Als u in een monument woont, mag u deze woning niet zomaar naar hartenlust gaan verbouwen. Het is namelijk zo dat de gemeente uw woning als monument heeft aangewezen omdat ze het aangezicht van de woning in originele staat willen behouden. Mocht u momenteel in een dergelijke historische woning wonen, dan is het goed om te weten wat er allemaal is toegestaan wanneer u een rijksmonument verbouwen wilt. Wij kunnen u laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wij zijn namelijk de mensen van HofstaeteMakelaardij en wij weten alles van het rijksmonument verbouwen. Wij hebben ons namelijk helemaal toe weten te leggen op monumentale panden. Dat betekent dat wij u niet alleen maar kunnen helpen bij de aanschaf van een monument, maar dat wij u er ook alles over kunnen vertellen. Wij hopen daarom dat u onze hulp wilt inschakelen wanneer u een rijksmonument verbouwen wilt. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Veel mensen denken dat een rijksmonument verbouwen onbegonnen werk is omdat u aan handen en voeten gebonden bent. Dat is echter lang niet altijd het geval en in vele gevallen kunt u zelfs profiteren van aantrekkelijke subsidies. Wij kunnen u daar alles over vertellen dus wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Onze mensen staan namelijk altijd voor u klaar om u te helpen. Mocht u dus vragen hebben over het hoe en waarom omtrent een rijksmonument verbouwen, dan hopen wij dat wij u snel en keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Hier kunt u zien welke diensten wij u allemaal te bieden hebben en mocht u met ons in zee willen gaan, dan kunt u op onze site ook onze contactgegevens vinden. Surf daarom vandaag nog even naar Hofstaetemakelaardij.nl om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Een rijksmonument verbouwen hoeft geen nachtmerrie te worden

Wanneer u zich niet goed inleest op het rijksmonument verbouwen, dan kunt u al snel tegen een muur van regels aanlopen. Wanneer u zich echter goed voorbereid en weet waar u aan begint, dan is er heel veel mogelijk. Wij hebben al veel mensen geholpen die een rijksmonument verbouwen wilden gaan en die daar uiteindelijk heel goed in zijn geslaagd. Wanneer u namelijk een monument koopt wat opgeknapt moet worden, dan kunt u daar subsidies voor aanvragen. Wanneer u dit doet, kunt u heel veel financieel voordeel profiteren van deze regelingen. Wij kunnen u daar alles over vertellen en wij hopen daarom ook dat u een keer contact met ons wilt leggen. Wij kunnen dan samen met u naar uw huidige positie kijken om te zien wat wij voor u kunnen doen. U zult merken dat wij niet alleen alles van de hoed weten, maar dat wij ook alles van de rand weten. U kunt van deze kennis profiteren en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer aan de lijn zouden mogen krijgen. Bekijk vandaag onze site Hofstaetemakelaardij.nl nog even om te zien wat wij voor u zouden kunnen doen.

Wij bieden ook rijksmonumenten te koop aan

Wanneer u niet een monument wilt gaan verbouwen, maar er juist een wilt kopen, kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk:

  • veel mooie panden in ons aanbod
  • ook prachtige panden in onze zogenaamde ‘stille verkoop’
  • de mogelijkheid om voor u op zoek te gaan naar uw droomhuis

Wij hopen dat wij u een indruk hebben kunnen geven van onze mogelijkheden. Wij horen graag van u wanneer u met ons in zee zou willen gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn