Ik woon sinds 2016 in China voor mijn werk. Mijn bedrijf vroeg mij destijds of ik wilde verhuizen voor een tijdelijk opdracht en dat leek mij een leuke uitdaging. Het voorstel was om voor 6 maanden te gaan en een nieuw team te trainen. In Nederland was ik teamleider en het bedrijf wilde hetzelfde team hebben voor de Chinese markt. In 6 maanden moest ik iedereen klaarstomen voor de functie. Ik was betrokken bij de sollicitatiegesprekken en we hadden vier talentvolle jongen mensen aangenomen. Het was erg uitdagend en vaak ook moeilijk om mensen uit een andere cultuur te trainen, maar erg leuk om te doen. Tijdens deze 6 maanden heb ik veel geleerd over China en ik vind de cultuur erg boeiend. Het lukte om binnen 6 maanden het team voor te bereiden op het werk, maar ik besloot om te blijven. Ik gaf aan dat ik niet weg wilde en kon een andere functie krijgen op het kantoor. Sinds mijn verhuizing heb ik het erg druk gehad en had niet de mogelijkheid om terug te keren naar Nederland. Twee weken geleden was de eerste keer dat ik terug was en ik vond het erg fijn om mijn familie te zien. Het was erg speciaal, want we zijn al jaren niet meer samen geweest met de hele familie. Mijn broer woont in de Verenigde Staten en was ook in Nederland. Mijn moeder zegt dat ze ons erg mist, want ze ziet haar kinderen bijna nooit, alleen mijn zus woont nog in de buurt. Mijn broer stelde voor om naar een fotograaf in Rotterdam te gaan. De fotograaf in Rotterdam kon een foto van ons maken en die wilden we aan onze ouders geven.

Een ervaren fotograaf in Rotterdam

We zochten een ervaren fotograaf in Rotterdam, want we wilden graag een mooie foto hebben. De foto is voor onze ouders, maar we vinden het alle drie ook leuk om er eentje te hebben. Ik besloot om naar een fotograaf in Rotterdam te zoeken en kwam toen uit bij eveliendehaasfotografie.nl. Ik zag op de website veel mooie foto’s en Eveline de Haas leek mij een goede fotograaf. Mijn broer en zus vonden de foto’s op de website ook erg mooi en we besloten om de foto’s door haar te laten nemen. Ik nam contact op met deze fotograaf in Rotterdam om een afspraak te maken. Een paar dagen later konden we de familiefoto al laten schieten. We lieten de foto nemen in de ochtend, zodat het een verrassing voor onze ouders bleef. Eveline de Haas had veel leuke ideeën voor de foto en zette ons neer in verschillende opstellingen. Je kon zien dat ze veel ervaring had en zorgde voor een leuke sfeer. De foto’s waren erg leuk geworden en het was lastig om er eentje uit te kiezen. Uiteindelijk konden we het eens worden en lieten 4 foto’s afdrukken.  

Erg blij met de foto

Wij hadden de foto voor onze ouders laten omlijsten en gaven de foto tijdens een etentje. Onze ouders werden erg emotioneel van de foto en waren er erg blij mee. De fotograaf in Rotterdam had erg goed werk geleverd, want we stonden er prachtig op. Ik heb de foto met mij meegenomen naar China en de foto hangt nu in mijn woonkamer. Ik kan Eveline de Haas aanraden als fotograaf in Rotterdam

  • Ze heeft al veel mooie foto’s gemaakt, die te zien zijn op haar website
  • Ze had leuke ideeën en zorgde voor een goede sfeer
  • Ze had veel mooie foto’s van ons gemaakt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn