Ons bedrijf moet heel vaak onderdelen bestellen die wij eigenlijk liever zelf willen maken. Als je namelijk je productie in eigen handen kunt houden, dan kun je ook beter toezicht houden op de kwaliteit van het product. Vandaar dat wij gekeken hebben wat wij nodig hadden om de productie zelf te doen. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens goede clean room systems konden vinden. Het is namelijk voor ons heel belangrijk dat de productie zonder enige vorm van contaminatie plaatsvindt. Wij hebben gekeken waar wij een vakman op het gebied van clean room systems konden vinden en wij hebben dat gedaan via het internet. Wij wilden met iemand kunnen overleggen over de mogelijkheden die er allemaal waren en ook wilden wij graag iemand hebben die voor ons clean room systems kon aanleggen voor een goede prijs. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn en wij hebben toen gezien dat wij het beste met de mensen van Climatech.nl in zee konden gaan. Deze mensen hebben namelijk heel veel clean room systems te bieden en toen wij de site bekeken, zagen wij dat de kwaliteit van deze clean room systems, heel erg hoog was. Dat was voor ons dus voldoende reden om te besluiten om met een van de mensen van dit bedrijf contact te leggen zodat zij ons konden voorlichten over welke clean room systems voor ons het meest geschikt waren. Wij hebben toen heel deskundig advies gekregen waar wij heel goed mee uit de voeten konden. Dat was heel handig want zodoende konden wij al heel snel de clean room systems bestellen en wij hebben dat dan ook al heel snel gedaan. Wij kregen te horen dat de mensen van dit bedrijf er alles aan zouden doen om de clean room systems snel te leveren want wij hadden aangegeven dat er lichtelijke haast bij was. Wij vonden het fijn om te merken dat dit bedrijf bereid was om ons wat sneller te helpen aan onze clean room systems en wij waren dus vanaf het begin van de samenwerking heel erg tevreden over dit bedrijf. 

Deze clean room systems zijn perfect

Wat wij heel erg waardeerden aan dit bedrijf, was dat zij ons heel goed kon voorlichten over de clean room systems die zij ons konden leveren. Wij konden daardoor precies de clean room systems kopen die wij nodig hadden. Deze werden ook heel deskundig ge├»nstalleerd en wij gebruiken onze clean room systems nu al een hele tijd. Wij merken dat wij heel goed in deze ruimte kunnen werken en dat de producten die wij maken, altijd van zeer hoge kwaliteit zijn omdat wij geen vuil aan de producten kunnen toevoegen. 

Wilt u meer weten over dit bedrijf? 

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan. Het adres is Climatech.nl. Kortom:

  • Wij konden hier heel goede productieruimtes kopen 
  • Wij zijn heel goed voorgelicht over de mogelijkheden 
  • Wij zijn hier voor een hele goede prijs geslaagd 

Ik kan u dit bedrijf heel sterk aanbevelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn