Belastingen deed ik voorheen altijd zelf en daarbij kreeg ik de hulp van een familielid die voor veel familieleden de belastingaangifte deed. Echter is hij helaas overleden en toen heb ik het zelf geprobeerd. In het begin ging het wel aardig, maar mijn persoonlijke situatie is zodanig veranderd, dat ik er niet meer zelf uitkwam en ook het gevoel kreeg dat ik dingen over het hoofd zag en wellicht ook bepaalde voordelen zou missen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een belastingadviseur in Heemskerk om mij bij mijn belastingzaken te ondersteunen. Zo ben ik bij Marnette Visser van M. Visser Fiscaal Advies & Accountancy terecht gekomen, ook wel bekend als M. Visser Belastingadvies, waarbij zij zich richt op Heemskerk en Beverwijk. Hoe dan ook, een perfecte service en dienstverlening heeft mij met mijn probleem verder geholpen.

Wat mijn belastingadviseur in Heemskerk voor mij kon doen

Zoals gezegd is mijn persoonlijke situatie nogal veranderd. Ik ben namelijk begin 2017 mijn baan verloren. Toen ben ik via het UWV aan een uitkering gekomen en gaan solliciteren, maar dit werkte in eerste instantie niet, tot ik de mogelijkheid kreeg om in overleg met het UWV te proberen om als zzp’er aan de slag te gaan. Dit kan met ondersteuning van de startersregeling van het UWV, wat een mooie mogelijkheid biedt. Gaandeweg kreeg ik hier en daar wat opdrachtjes binnen, maar omdat dit niet heel snel ging en ik de mogelijkheid kreeg om twee dagen in de week tijdelijk bij een bedrijf in dienst te treden, heb ik dat gedaan om een stabiel inkomen voor mijzelf te creëren. Toen al dacht ik erover na om een belastingadviseur in Heemskerk te zoeken, want door deze ingewikkelde constructies met verschillende inkomens, werd alles er niet makkelijker op. Dit bleek later ook toen ik een grote aanslag van de belasting ontving en veel geld moest terugbetalen. Ik woon alleen en in een koophuis en was blijkbaar vergeten mijn maandelijkse hypotheekteruggave aan te passen naar mijn nieuwe situatie. Dit veroorzaakte bij mij grote paniek, want hiermee was ik vrijwel mijn gehele buffer kwijt die ik had opgebouwd. Ik wil nooit meer voor dit soort verrassingen komen te staan en ben toen op zoek gegaan naar die belastingadviseur in Heemskerk die mij hierbij moet ondersteunen. Tot mijn groot geluk heb ik die bij Marnette Visser gevonden en bij haar weet ik dat ik in goede handen ben.

De diensten van M. Visser Financieel advies & Accountancy

Als belastingadviseur in Heemskerk is Marnette Visser al jaren actief en biedt zij diverse diensten aan die te vinden zijn op belastingadvies-beverwijk.nl, waaronder:

  • Accountancy
  • Belastingadvies
  • Bedrijfsadvies
  • Administratie digitaliseren
  • Diverse specialisaties

Het is voor mij zeer prettig dat mijn belastingadviseur in Heemskerk, mijn eigen woonplaats, mij ook tot dienst kan zijn met andere zaken dan belastingadvies. Een belastingadviseur in Heemskerk die mij ook advies over mijn bedrijf kan geven én mijn administratie kon digitaliseren. Daar had ik zelf echt totaal niet aan gedacht toen ik op zoek ging naar een belastingadviseur in Heemskerk. Ik was echt enkel zoekende naar iemand die mij kon bijstaan met mijn belastingen. Dit is nou precies één van de redenen waarom ik hier zo gelukkig mee ben. Ik heb de kans gekregen om, met behulp van de startersregeling, mijn eigen bedrijfje als zzp’er op te zetten, maar daar krijg je weinig advies bij, laat staan over de financiële zaken. Nu mijn parttime baan is opgehouden en ik volledig zelfstandig ondernemer ben, waarbij ik tegenwoordig voldoende projecten heb, ben ik blij dat ik voor dit deel door mijn belastingadviseur in Heemskerk volledig ontzorgt word.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn