Wanneer u werkt met vloeistoffen of pasta’s, kan dit soms voor rotzooi zorgen als de flessen en potjes niet goed afgevuld wordt. Een afvulmachine is een goede uitkomst. Een afvalmachine helpt u namelijk bij het afvullen van vloeistoffen en pasta’s in potjes en flessen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de dosering. Bij André de la Porte Packaging (ADLPPack) kunt u nu eenvoudig voor de beste prijs aan een afvulmachine komen. Wij hebben namelijk zowel een nieuwe als tweedehands afvulmachine in ons assortiment. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op uitstekende service als u een afvalmachine bij ons bestelt. Leest u snel verder om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor iedere situatie een geschikte afvulmachine

Een afvalmachine komt in verschillende soorten en maten. Welke voor uw situatie geschikt is, hangt af van een aantal factoren:

  • Serieproductie. Hiervoor is een volledig automatische afvulmachine geschikt,
  • Tubes of potjes. Een handmatige machine zorgt ervoor dat deze snel en eenvoudig afgevuld zijn.

Wij beschikken over een ruim assortiment en uitgebreid aanbod van standaard apparaten, maar u kunt ook altijd uw wensen doorgeven. Op basis hiervan kunnen wij een op maat gesneden machine voor u maken en helpen u met het bedenken van een complete afvuloplossing. De ideale afvulmachine voor vloeistoffen is de ADLP Easydose. Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het afvullen van pasteuze producten en vloeistoffen in flessen en potjes. De machine werkt daarnaast volumetrisch en het doseervolume is erg eenvoudig en nauwkeurig in te stellen. Een fles van 250 ml wordt dus ook daadwerkelijk met 250 ml gevuld. Een ander voordeel is dat de vulopening na het vullen pneumatisch wordt afgesloten, waardoor de machine niet na lekt. De afvulcyclus is door middel van een voetpedaal te starten en is ook eenvoudig te reinigen. Voor poeders, zaden en noten heeft u daarentegen weer een heel andere afvulmachine nodig. Een op maat gemaakte afvulmachine biedt hierbij een goede uitkomst. De ADLP V-Vib1 is een machine die uitgerust is met een weegfunctie en wordt op zwaartekracht gevoed uit een bigbag of producttrechter. De nettohoeveelheid van het product wordt hierbij nauwkeurig afgewogen. De vulinstallatie is geschikt voor het afzakken van groot volume naar kleinere verpakkingen, zoals bijvoorbeeld 25 kg zakken. Deze afvulmachines zijn wellicht op dit moment voor uw bedrijfsbudget. Daarom bieden wij ook tweedehands afvulmachines aan. U kunt te allen tijden op onze website, https://adlppack.com/, kijken voor de mogelijkheden. Wij zullen u daarnaast altijd voorzien van advies.

Onze jarenlange ervaring helpt u bij uw productieproces

André de la Porte Packaging is uw specialist op het gebied van afvulmachines. Wij hebben al meer dan 100 jaar een vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie en vertegenwoordigen meerdere gerenommeerde leveranciers in Nederland en België. Hierdoor hebben wij alle kennis die nodig is om zowel stand-alone machines als complete vul- en verpakkingslijnen te leveren. Daarnaast bieden wij ook onze onderhoudsservice aan, zodat machinestilstand kan worden voorkomen. Hierbij bieden wij innovatieve oplossingen, die bijdragen aan procesverbetering en kostenverlaging bij de klant. Wilt u meer informatie over onze diensten of over onze machines, kunt u gerust contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens ontvangen hebben, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Onze medewerkers helpen u graag om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het advies dat u nodig heeft. Samen met u helpen wij om uw productie efficiënter te maken en uw afvulproces te verbeteren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn