Zijn jij en jouw bedrijf klaar voor jouw bedrijfsfeest Twente? Tussen de targets, meetings, presentaties en management door is het gezond voor collega’s om af en toe iets leuks samen te doen buiten het werk. Niets is voor een bedrijf zo belangrijk als teambuilding. Lachen, dansen en plezier maken met collega’s buiten de werksfeer werkt motiverend voor werknemers. Het allermooiste middel hiervoor is een spetterend bedrijfsfeest. Alleen een biertje na het werk is vaak zo vluchtig, dus als je het echt goed wil doen zorg je voor een unieke locatie waarbij de werknemers even helemaal uit hun stekker kunnen gaan! Als je op zoek bent naar een waanzinnige locatie voor het bedrijfsfeest Twente ben je bij Het Schwarzwald in Rijssen aan het goede adres. Deze unieke locatie bevindt zich in het midden van een bosrijke omgeving en biedt veel mogelijkheden, arrangementen en activiteiten voor een spectaculair bedrijfsfeest in Twente. Denk bijvoorbeeld aan een glamorous aankomst met een chique limousine, met jouw collega’s samenspannen om uit een escaperoom te komen of samen kokerrelen via een kookworkshop. Wil je iets avontuurlijks? Geen probleem! Er zijn in Het Schwarzwald ook activiteiten met meer actie mogelijk, zoals bijvoorbeeld een segway clinic, paintballen, een retro-scooter, solex of buggy cross tour. Het Schwarzwald laat jouw wensen voor een ideaal bedrijfsfeest in Twente uitkomen. In de middag is er een reeks activiteiten te doen die de teambuilding versterkt. Hierna kan er klaargemaakt worden voor een diner, barbecue of buffet met drankjes en kan er uiteraard uiteindelijk losgegaan worden op de dansvloer.

Verschillende thema’s voor jouw bedrijfsfeest in Twente

Een bedrijfsfeest in Twente kan volgens Het Schwarzwald niet gek genoeg. Aan jou deze keuze. Van een normale dansavond tot de verschillende themafeesten, waarbij wat extra sprankel en uniekheid in je bedrijfsfeest in Twente gegooid kan worden. Voorbeeld van enkele themafeesten waaruit een keuze gemaakt kan worden:

  • Vikingfeest (inclusief gepast kledij, vikinghelmen, armworstelen, pijl- en boogschieten en pulschuiven),
  • Piratenfeest (Ga ‘het gevecht’ met elkaar aan door middel van verschillende interactieve spellen)
  • Tropical Beachparty (waan je in de Carribean met tropische muziek en limbo dans)
  • Saturday Night Fever (glitterbollen en discomuziek uit de 70’s en 80’s)
  • Tiroller Apres ski hut (Interactieve spellen zoals broekhangen, boomstamzagen, tiroler quiz, skilopen en jodelen)
  • Casino avond (ervaren croupiers aan de black-jack, roulette of poker tafels)
  • Ik hou van Holland (uitdagende quiz met Hollandse gezelligheid)

Je bent niet gebonden aan een arrangement, maar je hebt verschillende arrangementen, waaruit je de keuze hebt om één of meerdere verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Dit kan weer samengesteld worden met de verschillende hapjes en drankjes die Het Schwarzwald serveert. Keuze genoeg om al jouw wensen in één feest samen te laten komen. Het feest van het jaar of misschien wel van de eeuw! Jouw samengestelde arrangement is snel en eenvoudig online te boeken. Zorg via Het Schwarzwald voor een spetterend bedrijfsfeest in Twente en geef jouw hardwerkende collega’s een onvergetelijke dag!

Wat is Het Swarzwald nog meer?

Afgezien van een uniek bedrijfsfeest in Twente is restaurant & partycentrum Het Schwarzwald voor nog veel meer gelegenheden geschikt. Zo zijn er ook vergaderruimtes beschikbaar voor bedrijven en worden er onder meer vrijgezellenfeesten, verjaardagen, familiefeesten en trouwerijen op deze prachtige locatie tussen de bossen georganiseerd. Alles wordt tot in de puntjes geregeld op maat naar de wens van de klant. Combineer lekker eten en drinken met unieke activiteiten en iedereen heeft hoe dan ook een onvergetelijke belevenis. Het Schwarzwald tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel is goed bereikbaar. Kijk alvast op de website www.hetschwarzwald.nl naar de talrijke keuzes, boek snel en word een ervaring rijker!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn