Water drinken is goed voor je. Sterker nog, we kunnen niet zonder water en het heeft vele gunstige effecten op ons lichaam. Niet alleen hydrateert water ons en lest het de dorst, maar het helpt bij het reinigen van het lichaam. Wanneer je voldoende drinkt spoelt water de gifstoffen die dagelijks in je lichaam achterblijven weg. Het ontgiftigd het lichaam, stimuleert de organen als nieren en lever en zuivert je bloed. Wanneer je voldoende water drinkt kun je scherper nadenken en verbetert je huid. Drinkwater uit de kraan is daarvoor erg goed, maar het drinkwater in Nederland heeft toevoegingen die het lichaam niet nodig heeft of die zelfs schadelijk kunnen zijn. Daarom is het belangrijk dat we drinkwater zuiveren. In Nederland is het drinkwater van goede kwaliteit, maar dat is wel afhankelijk van waar je woont. Er kunnen altijd toevoegingen zijn die de zuiverheid van water aantasten, ook door het transport van het water naar jouw kraan. Drinkwater zuiveren is daarom belangrijk en waarom zou je niet? Het is immers erg eenvoudig om zelf drinkwater te zuiveren.

Drinkwater zuiveren door middel van waterflessen met een filter

Een goede manier waarmee drinkwater zuiveren erg gemakkelijk wordt, is het gebruik van waterflessen met een koolstoffilter. Deze flessen die verkrijgbaar zijn op fair-vision.eu zijn speciaal ontwikkeld om drinkwater zuiveren te stimuleren. In de opening van deze waterflessen is een mondstuk aangebracht, met daaraan een filter dat in de fles hangt. Dit filter bevat onder andere koolstof en dit materiaal heeft de prettige eigenschap om:

  • Schadelijke stoffen uit het water te filteren
  • Mineralen te behouden
  • Natuurlijke maken te behouden
  • Chemische smaken te verwijderen

Fair Vision verkoopt deze flessen om drinkwater te zuiveren, omdat het belangrijk is dat iedereen toegang heeft tot schoon drinkwater. Een overdaad aan kalk en chloor in het water hebben een nadelig effect op ons intern gesteld. Maag en darmen kunnen hierdoor opspelen en zorgen ervoor dat je minder water drinkt dan nodig. Met deze filterende flessen heb je daar geen last van, want de chloor wordt uit het water gefilterd. De natuurlijke smaak van water blijft echter bewaard, net als de smaak van bijvoorbeeld fruit of komkommer wanneer je het lekker vindt om een smaakje toe te voegen. Daarnaast blijven alle belangrijke elementen als mineralen in het water behouden. Hiermee is drinkwater weer lekker en gezond. Het filter om drinkwater te zuiveren heeft echter nog een goede eigenschap. Het filter ioniseert het water door middel van neodinium magneten. Dit maakt het drinkwater zacht en neutraliseert de negatieve lading die water kan hebben, bijvoorbeeld van Electro smog. Water is erg vatbaar als geleider van stralingen van elektrische apparatuur. Deze straling is schadelijk voor ons lichaam en door gebruik te maken van deze magneten wordt de negatieve lading uit het water verwijderd en blijft het schoonste drinkwater over dat je maar kunt bedenken.

Goedkoper en milieuvriendelijker

Het is altijd goed om drinkwater bij je te hebben en deze flessen die het drinkwater zuiveren kun je dus overal en altijd met je meenemen. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je niet steeds een flesje water voor onderweg hoeft te kopen. Niet alleen bespaar je hiermee op termijn heel veel geld, maar ondersteun je ook nog eens het milieu. We weten allemaal dat de afvalberg groeit en dat het meeste afval dat wij met z’n allen produceren bestaat uit plastic. Plastic van onnodige verpakkingen zoals waterflesjes. We hebben immers water uit de kraan en met een fles met water filter kunnen we deze steeds opnieuw bijvullen. Fair Vision heeft duurzaamheid als missie en stimuleert daarom de verkoop van waterflessen die het drinkwater zuiveren en het milieu sparen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn