In deze post wil ik graag mijn ervaringen met http://www.telefoonklantenservice.nl/ met jullie delen. Op persoonlijk gebeid is het mij de afgelopen jaren erg bevallen om van de diensten van dit bedrijf gebruik te maken. Allereerst is het een fijne gedachte dat je altijd elk bedrijf kan vinden, je hoeft de telefoonnummers dus niet allemaal zelf op te slaan. Mijn vriendin vertelde laatst een verhaal over haar zoontje die een iPhone bij een webshop had besteld, echter was deze nooit aangekomen. Haar zoontje had speciaal hiervoor een email adres aangemaakt, hij is namelijk nog maar 8 jaar en snapt nog niet zo goed hoe alles met computers werkt. Helaas had hij een enorm apart wachtwoord bedacht, zo raar dat hij het zich niet meer kon herinneren. Aangezien hij de webshop ook niet meer terug kon vinden kon mijn vriendin geen contact met ze opnemen. Gelukkig heeft ze uiteindelijk via Telefoon Klantenservice het telefoonnummer kunnen terugvinden en heeft haar zoontje zijn iPhone toch nog gekregen. Maar niet alleen voor webshops die iPhones verkopen is Telefoon Klantenservice een goed bedrijf, voor zo ver ik heb kunnen ontdekken zijn ze vooral goed op de hoogte van de telefoonnummers van de volgende sectoren:

  • banken
  • computer bedrijven
  • kranten producenten
  • telecommunicatie bedrijven
  • reisbureaus
  • kleding winkels
  • openbaar vervoer organisaties

Ook vind ik de mensen waar ik contact mee heb gehad bij Telefoon Klantenservice enorm vriendelijk. Ondanks het feit dat de website heel fijn is om mee te werken, kan het natuurlijk voorkomen dat er een keer iets mis gaat. Aangezien ik heel vaak gebruik maak van Telefoon Klantenservice heb ik dit al meerdere keren gehad. Tot nu toe is iedereen die ik aan de lijn heb gehad enorm vriendelijk geweest tegen mij. Ze zijn dus niet alleen goed in wat ze aanbieden maar ze staan ook open voor verbeteringen. Er is altijd goed met ze te praten en ze blijven altijd vriendelijk. Kortom, ik raad het gebruiken van Telefoon Klantenservice aan iedereen aan die op zoek is naar een telefoonnummer.

Ook voor professioneel gebruik is Telefoon Klantenservice een aanrader

Hierboven heb ik het voornamelijk gehad over mijn gebruik van Telefoon Klantenservice voor privé gebruik, ik heb echter ontdekt dat het ook voor professioneel gebruik een fantastische hulp kan bieden. Afgelopen jaar heb ik mijn eigen webwinkel opgezet. Hier komt, vooral in de opstart fase, heel veel bij kijken wat betreft contact zoeken met potentiële leveranciers. Vooral door de dienst die Telefoon Klantenservice mij heeft geboden was ik in staat om van diverse bedrijven de gegevens te achterhalen zodat ik contact met ze kon opnemen. Ik ben er achter gekomen dat heel veel bedrijven niet duidelijk op internet vermelden hoe ze te bereiken zijn, en dan heb ik het vooral over de kleinere bedrijven waar ik dan zaken mee doe. Dus voor alle starters zou ik het aanraden om gebruik te maken van de mogelijkheden die Telefoon Klantenservice je kan bieden. Daarnaast is de klantenservice van hen niet alleen voor privé gebruikers erg behulpzaam, maar ook voor professioneel gebruik. Ze hebben voor bedrijven een aparte hulplijn die dag en nacht te bereiken is. De mensen die er werken zijn altijd bereid om je te helpen en ik heb nog nooit een nare ervaring gehad. Als laatste, zoals ook zal blijken uit het verhaal van Jaap, is Telefoon Klantenservice erg fijn om de concurrentie voor kleine ondernemers te slim af te zijn. Met hun hulp kan je de laagste prijzen aanbieden aan je klanten en dus bij blijven met de trend naar steeds lagere prijzen.

Anderen over Telefoon Klantenservice

Natuurlijk ben ik niet te enige die door de jaren heen gebruik heeft gemaakt van Telefoon Klantenservice en hier iets over wil delen. Ik heb daarom mijn best gedaan om enkele verhalen van kennissen en vrienden van mij voor jullie op een rijtje te zetten. Zo kunnen jullie misschien een duidelijker beeld krijgen van wat je zou kunnen hebben aan de diensten die ze aanbieden. Daarnaast zal dit een iets objectiever beeld scheppen. Esther: ‘Afgelopen maand had ik veel gedoe met het vinden van telefoonnummers van glazenwassers. Omdat deze mensen vaak van nummer wisselen wordt heb je vaak bijna onmogelijk gemaakt om te wisselen van glazenwasser. Met de hulp van Telefoon Klantenservice heb ik toch de nummers van glazenwassers die bij mij in de buurt werkzaam zijn kunnen achterhalen. Hierdoor heb ik eindelijk mijn slecht werkende en opdringerige glazenwasser kunnen inruilen voor een prettiger bedrijf.’ Jaap: ‘Als eigenaar van een webshop met baby artikelen kom ik elke maand in aanraking met tientallen groothandels. Om bij te kunnen blijven met de prijsverlagingen die veel webwinkels in mijn bedrijfsveld doorvoeren moet ik altijd op de hoogte blijven van welke groothandels er zijn en wat ze verhandelen. Hiervoor is het nodig om de contactgegevens van deze organisaties te hebben. Echter proberen groothandels vaak de telefoon nummers van hun concurrenten geheim te houden zodat ze hun hard verworven positie niet op te hoeven geven. Want het is natuurlijk niet in het belang van de groothandel om de prijzen steeds te verlagen. Voordat ik Telefoon Klantenservice had ontdekt had ik hier heel veel moeite mee. Dankzij de telefoonnummers die ik door de tijd heen van Telefoon Klantenservice heb gekregen heb ik al meerdere goede deals kunnen sluiten en daardoor kan ik als ondernemer mijn hoofd boven het water houden.‘

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn