Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel en wilt u nu deze cv ketel kopen bij Ketelsprinter? Dan leggen wij u nu het hele proces uit, van het kiezen van de goede cv ketel tot het laten bezorgen en installeren van de ketel. U begint altijd met het kijken wat u nodig heeft en wat u wilt vervangen. Daarna moet u zich oriënteren van welk merk u uw cv ketel kopen wilt. Iedere fabrikant heeft zijn eigen scala aan producten, waarbij iedere productgroep zijn eigen voordelen heeft. Wij helpen u hierin wegwijs te worden. Dan moet u de goede onderdelen bestellen, zodat de installatie vlot en gemakkelijk verloopt. Als de bestelde producten geleverd zijn en geïnstalleerd dan kunt u lekker genieten van een verwarm huis en een hete douche.

Waar u op moet letten met uw cv ketel kopen

De eerste vraag die u zich moet stellen is: wat wil ik dat mijn cv ketel kan? Want een cv ketel kopen is een investering die wel 15 jaar mee gaat. U moet dus wel een cv ketel kopen die voldoende capaciteit heeft om uw huis van warm water te voorzien en te verwarmen. Daarvoor hebben wij een berekenmodule op onze website staan. Deze rekent de capaciteit uit die nodig is om uw huis te verwarmen. Het enige wat u hoeft te doen is de ruimtes in uw huis in te vullen die voorzien zijn van radiatoren of vloerverwarming. Dan rekent de berekenmodule voor u uit wat voor capaciteit uw cv ketel moet hebben. Naast capaciteit is een andere belangrijke factor de Comfort Warmte waarde. Deze waarde, soms ook wel eens klasse genoemd, geeft aan hoeveel warm water er tegelijkertijd getapt kan worden. Klasse 1 en 2 worden bijna niet meer verkocht, de meeste ketels hebben minstens waarde 3. Waarde 3 betekent dat u eventjes warm water kan tappen als er gedoucht wordt, maar dat continu water verbruiken op twee plekken tegelijk niet gaat. Bij klasse 4 gaat dat al beter, al zijn veelverbruikende douches nog steeds een probleem. Bij klasse 5 gaat douchen en warm water verbruiken in de keuken zonder problemen en bij klasse 6 kan de ketel zelfs een regendouche van warm water blijven voorzien. Wilt u dus een cv ketel kopen die een douche of een bad van warm water kan voorzien terwijl u in de keuken de afwas doet? Dan moet u een cv ketel kopen met een CW waarde van 5 of 6 hebben. Denkt u dat niet nodig te hebben, dan kunt u ook voor minder kiezen met uw cv ketel kopen. Bij Ketelsprinter heeft u een ruime keuze aan fabrikanten waarvan u een cv ketel kopen kan. De volgende merken heeft Ketelsprinter in het assortiment:

  • Atag
  • Bosch
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant
  • Itho Daalderop

Atag is een merk dat bekend staat om de compacte vormgeving, maar toch maximale prestaties levert. Dit bewijst het merk al 3 jaar lang door met de beste keus prijs er van door te gaan in de tests van de consumentenbond. Bosch is een naam die bij iedereen wel een belletje laat ringelen. Deze ketels zijn zuinig, stil, gemakkelijk en compact. Door te kiezen voor Bosch kunt u voor ieder huis de beste cv ketel kopen. Intergas heeft een breed assortiment bij Ketelsprinter en staat bekend om de royale warmteproductie. Verder zijn deze ketels natuurlijk zuinig en zijn ze voorzien van een draadloze bestuurmodule. Nefit biedt de beste kwaliteit en wil graag de beste service leveren. Met een Nefit kunt u nooit de verkeerde cv ketel kopen, want hebt altijd de beste, duurzaamste en betrouwbaarste oplossingen voor uw huis. Remeha is een merk wat al 75 jaar garant staat voor kwaliteit en innovatie. Een cv ketel van Remeha wordt vaak gebruikt in combinatie met een zonneboiler, wat dit een mooie duurzame oplossing maakt als u een duurzame cv ketel kopen wilt. Vailliant is een van de betrouwbaarste merken in de cv ketel industrie. U kent misschien nog wel de iconische geiser aan de muur van de keuken, maar Vailliant is zeker niet stil blijven staan. Ook nu staan ze garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dus zeker een goede keuze. Itho Daalderop leveren de intelligentste systemen, die precies kunnen afstemmen op de actuele warmtevraag in uw woning. Zo verwarmen ze een enkele ruimte als dat nodig is en spelen precies in op wat er nodig is in uw huis.

Uw gekozen cv ketel kopen

U kunt nu verder gaan met uw cv ketel kopen, maar hoe? Als u een compleet pakket hebt besteld, dan komt uw cv ketel met alles wat nodig is voor de installatie. Heeft u die niet, dan moet u zelf een installatiepakket bijbestellen. Ketelsprinter biedt u een compleet installatiepakket aan, u kunt die bij uw cv ketel kopen. Stelt u die liever zelf samen dan kan dat natuurlijk ook. Naast het installatiemateriaal kunt u ook verschillende buizen voor uw cv ketel kopen. Overlegt u dit met uw installateur, die weet precies wat u nodig heeft. Als u uw winkelwagen gevuld heeft kunt u uw cv ketel kopen en betalen met iDEAL. Ook kunt u betalen als u uw bestelling ophaalt bij ons magazijn. Maar bezorging is ook mogelijk en is door heel Nederland gratis. En als u uw cv ketel geïnstalleerd hebt, dan kunt u gaan genieten van een heerlijk verwarmd huis en lekker hete douche.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn