In Nederland is het heel vaak niet echt warm genoeg om buiten te zitten. Natuurlijk is de reden hiervoor over het algemeen gewoon dat de zon niet fel genoeg schijnt, maar ook als de zon wel goed schijnt, is het vaak toch niet lekker om buiten te zitten en dat ligt dan aan de wind. Gelukkig is hier een goede oplossing voor, namelijk windschermen. Als u uit de wind zit, dan zult u merken dat het dan al snel een stuk aangenamer is. De temperaturen hoeven dan niet eens heel hoog te zijn om toch lekker buiten te kunnen zitten. Door goede windschermen kunt u dan dus ook in de lente en de herfst genieten van uw terras en dat is natuurlijk wel zo prettig. Vanwege ons werk zitten we immers altijd al heel veel binnen, u wilt dan uiteraard in uw vrije tijd graag zoveel mogelijk buitenlucht meepakken. Buiten eten, een boekje lezen of een borrel drinken kan dus veel eerder en tot veel later in het jaar wanneer u over goede windschermen beschikt. Dat geldt ook voor mensen die over een horecagelegenheid beschikken. Hebt u goede windschermen om uw terras staan, dan zullen mensen veel eerder een terrasje bij u pakken. Daardoor straalt uw zaak meer uit, het zal voor anderen veel aantrekkelijker worden om ook bij u te gaan zitten en als het terras eenmaal vol is, dan zullen ze ook sneller geneigd zijn om dan maar binnen bij u te gaan zitten. Het is dus zeker niet verkeerd om ervoor te zorgen dat u goede windschermen hebt, het kan u echt meer klandizie opleveren.

Verschillende soorten windschermen

Als mensen het woord windschermen horen, dan denken ze nog vaak aan de ouderwetse varianten. Die van stof gemaakt waren en die u met touwtjes moest spannen en met haringen moest vastzetten. Het voordeel hiervan was natuurlijk dat u deze gemakkelijk met u mee kon nemen als u op vakantie ging en er dan ook daar gebruik van kon maken. Maar voor de rest had het eigenlijk vooral nadelen. Doordat deze windschermen van stof gemaakt waren, zorgden ze namelijk voor schaduw, waardoor u niet lekker in het zonnetje kon zitten. Ook belemmerden ze natuurlijk enorm uw zicht en dat is ook zonde. Bovendien was het vaak lastig om ze stevig neer te zetten en wilde de wind er nog wel eens voor zorgen dat ze omwaaiden of heen en weer klapperden. De associatie met deze producten is echter helemaal niet meer nodig, de nieuwste generatie windschermen lijkt hier namelijk helemaal in niets op. Deze zijn namelijk gemaakt van glas, waardoor u altijd vrij uitzicht houdt en volop van de zon kunt blijven genieten. De verschillende glazen delen zijn met stevige stalen kokerprofielen aan elkaar verbonden, waardoor ze erg sterk zijn en windvlagen er geen vat op zullen hebben. Het glas is bovendien met RVS glasklemmen bevestigd aan de kokerprofielen. Dit alles zorgt er niet alleen voor dat het zeer stevige constructies zijn, het zorgt er ook voor dat ze er erg mooi uitzien. Dat is natuurlijk ook belangrijk. Deze nieuwe generatie windschermen is bovendien in verschillende varianten verkrijgbaar, namelijk:

  • vaste varianten
  • mobiele exemplaren
  • op maat gemaakte modellen

Allemaal hebben ze natuurlijk zo hun eigen voordelen. Het voordeel van een voor u op maat gemaakt exemplaar is natuurlijk dat deze helemaal naar uw eigen wensen gemaakt kan worden. Vaak hangt hier natuurlijk wel een extra prijskaartje aan. De vaste modellen hebben als groot voordeel dat u er nooit mee hoeft te slepen en dat ze zeer stevig bevestigd zijn. Als u vaak op dezelfde plek in de tuin zit en de wind eigenlijk altijd uit dezelfde hoek komt waaien bij u, dan is dit natuurlijk een ideale oplossing. Wilt u graag op meerdere plekken in de tuin kunnen zitten, dan hebt u natuurlijk veel baat bij verrijdbare exemplaren. Deze windschermen zijn bevestigd aan handige zwenkwieltjes, waardoor u ze op iedere gewenste plek neer kunt zetten. Zo kunt u overal een plek vol luwte creëren.

Premonta

Bent u op zoek naar goede en stevige windschermen van een uitstekende kwaliteit, dan bent u bij Premonta aan het juiste adres. Zij hebben een ruime collectie op dit gebied en kunnen u dan ook veel oplossing voor bij uw woning of uw horecagelegenheid bieden. Op hun website vindt u een zeer helder overzicht van de verschillende soorten windschermen die zij u kunnen bieden en u kunt ook op verschillende momenten terecht in hun showroom om daar hun aanbod te bekijken. Op hun site kunt u alvast ideeën opdoen aan de hand van de modellen die zij daar laten zien en de informatie over de materialen die zij bieden. U kunt bij de windschermen bijvoorbeeld kiezen voor verschillende kleuren kokerprofielen, waarmee u dus een heel andere uitstraling aan een scherm kunt geven. Door het bekijken van de verschillende voorbeelden die zij op de site hebben staan, kunt u ook een goed idee krijgen van de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd in hun windschermen? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met hen opnemen voor de mogelijkheden die zij u kunnen bieden en ook kunt u een offerte op laten stellen. Zo krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is en wat voor prijskaartje daar aanhangt. Een ding is zeker, u profiteert bij Premonta altijd van een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor windschermen zit u bij hen dus absoluut goed.

Meer van Premonta.nl

Deel dit bericht op socialmedia

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn