Zijn jouw kinderen ook fan van een potje lasergame, maar hebben ze dit tot nu toe alleen op een speciale baan gespeeld? Dan moet je zeker eens gaan kijken op de website van Light Strike. Hier kun je het spel lasergame kopen om thuis te spelen. Ga met je kinderen naar het bos bijvoorbeeld om daar lasergame te spelen. Je hebt dit spel in verschillende vormen en je kunt hierbij dus zelf kiezen hoe spannend je het wel of niet maakt. Het basispakket bevat alleen de pistolen. Je hebt hierbij dus geen speciale vesten nodig die je kinderen om hoeven te hebben tijdens het spelen van het spel. De lasergame pistolen zijn zo ontwikkeld dat ze er zelf mee aan de slag kunnen zonder de benodigde vesten die je vaak op de speciale banen ziet. Dat maakt het spelen van dit spel natuurlijk een stuk leuker, want je kinderen hoeven dan alleen de pistolen te pakken en ermee naar buiten te gaan. Ze hoeven niet eerste een speciale outfit aan of hier andere dingen voor regelen. Willen ze toch iets extra’s? Dan kan dat natuurlijk wel. Je kunt bij Light Strike de volgende uitbreidingen voor lasergame kopen:

  • vijanddetector
  • snelvuursysteem
  • scope met extra vuurkracht
  • doelwitten

Door een of meerdere van deze vier uitbreidingen te kopen kunnen je kinderen nog meer plezier hebben van lasergame. Dit spel is al ontzettend leuk om te spelen. Kinderen vinden het geweldig om rond te rennen en zelf hun eigen spellen te verzinnen. Met lasergame kunnen ze daar zeker hun ei in kwijt. Je kunt het spel natuurlijk zo opzetten als je zelf wilt. Ze kunnen natuurlijk de standaard regels van het spel volgen, maar ook kunnen ze deze zelf verzinnen en kijken wat zij het leukst vinden om te doen. Er zijn steeds meer kinderen die de oude regels een beetje los laten en er hun eigen spel van maken. Op een speciale baan is dat misschien een beetje moeilijk, maar met je eigen pistolen is dat natuurlijk geen enkel probleem. Ook kunnen je kinderen zelf bepalen waar ze het spel spelen. Door de speciale pistolen kan het spel namelijk overal gespeeld worden. Uiteraard kunnen ze er buiten mee aan de slag, maar de pistolen zijn ook zo ontwikkeld dat er binnen ook mee gewerkt kan worden. Wel is het dan natuurlijk belangrijk dat je kinderen voorzichtig zijn. Ze mogen in hun enthousiasme natuurlijk niets beschadigen.

Kies voor een van lasergame uitbreidingen

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er dus vier uitbreidingen die je voor het lasergame kan kopen. Dit kan het spel een stuk spannender maken en dat zullen je kinderen ook zeker niet verkeerd vinden. Als ze het spel al een tijdje spelen hebben ze misschien iets nodig om het leuker te maken en dat kun je doen door ze een van deze uitbreidingen te geven. Dit brengt het lasergame op het volgende niveau. We zullen hier een voor een de uitbreidingen met je doornemen en wat je kinderen er precies mee kunnen doen. Koop jij bijvoorbeeld de vijanddetector? Deze scant de vijand waarnaar de schieter op zoek is. Met name in het donker is deze uitbreiding van lasergame echt geweldig om te hebben. Ondanks dat je in het donker minder ziet zul je je vijanden toch vinden en ze uit kunnen schakelen. Ook overdag kun je deze uitbreiding natuurlijk gebruiken. Je kunt hier ook weer bepaalde regels aan verbinden om het spel nog spannender te maken. Zo kun je er echt zelf voor zorgen dat je het spel leuk houdt en dat het niet gaat vervelen. We raden je dan ook zeker aan om de eerste keer eens met je kinderen te gaan zitten en te bespreken wat ze er allemaal mee gaan doen. Dit zal niet alleen hun fantasie aan het werk zetten, maar jij wordt je ook bewust wat je kinderen nu precies van plan zijn. Je kunt dan toch een beter oog in het zeil houden en dat vinden veel ouders toch wel prettig. Zeker als je kinderen vaak buiten spelen wil je toch wel een beetje weten waar ze uithangen.

Hou het lasergame spannend

Maar niet alleen de vijanddetector is dus als uitbreiding te verkrijgen. Kies jij er met je kinderen bijvoorbeeld voor om het snelvuursysteem te kopen? Hiermee verander je het pistool in een mitrailleur. Je krijgt hiermee ook direct een betere schietpositie tijdens het lasergame. Iets dat veel kinderen toch wel erg leuk zullen vinden om te hebben. Hiermee kunnen ze in een keer veel meer vijanden raken en ook de kans dat ze raak schieten ligt natuurlijk veel hoger. Hebben jouw kinderen het vaak over sneller en beter schieten? Dan is deze uitbreiding een hele goede keuze om voor te gaan. Met de scope met extra vuurkracht kan er tijdens het spel met een schot meerdere vijanden geraakt worden. Door dit schot wordt hun bescherming onbruikbaar gemaakt. Ook kunnen je kinderen het spel lasergame nog iets interessanter maken door te spelen met doelwitten. Als je daarop schiet komt het teamkleur tevoorschijn en hoor je een geluid. Hiermee kun je het spel dus nog spannender maken dan met alleen de basisset. Lijkt het je leuk om lasergame aan je kinderen te geven? Bestel lasergame dan op de website van Light Strike. Dit is zeer eenvoudig om te doen en je zult er heel erg lang plezier van hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn