Afgelopen winter ging ik met mijn vriendin op wintersport naar Frankrijk. Mijn vriendin en ik vinden het erg leuk om te snowboarden en proberen dit elk jaar te doen. De laatste paar jaar hadden wij hier helaas niet genoeg geld voor, omdat we een aantal kamers in ons huis wilden verbouwen. Door de verbouwingen hielden we niet genoeg geld over voor de wintersport. Een wintersport kost altijd veel geld, maar dat vinden wij geen probleem. Wij gaan vaak naar een goedkope bestemming tijdens de zomervakantie en gaan dan extra lang tijdens de winter. Dit jaar hadden we wel genoeg geld over en besloten we om naar een nieuwe plek in Frankrijk te gaan. Ik rijd altijd met de auto naar de skigebieden, want op die manier kunnen we gemakkelijk al onze spullen meenemen. We hebben een aantal jaren geleden snowboards gekocht en dit vinden wij handiger dan spullen huren. We hadden een erg mooi hotel gevonden bij een mooi skigebied voor een goede prijs. We hadden die week erg genoten en waren erg blij met het hotel. In de lobby van het hotel stond een mooie sfeerhaard en daar gingen we vaak voor zitten. Na een lange dag snowboarden vonden we het heerlijk om bij de sfeerhaard ons op te warmen. We dronken daar onze chocolade melk en waren gezellig met elkaar aan het praten. Toen wij terugkwamen in Nederland hadden we het over onze vakantie en dat we het in het hotel erg naar onze zin hadden. Ik zei dat het vooral kwam door de sfeerhaard kwam die in de lobby stond. Mijn vriendin vond dat we er ook eentje moesten kopen, zodat we er thuis ook van konden genieten. Ik vond dat een goed idee, maar wilde wel eerste weten hoeveel het zou kosten, voordat we er eentje kocht. We hadden al veel aan ons huis gedaan de laatste jaren

Een sfeerhaard gekocht bij Design4Allez

De volgende avond ging ik samen met mijn vriendin opzoek naar een webshop waar we een sfeerhaard konden kopen. We vonden verschillende websites en zagen dat er veel verschillende haarden te koop waren. We zagen ook dat er grote prijsverschillen waren tussen de producten en we vonden niet alle haarden mooi. Toen we de website design4allez.nl bezochten, zagen we voor het eerst een sfeerhaard die we allebei mooi vonden en die niet erg duur was. We bedachten ons waar we de haard konden plaatsen en maten die ruimte op. We wilden wel zeker weten dat de haard zou passen. Ik wilde er graag nog een dag over nadenken, want een sfeerhaard kopen is niet goedkoop. De volgende dag besprak ik met mijn vriendin de aankoop en we vonden allebei dat we de haard moesten bestellen. We bezochten nog een keer de website van Design4Allez en bestelde de haard. We zagen dat het artikel al over een paar dagen geleverd zou worden.

Erg blij met onze aankoop

Gelukkig kon onze buurman helpen om de sfeerhaard te monteren, want wij zijn niet erg handig. We hadden er eentje uitgekozen die geen afvoerkanaal, of elektrische aansluiting nodig had. Onze buurman kon de haard gemakkelijk monteren en was in een uur klaar. We waren erg blij met onze aankoop en besloten om die avond meteen van de sfeerhaard te genieten. Wij zijn erg blij met onze haard die wij op Design4Allez hebben gekocht.

  • De haard is erg mooi en staat goed in de woonkamer
  • De haard was goedkoper dan bij andere winkels
  • Het monteren van de haard was gemakkelijk en snel klaar
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn