Wij bestelden hier een tuinafval containerWij hadden het afgelopen jaar een probleem. Wij hebben een nieuw huis gekocht omdat wij graag een grotere tuin wilden hebben. Alhoewel het niet moeilijk was om dit huis te vinden en te kopen, merkten wij dat wij al snel een probleem hadden met ons tuinafval. Wij hebben namelijk heel veel vierkante meters tuin en dat betekent dat wij heel veel tuinafval produceren. Het probleem is echter dat wij maar een heel kleine container hadden om ons afval in af te voeren. Als wij werkelijk al ons afval zouden willen afvoeren, hadden wij wel tien van deze kleine containers nodig. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij misschien ook ergens een grote tuinafval container konden vinden. Met een grote container konden wij namelijk zeker zijn van het feit dat wij veel afval zouden kunnen afvoeren. Wanneer wij namelijk het gras gemaaid hebben, hebben wij een enorme hoop gras dat afgevoerd moet worden. Wij hebben nog even overwogen om een composthoop te maken, maar dit is niet echt ideaal. Deze hoop groeit namelijk sneller bij ons dan dat het ons iets oplevert. Dat is natuurlijk niet handig en dus leek het ons beter om een tuinafval container te bestellen. Aangezien wij helemaal geen ervaring hebben met het regelen van een tuinafval container, wisten wij niet heel goed waar wij moesten zijn om een tuinafval container te vinden. Gelukkig hoef je je computer vandaag de dag maar aan te zetten om een antwoord op je probleem te vinden. Wij hebben daarom even gegoogeld en toen vonden wij de site Oldekalter-HGL.nl. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat je hier namelijk voor weinig geld een tuinafval container kunt huren. Dat was precies waar wij naar op zoek waren en wij waren daarom ook blij dat wij dit bedrijf hebben gevonden. Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij voor ons konden betekenen.

Hier vonden wij de tuinafval container die wij nodig hadden

Een van de dingen die je ook moet regelen wanneer je een tuinafval container gaat regelen, is dat deze ook regelmatig geleegd wordt. Je kunt namelijk wel alleen een tuinafval container regelen, maar wanneer deze altijd overstroomd, heb je er nog steeds niet aan. Vandaar dat wij alleen maar zaken wilden doen met een bedrijf dat onze tuinafval container ook zou kunnen legen. Vandaar dat wij gekozen hebben voor de mensen van Oldekalter-HGL. Deze mensen hebben alles in huis wat je nodig hebt wanneer je veel afval wilt laten afvoeren. Toen wij eenmaal contact met hen hadden opgenomen, hebben wij afgesproken dat onze tuinafval container iedere week geleegd zou worden. Dat was voor ons genoeg om al het afval dat wij produceren in onze tuin af te voeren. Wij hebben daarom ook meteen de knoop doorgehakt en wij hebben een contract met ze afgesloten. Wij kregen onze tuinafval container de volgende dag al geleverd. Wij maken nu al een paar maanden gebruik van deze diensten en dat bevalt ons echt heel erg goed. Mocht u ook afval willen laten afvoeren, dan raad ik u aan om een keer te kijken wat dit bedrijf voor u kan betekenen. Wij zijn zeer tevreden over hun dienstverlening.

Wij zijn van al ons afval af

Sinds wij hier een container hebben besteld, hebben wij nooit meer afval op ons erf liggen. Dat is heel erg prettig. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan. Kortom:

  • kijk even op de site van dit bedrijf
  • bekijk welke container het beste is voor u
  • vraag vandaag nog een container aan

Kijk snel even op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn