Bent u in het bezit van een elektrisch aangedreven Tesla? Om te kunnen rijden moet u dan beschikking hebben over een laadkabel Tesla. Zonder zo’n laadkabel kunt u uw elektrische auto niet opladen en er niet mee rijden. Een laadkabel Tesla is dus een essentieel onderdeel van uw uitrusting als u in uw Tesla wilt rijden. Als het goed is hebt u zo’n laadkabel Tesla ontvangen bij de aankoop van uw auto, maar er kunnen uiteenlopende redenen zijn dat u een extra laadkabel Tesla wilt bestellen. Bijvoorbeeld omdat u een reservekabel wilt hebben voor de zekerheid, of een laadkabel elders wilt bewaren omdat u daar vaak bent. Het kan ook zijn dat u een laadkabel Tesla wilt bestellen omdat u een auto deelt met meerdere bestuurders. Dan is het prettig dat elke bestuurder van de Tesla beschikking heeft over een eigen laadkabel Tesla. U kunt uw laadkabel Tesla uiteraard bestellen bij een erkende dealer, maar vaak is het goedkoper nog wat langer rond te kijken om bij de voordeligste aanbieder terecht te komen. Als u op zoek bent naar een webshop die een laadkabel Tesla kan leveren voor een aantrekkelijke prijs, is het de moeite waard om eens te kijken naar laadkabels bij www.delaadkabelshop.nl. Hier vindt u niet alleen een laadkabel Tesla voor meerdere uitvoeringen, maar ook laadkabels voor andere typen en automerken.

Een goedkope laadkabel Tesla aanschaffen

Als u bij www.delaadkabelshop.nl een laadkabel Tesla aanschaft, bent u verzekerd van een zeer lage aanschafprijs. U kunt al een laadkabel Tesla bestellen vanaf 280 euro. Het is daarbij mogelijk uit veel verschillende typen te kiezen. Dit heeft te maken met het soort connector dat zich in de auto bevindt, en het soort oplaadpunt dat u wilt gebruiken. Het is daarom aan te raden u goed te laten informeren voor u over gaat tot de aanschaf van een laadkabel. Er zijn laadkabels in type 1 en type 2 verkrijgbaar, alsmede laadkabels die heel eenvoudig in een normaal stopcontact kunnen worden gebruikt. Dit laatste heeft als voordeel dat u uw auto bij de deur kunt opladen. U hoeft dan niet naar een apart oplaadpunt te rijden om uw auto op te laden. Mocht u voor deze kabel kiezen is het wel raadzaam alsnog een laadkabel Tesla voor gebruik bij een oplaadpunt te bestellen. Dan bent u verzekerd van de mogelijkheid uw auto op te laden op elk gewenst moment. U kunt daarbij in de webshop ook kiezen voor een lengte laadkabel die bij u past. U hebt de keuze uit een kabel van:

  • 2 meter
  • 4 meter
  • 6 meter
  • een op maat gemaakte laadkabel

Zo zit er altijd een laadkabel in het assortiment dat aan uw wensen voldoet.

Service

Bent u nog niet zo goed op de hoogte van de werking van een laadkabel? Dan is het mogelijk alle informatie die u nodig hebt in te winnen via de website. Op de website staat bij elke beschikbare laadkabel Tesla vermeld welke specificaties de laadkabel bezit en voor welk type aansluiting deze laadkabels geschikt zijn. U kunt bovendien op de website zoeken op model of type. Als u al weet welk type laadkabel u nodig heeft, kunt u zo eenvoudig en snel uw laadkabel bestellen. Ook is er een keuzehulp beschikbaar die het kiezen voor een laadkabel nog makkelijker maakt. Hier kunt u zien welk type lader geschikt is voor uw auto en of de auto geschikt is om op te laden middels een snelle lader. Een snelle lader, ook wel een fase 3 lader genoemd, kan in een korte tijd uw auto opladen. Het is echter wel belangrijk dat uw auto geschikt is voor dit type lader. Het is mogelijk via een aantal manieren contact op te nemen met een medewerker. De makkelijkste manier om een medewerker te spreken te krijgen is via de chat op de website. Als u liever telefonisch contact heeft kan dat ook. Het telefoonnummer vindt u op de website. Uw vraag per e-mail stellen kan uiteraard ook. U kunt daarnaast ook via Facebook en Twitter lezen over de mogelijkheden een laadkabel aan te schaffen. Er wordt regelmatig relevant nieuws op het gebied van elektrisch autorijden geplaatst. Als u hier interesse in hebt raden wij u aan hier zeker eens een kijkje te nemen. Verder zijn alle verkoop- en bestelvoorwaarden te vinden op de website. U vindt hier bijvoorbeeld informatie over bestellingen, levertijden en retourzendingen. Als u op werkdagen voor 17:00 uur bestelt, kunt u uw bestelling vaak de volgende dag al verwachten. In alle andere gevallen is de levertijd twee dagen. Het is mogelijk de pakketten te traceren, zodat u weet wanneer u uw pakket kunt verwachten. Daarnaast kunt u uw bestelling bij het hoofdkantoor ophalen. Daarvoor is het wel prettig om eerst een afspraak te maken via de telefoon of e-mail. U ontvangt vanzelfsprekend twee jaar fabrieksgarantie op uw aankoop. In het geval van een fabrieksfout of constructiefout ontvangt u een passende tegemoetkoming. Als u uw bestelling terug wilt sturen kan dit binnen 14 dagen. De laadkabel Tesla mag, indien hij wordt teruggestuurd, geen zichtbare gebruikssporen hebben. De pakbon moet ook meegestuurd worden in de verpakking. Op de website vindt u ook informatie over het opladen van uw auto in het algemeen. Bijvoorbeeld waar u een zogeheten laadpas kunt krijgen om overal in Nederland uw auto publiek op te kunnen laden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn