U wilt als eigenaar van uw bedrijf goed voor de dag komen. U wilt klanten binnenhalen, deals sluiten met partners en goed personeel binnen kunnen halen. Het oog wil ook wat dus als u voor design kantoormeubilair kiest dan verhoogt u de welwillendheid van al deze doelgroepen. Kan uw kantoor wel wat nieuw design kantoormeubilair gebruiken maar is uw budget beperkt? Of hebt u juist erg veel geld over dat u in design kantoormeubilair wilt investeren? Wat uw wensen dan ook zijn en hoe laag dan wel hoog uw budget is, bij Shiraz Office & Furniture zult u keer op keer slagen terwijl u nooit een dief van de portemonnee zult zijn. Klinkt u dat nu al als muziek in de oren? Kijk dan vooral eens op shiraz.nl. Want u vindt op onze website onze gehele actuele collectie. Wat is design kantoormeubilair nu eigenlijk? Niet alleen moderne ontwerpen want meubelen worden al millennia lang vervaardigd. Als uw kantoor een meer klassieke look wil realiseren dan kan dat ook door ons geregeld worden. Bent u meer van het modernisme of postmodernisme en wilt u strak omlijnde meubelen in felle kleuren? Ook dergelijk design kantoormeubilair verkopen wij. En wat te denken van de diverse materialen waaruit u kunt kiezen? Roestvrij staal, aluminium en dergelijke metalen al dan niet gecombineerd met plastics. Wilt u wat meer warmte geven aan uw kantoor? In dat geval raden we hout aan. U leest het, u hebt nog heel wat keuzes te maken.

Uiteraard is ons design kantoormeubilair uiterst ergonomisch in gebruik

In deze tijd speelt de ergonomie een belangrijke rol. De kunst van correcte houdingen tijdens langdurige werkzaamheden. En dat verschilt weer per persoon want men heeft zo zijn eigen lichaamsbouw en lichaamshouding. Een lichaamshouding die trouwens ook door ons design kantoormeubilair zodanig gecorrigeerd kan worden zodat blessures voorkomen worden en er geen verkrampte ledematen optreden. Niet voor niets wordt ons design kantoormeubilair gekeurd door de ARBO voordat wij het op de markt brengen. We hebben uw welzijn namelijk op een voetstuk staan. We hebben de diverse producten voor u ondergebracht in handige categorie├źn. Denk daarbij aan onder andere:

  • Bureaus en bureaustoelen,
  • Archiefkasten van diverse materiaal geproduceerd net als ladenblokken,
  • Nieuwerwetse meubelen zoals zit-sta meubelen en allerlei stahulpen. Beweging is immers erg belangrijk tijdens werk of tussendoor,
  • En daartoe behoren ook de in hoogte verstelbare werkstoelen.

We komen graag bij u langs om uw projectinrichting te verzorgen. Het is uiteraard geheel aan u om te bepalen in hoeverre u de touwtjes loslaat. Zo geven wij professioneel advies van vloer tot aan plafond, kunt u gratis gebruik maken van onze interieurdesigners en zet onze montageafdeling al het design kantoormeubilair alvast in elkaar. Daarnaast maken we graag 2D en zelfs 3D tekeningen die u kunt beschouwen als strategische hulp. Ook aan deze tekeningen zijn geen verdere kosten verbonden.

Voor iedere huisstijl is er bij ons wat wils te vinden

Mocht u onze hulp willen inschakelen dan kunt u uiteraard mailen en bellen. Onze inrichters komen graag bij u langs voor en vrijblijvend adviesgesprek. Maar het is wellicht een nog beter idee om onze showroom te bezoeken. U kunt de diverse producten uittesten zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Maak eens een afspraak, dan staat er op de dag zelf een expert voor u klaar waarmee u na de rondleiding onder het genot van een kopje koffie of thee alles kunt bespreken. U bent van harte welkom in de grootste showroom van Zuid-Holland, in Dordrecht om precies te zijn. En bezoek onze sociale media als u ons graag wilt volgen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn