Een huis wordt niet zomaar een thuis, daar zijn verschillende zaken voor nodig. Natuurlijk speelt het interieur een grote rol, vooral de persoonlijke accessoires als foto’s van vrienden en familie. Maar ook geur is sterk bepalend voor uw gevoel van thuis. Nare luchtjes kunnen uw woongenot dan ook danig bederven. Wilt u er zeker van zijn dat het bij u altijd lekker ruikt, kies dan een geurproduct, zoals geurolie, met een geur waarbij u zich echt thuis voelt. Geurolie is een van de vele manieren waarop u ervoor kunt zorgen dat het bij u altijd lekker ruikt en dat u van uw huis echt een thuis maakt. Een andere manier om dit te doen, is door geurkaarsen te gebruiken. Zodra deze branden, geven zij een heerlijk aroma af. Maar hier ligt voor velen ook meteen het nadeel, de geuren komen vooral vrij op het moment dat de kaarsen branden en anders niet. Dit is dus alleen geschikt voor momenten dat u zelf thuis bent. Een andere optie, naast geurolie en geurkaarsen, is het gebruik van geurzakjes. Deze zijn vooral erg handig om te gebruiken in kleinere ruimtes. U kunt dan denken aan het toilet of de badkamer, maar ook aan kledingkasten. Door daar een zakje in te hangen, zorgt u ervoor dat uw kledingstukken nooit muf gaan ruiken. Een snelle oplossing voor vervelende luchtjes, is het gebruik van roomspray. U kunt dan zelf bepalen wanneer u dit gebruikt en op welke plaats, zo kunt u er optimaal gebruik van maken. Andere opties naast geurolie en de andere geurproducten die net genoemd werden, zijn wax bars en rietverspreiders. Wax bars zijn relatief nieuw, ze zien er ongeveer uit als een chocoladereep. Om ze te gebruiken, breekt u een stukje af en deze gebruikt u dan in een speciale brander. De rietverspreiders bestaan uit speciale potjes parfum waar u speciale rieten in steekt. Het riet neemt de parfum op en geeft deze langzaam af. U hoeft aan dit product dus niets te doen en hebt er toch ongeveer drie maanden plezier van. Naast geurolie zijn er dus verschillenden andere producten die ervoor kunnen zorgen dat het bij u in huis heerlijk ruikt.

Gebruik van geurolie

Wilt u geurolie gaan gebruiken, dan kunt u dit op verschillende manieren doen, namelijk:

  • door middel van een brander
  • door het te gebruiken op potpourri
  • door een speciale aroma diffuser te gebruiken

Welke manier is nu de juiste? Dat hangt natuurlijk helemaal af van uw eigen voorkeuren. De meeste mensen zijn het meest bekend met het gebruik van geurolie in een speciale brander. Zo een brandertje bestaat uit een klein schaaltje met daaronder ruimte voor een waxinelichtje. Het schaaltje wordt gevuld met water en daar worden een paar druppels geurolie aan toegevoegd. Steekt u het kaarsje aan, dan zal het watermengsel warm worden en gaan verdampen, waardoor de geur zich kan verspreiden. Het nadeel van het product op deze manier gebruiken, is dat u er altijd bij in de buurt moet blijven. Een kaarsje is heel gezellig, maar toezicht is voor de veiligheid wel nodig. Dat is niet het geval als u kiest voor potpourri of een diffuser. Kiest u voor potpourri, dan druppelt u daar gewoon een paar druppels geurolie overheen. Ruikt het op een gegeven moment niet zo sterk meer, dan kunt u er gewoon weer wat nieuwe druppeltjes op laten vallen. Zo kunt u het heel lang blijven gebruiken. Dit is niet alleen een veilige, maar ook een heel decoratieve optie. Ook de aroma diffuser is erg veilig en handig in gebruik. U vult deze met water en een paar druppels geurolie en u kunt zelf instellen hoe vaak de diffuser een nevel de lucht in spuit. Doordat u het apparaatje ook uit kunt zetten, kunt u de olie zo economisch mogelijk gebruiken en alleen gebruiken op momenten dat het nodig is. Er zijn dus veel verschillende manieren waarop u dit geurproduct kunt gebruiken in uw woning.

Bridgewater voor de beste geurproducten

Als u geurolie of een ander soort geurproduct gaat kopen, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat deze van een goede kwaliteit zijn. Bridgewater is dan absoluut het juiste merk voor u, bij hen kunt u er echt zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogstaand product in huis haalt. Het fijne van dit merk is bovendien dat zij de geurolie in veel verschillende geuren verkrijgbaar hebben, maar liefst 39 varianten zijn er verkrijgbaar. Zij hebben standaardgeuren in hun collectie, zoals vanille, lavendel en roos. Maar u kunt bij hen ook terecht voor speciale geurmengsels, zoals ‘Sweet Grace’, ‘Merry Morning’ of ‘Remember When’. Door hun ruime aanbod aan geuren, is het veilig om te stellen dat er bij hen altijd een variant geurolie te krijgen is die helemaal past bij uw persoonlijke smaak. Het fijne is bovendien dat zij voor hun andere geurproducten dezelfde geuren gebruiken. Het is dus mogelijk om zowel een rietverspreider, als een wax bar of een geurolie in dezelfde geur te hebben. Naast een groot aanbod in geurproducten en verschillende soorten geuren, zit u bij Bridgewater ook goed als u op zoek bent naar accessoires om deze producten mee te kunnen gebruiken. Zo vindt u bij hen de speciale aroma diffuser, waar u de geurolie in kunt gebruiken. Maar u kunt voor nog veel meer accessoires bij hen terecht, zoals een brander voor de wax bars of een kanten zakje om de geurzakjes in te hangen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn