematiek van een kind. De praktijk wordt gerund door Gerda van Gameren. Haar achtergrond ligt in haar werk als stamgroepleider op een Jenaplanschool en ze heeft zich later verder ontwikkeld met een studie aan de Academie van Psychotherapie in Amsterdam. Inmiddels heeft ze een diploma kindercoach en kindercounseling op zak. Nog steeds blijft ze zichzelf bijscholen om haar werk als kindercoach Hendrik Ido Ambacht zo goed mogelijk te blijven uitvoeren. Met deskundigheid en betrokkenheid voor het welzijn van de kinderen in haar praktijk.

Voor wie is kindercoach Hendrik Ido Ambacht bedoeld?

De praktijk van de kindercoach Hendrik Ido Ambacht is voor kinderen van de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Heeft u het idee dat het gedrag van uw kind problemen toont? Neem dan gerust contact op met de praktijk. Dit kunnen problematische situaties zijn op school, met sport of gewoon thuis. Denk daarbij aan omstandigheden als:

  • Gepest worden
  • Moeite met vriendjes maken
  • Slaapproblemen
  • Regelmatig ruzie hebben
  • Boos gedrag
  • Verdrietige gevoelens
  • Angstige stemmingen

Een verdere uitleg van de klachten en omstandigheden staat beschreven op de website krachtigerkindercoaching.nl. Herkent u een deel maar niet alle gedragingen? Of vindt u de problematiek van uw eigen kind niet terug, maar ervaart u die wel? Ook dan heeft u redenen om contact op te nemen met de kindercoach Hendrik Ido Ambacht. Ieder kind uit zijn problemen op een eigen manier. Als ouder is het niet mogelijk alles te achterhalen. Zo weet u niet altijd of uw kind gepest wordt of ruzie heeft. Meestal kan dat wel gemeld worden door de school, maar dat is niet altijd het geval. Wel kunt u iets merken aan uw kind en ook dan heeft u voldoende reden om een coach in te schakelen. Zeker als u merkt dat het gedrag en de stemming van uw kind de eigen ontwikkeling in de weg zit.

Wat kunt u verwachten van de behandelingen?

Zodra u contact heeft opgenomen met kindercoach Hendrik Ido Ambacht, wordt u uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt na dit gesprek een vragenlijst met het verzoek deze in te vullen. Het is een vragenlijst over uw kind en pas als de vragenlijst ingevuld is ontvangen, zal het intakegesprek plaatsvinden. Dit intakegesprek is alleen met de ouders. Tijdens dit intakegesprek wordt met u besproken wat de inhoud is van de behandeling en wat het verwachte aantal sessie gaat zijn. Pas na dit gesprek gaat de kindercoach van Krachtiger Kindercoaching met uw kind aan de slag. Iedere sessie duurt een uur en is alleen met het kind. De ouders zijn daar niet bij. Afhankelijk van de problematiek vinden er tussen de vijf en vijftien sessie plaats. Na iedere vijf sessies vindt er een gesprek met de ouders plaats. Tijdens dit gesprek wordt besproken of het kind nog meer sessies nodig heeft of niet. Gedurende de behandeling van de kindercoach Hendrik Ido Ambacht staat het kind altijd centraal. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn