Wij zijn het bewijs dat een boot verkopen niet zo lastig hoeft te zijn als u zult denken. Natuurlijk vindt u bij ons op de website het online formulier dat u kunt invullen wanneer u uw boot verkopen wilt. We vragen door middel van dit formulier naar diverse gegevens met betrekking tot de boot. Zo vult u onder andere de volgende gegevens in over uw vaartuig:

  • merk
  • het type
  • soort
  • materiaal
  • merk / type motor
  • afmeting
  • brandstof

Wanneer u uw boot verkopen wilt dan hebben wij dus de bovenstaande gegevens van uw nodig. Welke gegevens wij nog meer van u nodig hebben wanneer u uw boot verkopen wilt, vindt u op onze website. Hoe wij te werk gaan wanneer u uw boot verkopen wilt, leest u hieronder. Wij kunnen u verzekeren dat het contact met ons altijd prettig verloopt, omdat wij een goede service erg belangrijk vinden. Op onze website leest u alles over onze werkwijze, maar ook over ons uitgebreide aanbod aan boten. Bij ons kunt u namelijk niet alleen uw boot verkopen, maar u kunt bij ons ook weer een andere boot aanschaffen. Omdat wij een groot assortiment hebben loont het de moeite om eens te bekijken wat wij in beide gevallen voor u kunnen betekenen.

Wacht niet langer met uw boot verkopen. Wij garanderen de beste prijs

Jarenlang heeft u met veel plezier gebruik gemaakt van uw boot. U bent een echte waterrat en u houdt ervan om hele dagen op het water te varen. Het varen heeft veel voordelen, waaronder dat u vrijwel nooit heeft te maken met files. Behalve natuurlijk dat u wellicht in de file zult staan voor een sluis. Als het mooi weer is dan is dit natuurlijk allesbehalve vervelend. De meeste vaarders die varen voor hun plezier en zien zo’n dergelijke stop dan ook niet als een probleem, in tegenstelling tot de bestuurders van auto’s die in de file terecht zijn gekomen. Dankzij uw boot bent u al op vele bijzondere plaatsen geweest in Nederland. Samen met uw vrienden heeft u misschien wel vele avonturen beleefd op het water. U heeft regelmatig met uw vaartuig even ergens aangemeerd om boodschappen te kunnen doen tijdens één van de vaartochten. In tegenstelling tot de geparkeerde auto’s hoefde u geen parkeergeld te betalen. U zou kunnen zeggen dat u optimaal heeft genoten van uw vaartuig. Toch kunnen er redenen voorkomen waardoor u uw boot over wilt of moet dragen aan een volgende eigenaar. Misschien bent u wel toe aan een groter formaat, doordat uw kinderen behoorlijk zijn gegroeid en u niet meer met elkaar aan boord kunt zijn. Een boot verkopen kan om veel verschillende redenen. Wellicht wilt u uw boot verkopen omdat u graag een ander type boot wilt, dat is natuurlijk ook goed mogelijk. Uw boot verkopen is nog niet zo simpel, want hoe vindt u bijvoorbeeld een nieuwe eigenaar? Natuurlijk wilt u er ook een leuke prijs voor terug die u vervolgens kun investeren in uw nieuwe aankoop, maar hoe krijgt u prijs die u in gedachten heeft? Een boot verkopen kan best een lastig karweitje zijn wanneer u niet direct kopers er voor heeft. Daarbij komt ook nog eens het probleem dat hoe langer uw boot niet verkocht wordt, hoe langer u kosten maakt aan het liggeld of opslag van uw boot. Niet alleen de kosten kunnen behoorlijk oplopen, maar ook maakt het dat u geen plek heeft voor een nieuw vaartuig zolang de huidige niet verkocht is. Wij, van VoordeligeBoten.nl, helpen u graag wanneer u uw boot verkopen wilt. U hoeft alleen het boot verkoop formulier in te vullen, waarna wij uw aanvraag uitvoerig bekijken. Aan de hand van foto’s en specificaties kunnen wij een goed beeld krijgen en ontvangt u vervolgens van ons een goede prijs. Deze prijs ontvangt u snel, dat wil zeggen dat u al binnen een dag onze fijne prijs zult weten. Aan de hand van deze informatie kunt u besluiten of u met ons in zee wilt gaan, of juist niet.

Gemakkelijk bereikbaar via de chat

Heeft u van ons een prijsvoorstel ontvangen dan bent u dus niet verplicht om direct gebruik te maken van onze diensten. Weet u zeker dat u de boot verkopen wilt aan ons en gaat u akkoord met de prijs, dan maken wij met u een afspraak om de boot te komen bekijken. Wij bekijken vervolgens of dit inderdaad de boot is van de foto’s en specificaties die u ons heeft toegestuurd. Een boot verkopen was nog nooit zo gemakkelijk, want komt alles met elkaar overeen dan hebben we een overeenkomst die getekend kan worden. Het vaartuig halen we vervolgens snel bij u op, zodat u weer de plek, en financiële ruimte, heeft om een nieuwe aankoop te doen. Kijkt u eens in ons ruime assortiment van verschillende boten. Wellicht zitten er boten bij die direct uw aandacht pakken. U kunt gelijk diverse foto’s zien en er alles over lezen. Heeft u op basis van deze informatie nog vragen? Wij beantwoorden uw vragen graag, dit kan bijvoorbeeld makkelijk en snel via de chat. U ziet direct of wij online zijn. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken per telefoon of via het formulier op onze website. Wij willen u graag laten zien dat een boot verkopen echt niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn