Wij hebben bij ons in het dorp een collectief opgericht dat zich gaat inzetten voor de zorg voor de ouderen bij ons in het dorp. Wij hebben namelijk gemerkt dat ouderen het dorp graag niet willen verlaten wanneer zij ouder worden, maar het is lastig om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij deze ouderen zo lang mogelijk in hun eigen huis konden laten blijven wonen. Wij hebben toen gekeken of het mogelijk was om met voorzieningen te gaan werken waardoor de ouderen goed in de gaten konden worden gehouden, zonder dat zij bij wijze van spreken altijd onder cameratoezicht zouden staan. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden die er waren om hun zelfstandigheid te bewaren. Wij hebben toen een artikel gelezen over teledomotica en dat vonden wij meteen heel erg interessant. Met teledomotica kun je er namelijk voor zorgen dat de mensen langer zelfstandig kunnen blijven wonen terwijl ze wel de zorg kunnen krijgen die zijn nodig hebben. Mocht u daarom ook meer willen weten over teledomotica, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van hubb.nl te gaan kijken. Deze site hebben wij namelijk ook geraadpleegd toen wij meer over teledomotica wilden weten. Als je namelijk een expert zoekt op het gebied van teledomotica, dan is dit bedrijf de persoon die je nodig hebt. Deze mensen hebben zich namelijk helemaal gespecialiseerd in teledomotica en daar kun je veel voordeel van hebben als je even een afspraak met hen inplant. Wij hebben dit namelijk gedaan en wij hebben ons toen laten informeren over de mogelijkheden om in ons dorp te gaan werken met teledomotica. Wij wilden graag weten wat de mogelijkheden allemaal waren, welke kosten hieraan verbonden zouden zijn en noem het allemaal maar op. Wij hebben toen heel goede adviezen gekregen en daar konden wij heel goed mee uit de voeten. Het was ons daardoor al heel snel duidelijk dat in teledomotica een mogelijkheid lag om te zorgen dat de ouderen in ons dorp langer in hun eigen huis konden blijven wonen. 

hubb.nl is het adres voor alles op het gebied van teledomotica

Wij hebben het gesprek met de mensen van hubb.nl als heel constructief ervaren. Wij hebben heel goede voorlichting van hen gekregen over de mogelijkheden die er waren om van teledomotica gebruik te gaan maken. Wij waren ook blij om te horen dat dit niet veel aanpassingen vergde in de woningen van de ouderen. Wij hebben daarom ook besloten dat wij graag van deze techniek gebruik willen gaan maken. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan raad ik u aan om:

  • Een keer naar de site van hubb.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden dit bedrijf allemaal aanbiedt
  • Een keer met een expert van dit bedrijf te overleggen over de mogelijkheden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf gevonden hebben want zij kon ons heel goed voorlichten. Wij gaan dan ook zeker met dit bedrijf samenwerken in de toekomst. Wilt u meer over hen weten? Surf dan ook nog even naar hun site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn