Wij zouden in onze kringloopwinkel wel wat meer bezoekers kunnen gebruiken. Wij weten dat het niet logisch is in tijden van corona te wensen dat er meer mensen naar je winkel zouden komen, maar wij hebben gemerkt dat wij het niet gaan halen wanneer wij met deze bezoekersaantallen blijven werken. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om mooie canvas tassen bedrukken te laten. U zult misschien denken, hoe kan canvas tassen bedrukken er voor zorgen dat er meer mensen naar een winkel komen? Welnu, dat leg ik u graag even uit. Wij hebben namelijk een actie bedacht. Wij wilden graag tien canvas tassen bedrukken laten en deze wilden wij onder de mensen uitdelen. Wij koppelden daar een actie aan vast dat wie een van deze tassen had, bij ons korting in de winkel zou kunnen krijgen. Wij hebben toen gezien of wij bij ons in de buurt de canvas tassen bedrukken konden laten, maar dat bleek toch niet zo eenvoudig te zijn. Wanneer je namelijk een winkel zoekt die dit kan, kom je in ons geval al heel snel bij een aanbieder terecht die heel ver rijden is en daarom hebben wij gekeken of wij online iemand konden vinden die voor ons de canvas tassen bedrukken kon. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren en wij hebben gemerkt dat wanneer je naar de site van greengiving.nl gaat, je hier heel interessante mogelijkheden kunt vinden waar je goed mee uit de voeten kunt. Wij hebben daarom al heel snel even contact met deze mensen opgenomen om te horen wat zij voor ons konden doen. Wij kregen te horen dat zij graag voor ons aan de slag wilden gaan met het canvas tassen bedrukken en dat het ook niet lang zou duren voordat het canvas tassen bedrukken ook echt klaar was. Dat was goed om te horen en wij hebben toen besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Wij hebben gemerkt dat wij eenvoudig een bestelling konden doorgeven en dat deze mensen ook nog even goed hun best deden om te kijken hoe wij een goed resultaat neer konden zetten.

Wij lieten hier prachtige canvas tassen bedrukken

Wij hadden eerst het plan om tien canvas tassen bedrukken te laten, maar op een gegeven moment hebben wij dan toch besloten dat wij beter meer canvas tassen bedrukken konden laten. Wij hoefden namelijk ook niet bang te zijn dat wij ons budget zouden overschrijden want wij hebben gemerkt dat wanneer je canvas tassen bedrukken via greengiving.nl laat, je er zeker van kunt zijn dat je voor een goede prijs iets moois ontvangt.

Wilt u meer weten?

Mocht u ook canvas tassen bedrukken willen laten, dan raad ik u aan om even:

  • Naar de site van greengiving.nl te surfen
  • Te bekijken hoe u hier een order kunt plaatsen
  • Even contact met deze mensen op te nemen als u vragen heeft

Wij zijn blij dat wij deze actie bedacht hebben want wij zien dat er nu heel veel meer mensen naar onze winkel komen omdat mensen de tassen aan elkaar doorgeven en dat lokt heel veel mensen naar onze winkel.

 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn