Als u deze pagina bezoekt dan bent u waarschijnlijk de eigenaar van een horecagelegenheid. Een restaurant bijvoorbeeld, of een café. Of zelfs een combinatie van deze beide. Dan weet u ook zeker dat efficiëntie erg belangrijk is in de horecawereld. Men kent in het algemeen de drukte wel in de keuken van een restaurant, inclusief koks die de hele avond druk bezig zijn. Een goede voorbereiding is in zulke situaties simpelweg onmisbaar. U wilt dan niet gehinderd worden door materiaal dat niet goed functioneert. Sterker nog, u wilt apparaten, tools en hulpmiddelen die u helpen het ideaal van efficiëntie hoog te houden. Dat is iets waarin wij voorzien; in dit specifieke geval gaat het om een professionele horeca koelkast. Een horeca koelkast dient, in simpele bewoording, het doel om dingen koud te houden. Het kan dan gaan om hapjes, soepen, nagerechten, drankjes, et cetera. Een horeca koelkast dient eigenlijk echter een belangrijker doel dan dat. In het ideale geval is een horeca koelkast namelijk een organisch onderdeel van een efficiënte work flow in de keuken van een restaurant of café. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen en zoals u waarschijnlijk zelf ook al eens heeft vastgesteld, is het van groot belang om efficiënt, snel en zonder fouten te werken in de keuken. Daar kan deze horeca koelkast aan bijdrage. Nu duidelijk is wat deze horeca koelkast voor u kant betekenen, resteert natuurlijk de vraag hoe u er het beste een kunt uitzoeken. De volgende alinea gaat over precies die vraag.

Welke horeca koelkast past het beste bij u?

Zoals u heeft kunnen lezen houdt een horeca koelkast hoofdzakelijk uw ingrediënten en kookcreaties koel. Of natuurlijk uw drankjes, als uw voorkeur daar naar uit gaat. Een van de belangrijkste eigenschappen waar u vervolgens over na zult moeten denken is de grootte van de horeca koelkast. Dit houdt direct verband met de capaciteit van het apparaat, ofwel de hoeveelheid liter die er theoretisch in zou passen. Stel dat u een kleine zaak heeft, dan voldoet een relatief klein apparaat natuurlijk. Een klein apparaat zou dan tot een efficiënte indeling leiden en bespaart daarna nog eens op de energiekosten. Leidt u echter een groter etablissement, dan kan het zeker relevant zijn om eens naar grotere apparaten te kijken. Een horeca koelkast schaft u natuurlijk niet elke dag aan, dus het kan tevens slim zijn om u voor te bereiden op een bepaalde verwachte of onverwachte groei. Te weinig ruimte in uw horeca koelkast kan namelijk erg veel problemen opleveren. Naast de grootte van het apparaat is het verder van belang om de temperature range bij het kopen in de gaten te houden. Dit Engelse begrip refereert naar de verschillende temperaturen waarop de horeca koelkast ingesteld kan worden. U zou bijvoorbeeld eentje kunnen kopen met een bereik van drie graden Celsius tot 13 graden Celsius. Heeft u echter producten die dichter bij het vriespunt opgeslagen moeten worden of bent u bijvoorbeeld gespecialiseerd in bepaalde wijnen of drankjes die juist op een hogere temperatuur bewaard moeten worden, dan neemt u geen genoegen met het bovenstaande model. In zo een geval is het raadzaam om een ander model uit te zoeken wat wel voldoet aan uw verwachtingen met betrekking tot de temperatuur. Al met al heeft u nu kunnen zien dat de belangrijkste eigenschappen van een horeca koelkast betrekking hebben op de grootte van het apparaat en de temperature range ervan. Er zijn echter ook nog een aantal andere factoren die voor sommige mensen belangrijk zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de transparantie van de deur. Met andere woorden, zoekt u een deur waar de consumenten en klanten doorheen kunnen kijken, of staat uw horeca koelkast eerder in de ontoegankelijke keuken en gaat uw voorkeur zodoende uit een ondoorzichtige deur? Een deur die niet transparant is kan tevens tot lagere energiekosten leiden, wat een groot voordeel is van die keuze.

Hoe handig bent u zelf?

Een horeca koelkast kan dus in verschillende maten gekocht worden en kan in staat zijn om op bepaalde temperaturen ingesteld te worden. Dat zijn keuzes die uw kookgedrag kunnen beïnvloeden. Een derde factor die een rol speelt is het al dan niet doorzichtig zijn van de deur. De afweging die u hier maakt is die van zichtbaarheid tegenover energiebesparing. Bij ons zult u vele verschillende modellen te koop zien staan, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw model er niet bij staat. Twijfelt u toch, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar. Een laatste keuze die wellicht nog relevant voor u is, is of u hem zelf in elkaar wilt zetten of niet. Wij beschikken over een service die we aan u aanbieden, namelijk het laten bezorgen van het model door een monteur die hem gebruiksklaar voor u maakt. Bent u echter enigszins technisch ingesteld, dan zult u een makkelijk te begrijpen handleiding en alle benodigdheden bijgesloten vinden. Herinner uzelf er af en toe maar aan dat het van belang is een professioneel model in uw zaak te hebben. Dit stimuleert efficiënt werken en leidt zo tot gelukkigere werknemers en klanten die in een hogere mate tevreden zijn. Zo ziet u een apparaat van ons als een investering die ook daadwerkelijk uw geld waard is. En wij leveren met trots de geavanceerde hulpmiddelen, apparaten, modellen, units en tools die u nodig heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn