Een wespennest verwijderen in de tuinWij wonen in een leuke buurt net buiten het centrum van een klein stadje. We hadden juist voor deze buurt gekozen, omdat er een grote tuin zit bij de huizen. Onze dochter kan op die manier lekker buiten spelen, zonder dat wij de hele tijd haar in de gaten moeten houden. Mijn vriendin en ik vinden het zelf ook lekker om in de tuin te zitten en ik vind het leuk om in de tuin bezig te zijn. Ik kan niet zeggen dat ik groene vingers heb, maar ik vind onze tuin er leuk uitzien. We hebben veel bloemen en planten en dat ziet er niet alleen vrolijk uit, maar het ruikt ook vaak heerlijk. Deze zomer zaten we ook veel in de tuin, want er waren veel dagen met mooi weer. We hadden een zwembadje voor onze dochter gekocht en daar was ze lekker in aan het spelen. Ik maakte me alleen wel een beetje zorgen over de wespen in de tuin. Ik weet dat ik als kind vaak gestoken ben en was bang dat dit ook onze dochter zou overkomen. Ik ben al heel lang niet meer geprikt, maar ik weet dat mijn dochtertje erg schrikkerig kan reageren. Af en toe zagen we een wesp in de tuin en die kwamen natuurlijk af op al die bloemen in de tuin. We zagen het er steeds meer worden en op een dag werd onze dochter gestoken door een wesp. Ik was net even binnen om water te halen, toen ik haar hoorde huilen, omdat ze gestoken was. Ze was erg geschrokken, maar een paar dagen later gebeurde het weer. Zij was ondertussen erg bang voor wespen en wilde niet meer buitenspelen. Ik vond het vreemd dat ze zo vaak gestoken was en besloot om te kijken of er een nest was, want anders moesten we het wespennest verwijderen. Al snel vond ik een nest onder de dakgoot van het huis. Ik wilde eerst het wespennest zelf verwijderen, maar mijn vriendin zei dat we beter een expert konden inschakelen.

Beestjeskwijt.nl hielp met de wespennest verwijderen

Online zag ik dat mijn vriendin gelijk had, het kan gevaarlijk zijn om een wespennest te verwijderen. Ik was aan het zoeken voor een verdelger en vond die op beestjeskwijt.nl. Op de site kon ik ook veel lezen over wespen en het verwijderen van deze dieren. Ik belde het nummer op de website voor een afspraak om het wespennest te verwijderen. Het was toen een van de drukste momenten in het seizoen, maar gelukkig kon er iemand twee dagen later langskomen om het wespennest te verwijderen. De prijs die ze opgaven viel ons erg mee, maar het verwijderen van het nest was het belangrijkste voor ons.  

Een goede service

Toen de verdelger bij ons langskwam kon hij het wespennest meteen aanpakken en het duurde niet lang voordat hij klaar was. Wij vonden het erg fijn dat hij niet alleen de wespen bestreed, maar ons ook diverse tips en adviezen gaf. Hiermee kunnen we de kans op een nieuw nest zo veel mogelijk voorkomen. Wij waren erg blij met de tips, want wij willen niet dat we volgend jaar weer een nest hebben. Ook waren we erg blij met de garantie. Als de wespen dat seizoen zouden terugkeren, dan zou het bedrijf ze kosteloos weer verwijderen. Zoek je hulp met een wespennest verwijderen, dan raden wij beestjeskwijt.nl aan:

  • Ze kunnen snel langskomen om het wespennest te verwijderen
  • Geven tips en advies om een volgende plaag te voorkomen
  • Geven garantie na het verwijderen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn