Wordt u daar ook altijd zo blij van, van een voetbaltafel? Het is dé manier om u nog even kind te voelen en helemaal op te gaan in een spelletje. Of u nu op stap bent met de familie, met vrienden of met collega’s, met een voetbaltafel is het altijd feest. Waarom dan niet een voetbaltafel naar uw bedrijf, kantine of kroeg halen? Via de website van Voetbaltafel.nl kunt u allerlei voetbaltafels kopen. Naast het grote assortiment en de vele mogelijkheden biedt deze website nog meer voordelen, namelijk:

 • Elke voetbaltafel die u via de website bestelt wordt gratis bezorgd, in zowel Nederland als België.
 • We zorgen dat we bijna alle voetbaltafels op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we de tafel die u besteld heeft de volgende dag vaak al bij u afleveren.
 • Ons team heeft veel ervaring in de wereld van voetbaltafels. We werken al jaren in de branche en hebben daarom veel kennis over kwaliteit. Daardoor kunnen we u helpen aan een voetbaltafel die bij u en de omgeving waarin u het product wilt plaatsen past.
 • Onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar voor een scherpe prijs.
 • De betalingen gebeuren veilig via iDeal.

Voetbaltafel: het assortiment

Dan nu over tot het belangrijkste: ons assortiment. We bieden veel mogelijkheden wat betreft voetbaltafels, zodat u de voor u ideale voetbaltafel kunt uitkiezen. Aan de hand van een aantal keuzes kunt u de voetbaltafel uitkiezen die aan uw eisen voldoet:

 • Wilt u een mini-voetbaltafel of een van normale grootte?
 • Bent u op zoek naar voetbaltafel voor thuis of naar een tafel voor op de zaak? Laatstgenoemde tafels zijn meestal zwaarder en robuuster, omdat er meer mee wordt gespeeld en er vaak wat ruwer mee om wordt gegaan. Het frame is dan steviger, maar ook de stangen zijn sterker en dikker.
 • Wilt u buiten ook een potje tafelvoetbal kunnen spelen? Dan kunt u kiezen voor een outdoor voetbaltafel. Deze tafels zijn minder gevoelig voor weersomstandigheden, al adviseren we ze bij langdurig slecht weer toch te beschermen of binnen te halen, en ze zijn gemaakt van andere, sterkere materialen.
 • Wilt u dat de spelers betalen voor een potje tafelvoetbal? Of mogen ze gratis spelers? We hebben ook verschillende voetbaltafels met muntinworp in ons assortiment. Deze worden vaak gekocht voor in bijvoorbeeld kantines, scholen, speeltuinen of andere openbare ruimtes. Voor de meeste van deze voetbaltafels geldt dat de eigenaar ook kan instellen dat er gratis gespeeld kan worden. De tafels bieden dus de keus.
 • Had u een bepaald merk in gedachten? Wij hebben voetbaltafels in ons assortiment van de volgende merken: Buffalo, Garlando, Topshot, Heemskerk en Deutscher Meister. Deze merken hebben allemaal hun eigen eigenschappen en sterke punten. Voor een uitgebreid overzicht kunt u een kijkje nemen op onze website.
 • Last but zeker not least: u kunt bij ons ook een bedrukte voetbaltafel bestellen! Zo kunt u uw tafel nog extra personaliseren. Wilt u bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf er op? Dat kan! Of een bedrukte tafel weggeven als relatiegeschenk? Een hartstikke leuk en origineel idee. U kunt een dergelijke bijzondere tafel ook inzetten als marketinginstrument. Uw bedrijf valt dan gegarandeerd op. Als u een voetbaltafel heeft uitgekozen, kunt u kiezen of u deze helemaal wilt laten bedrukken, of gedeeltelijk. Wij sturen u templates toe en u ontwerpt vervolgens hoe u het product bedrukt wilt hebben. Zo kunt u een enorm origineel ontwerp maken.

Kijk ook op de website

Voor ons complete assortiment en meer informatie over de producten en over ons kunt u kijken op onze website: http://www.voetbaltafel.nl/. Heeft u na het lezen van de informatie een vraag? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Hier vindt u bijvoorbeeld informatie over het bestelproces, over ruilen en over de levering. De kans is groot dat als u een vraag heeft, eerdere klanten deze vraag ook hebben gehad. Staat het antwoord op uw vraag er echter niet bij, of heeft u een opmerking? Neem dan contact met ons op. Neem ook contact op als u advies wilt over de keuze van een artikel. Als u niet precies weet welke tafel voor u geschikt is, kunnen wij u helpen. Als u de situatie aan ons voorlegt kunnen we suggesties doen over welk artikel het beste bij u en de omgeving past. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 074 – 852 72 64. U kunt ons ook e-mailen door een bericht te sturen naar info@voetbaltafel.nl. Verder kunt u het contactformulier op onze website invullen. U vult dan uw naam, uw e-mailadres en uw vraag of opmerking in en klikt op ‘verstuur’. Natuurlijk kunt u ons ook een brief sturen per post. Ons postadres staat gegeven op de website. Vergeet in dat geval niet om in uw brief uw contactgegevens te vermelden, zodat wij contact met u op kunnen nemen met het antwoord op uw vraag of een reactie op uw opmerking. Ten slotte kunt u ook contact met ons opnemen via sociale media. Links naar bijvoorbeeld onze Twitter- en Facebookpagina staan gegeven op onze website. Kijk op de website ook eens bij de klantbeoordelingen. En koopt u een voetbaltafel bij ons? Dan horen we graag hoe u dit heeft ervaren. Goede beoordelingen zijn welkom, maar tips en verbeterpunten natuurlijk ook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn