Houd jij, net als ik, van ruige landschappen en breng je graag tijdens je vakantie veel tijd door in de natuur? Dan is naar Alaska reizen echt een heel goed idee! Zelf wordt ik altijd enthousiast van imposante landschappen. Zon, zee en strand, het is niet echt aan mij besteed. Voor een dagje vind ik het leuk, maar het is niet echt iets dat mij trekt. Laat mij echter foto’s zien van bijvoorbeeld het noorden van Scandinavië, van Patagonië of van het uiterste noorden van Noord-Amerika en ik word meteen enthousiast. Naar Alaska reizen was voor mij dan ook altijd een droom. De ruige natuur die je daar ziet, de onaangetaste gebieden, het sprak mij echt ontzettend aan. Bovendien wonen er weinig mensen en komen er relatief weinig toeristen, waardoor je er nog echt rust kunt vinden. De uitgestrektheid van het gebied leek mij altijd prachtig. Bovendien had ik op plaatjes al gezien dat het een heel divers gebied is. Er is echt veel diversiteit in het soort natuur dat je er kunt vinden. Er is een lange kustlijn, er zijn vele meren en bossen en dan ook nog uitgestrekte vlaktes. Door Alaska reizen betekent dan ook van het ene landschap in het andere terecht komen.

Verschillende soorten Alaska reizen

Door de grote diversiteit aan natuur, kun je ook veel verschillende soorten Alaska reizen maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vooral aan de kust te blijven. Dan kun je bijvoorbeeld tochten de zee op maken om walvissen te spotten. Maar ook is een cruise de ideale manier om het zuidoostelijk deel van deze Amerikaanse staat te ontdekken. Hier zijn veel fjorden en vooral heel veel water met daartussen bergen en smalle landengtes. Wegen zijn hier niet te vinden, dus de boot is echt het middel om deze regio te ontdekken! Maar door Alaska reizen kan natuurlijk ook met:

  • de auto
  • de trein
  • het vliegtuig

De auto is het vervoermiddel bij uitstek als je zelf helemaal je reis wilt plannen en naar de kleinste gehuchten toe wilt kunnen rijden. De trein is dan weer ideaal om echt optimaal van het uitzicht te kunnen genieten. Je hoeft je dan zelf niet te concentreren op de weg, maar kunt gewoon gaan zitten en uit het raam kijken. In deze staat bevindt zich een spoortraject dat de belangrijkste plaatsen met elkaar verbindt, waardoor je een goed beeld krijgt van dit deel van de wereld. Wil jij echt naar de wildernis van Alaska reizen? Dan kan een bushplane een uitkomst zijn. Hiermee kom je op plekken waar je met andere voertuigen niet kunt komen!

Boek bij de specialist

Wil jij naar Alaska reizen, dan kun jij heel goed je reis boeken bij Wild Alaska! Dit reisbureau is echt gespecialiseerd in deze bestemming en biedt diverse pakketten aan om zo optimaal mogelijk te genieten tijdens je vakantie. Zij weten precies welke plekken de moeite waard zijn om te bezoeken en zij kunnen alles uitstekend voor je regelen, waardoor jij je volledig kunt concentreren op genieten van je reis! Naar Alaska reizen met deze organisatie geeft je veel vrijheid, zij geven jou graag een persoonlijk reisadvies zodat de reis die jij gaat maken zij goed mogelijk aansluit bij jouw wensen en jouw voorkeuren. Of jij nu de bush in wilt, een cruise wilt maken of zelf met de auto rond wilt reizen, bij hen kun je het allemaal regelen! Wil jij meer weten over wat zij jou kunnen bieden, kijk dan gewoon eens op wildAlaska.nl. Naar Alaska reizen? Je boekt de mooiste reis via Wild Alaska!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn