Misschien zijn vloerlampen niet de eerste soort verlichting waar u aan denkt, maar vloerlampen kunnen een prachtige aanvulling zijn op een interieur. Een vloerlamp is eenvoudigweg een lamp die op een grote voet staat. Vloerlampen kunnen de sfeer in een kamer maken of breken. Daarom is het raadzaam eens naar de aanschaf van dit type verlichting te kijken als u uw woning opnieuw inricht. Verlichting is namelijk bijzonder bepalend voor de sfeer in huis. Sommige mensen houden van vrij donkere kamers, waarbij de lampen niet al teveel licht af moeten geven. In een modern interieur kan het juist weer heel mooi zijn wel te kiezen voor wat feller licht, omdat de meubels en kleuren in de kamer beter uitkomen. Het is maar net wat u mooi vindt. U kunt bij Directlampen terecht voor allerlei soorten lampen, waaronder ook vloerlampen. Misschien bent u bekend met de booglampen die tegenwoordig zo in trek zijn. Dit type lamp, maar ook andere, kunt u online bestellen via de website van directlampen. Voor booglampen bezoekt u: http://www.directlampen.nl/vloerlampen.

Soorten vloerlampen

Directlampen biedt u ruime keuze in allerlei soorten vloerlampen. Wilt u een modern of klassiek ogende lamp? Een booglamp of leeslamp? U vindt het allemaal in de webwinkel met het ruimste assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vloerlamp met meerdere armen, met verstelbare armen en met verschillende soorten bediening. Wilt u een dimmer op uw lamp? Dit kan allemaal. Het is eenvoudig om op de website de lampen van uw keuze op te zoeken door middel van het handige keuzemenu. Als u al precies weet wat u zoekt kunt u uw lamp snel opzoeken. Als u dit nog niet weet is het mogelijk door het assortiment te gaan en alle opties op uw gemak te bekijken. Daarnaast biedt Directlampen informatie over de verschillende soorten verlichting. Het is bijvoorbeeld mogelijk te kiezen voor lampen met verschillende energielabels. Als u het belangrijk vindt dat uw lampen niet teveel energie verbruiken, kunt u hier op letten. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Deze typen lampen geven allemaal ander licht. Er zijn enorm veel opties die allemaal erg bepalend zijn voor de uitstraling van uw lamp en dus uw woning. Een leeslamp moet bijvoorbeeld veel licht kunnen geven omdat u deze gebruikt om te lezen als het donker is. Tegelijkertijd kunt u ook kiezen voor een vloerlamp die alleen voor de sfeer bedoeld is, of die weinig licht af hoeft te geven. Dan kunt u denken aan een dimmer op de lamp, zodat u ten allen tijde de hoeveelheid licht die de lamp afgeeft kunt regelen. Dit is ideaal als u een lamp nodig heeft die meerdere functies moet vervullen. Bijvoorbeeld voor vloerlampen in de slaapkamer, waar u zowel wilt slapen, uitrusten en lezen. Zo hoeft u maar één lamp aan te schaffen. Voor al deze opties kunt u terecht op de website, maar ook in de winkel in Veenendaal. Hier is een gedeelte van het aanbod dat u op de website vindt te zien. Het voordeel van de website is dus het onovertroffen ruime aanbod, maar u bent altijd welkom in de winkel om de vloerlampen van uw keuze in het echt te zien en uit te proberen.

Voordelen van online bestellen

De voordelen van het online bestellen van vloerlampen en andere lampen zijn legio. Ten eerste ziet u op de website in één oogopslag welk aanbod er in verlichting is. U kunt eenvoudig meerdere lampen vergelijken, de specificaties bekijken. Dat geldt zowel voor armaturen als de verlichting zelf. U kunt zelf het gewenste armatuur en de soort verlichting bij elkaar zoeken, en combineren tot de ideale bestelling voor uw woning. Daarbij worden uw bestellingen altijd gratis geleverd en u betaalt altijd in een veilige betaalomgeving. Als levertijd houdt de webwinkel meestal één dag aan, hoewel dit kan variëren afhankelijk van het moment waarop u uw bestelling plaatst. Daarnaast streeft de webshop ernaar de klant zo goed mogelijk te informeren over vloerlampen. Het moge duidelijk zijn dat het assortiment in alle soorten vloerlampen enorm is. Dan kan het erg lastig zijn een goede keuze te maken. Bovendien is het soms moeilijk in te schatten wat voor soort lampen u nodig heeft in uw nieuwe woning. Dan is het mogelijk de expertise in te roepen van de medewerkers van Directlampen. Het is mogelijk om voor een lichtplan te kiezen, waarbij een specialist op het gebied van verlichting bij u langskomt. Deze bespreekt samen met u uw wensen en de mogelijkheden op het gebied van de verlichting van uw interieur. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken in de aanschaf van vloerlampen. Er zijn meerdere opties mogelijk. U kunt altijd telefonisch contact opnemen als u interesse heeft in een lichtplan, of telefonisch verdere informatie inwinnen. Het is ook mogelijk een medewerker te spreken in de winkel. Voor adres, route en openingstijden kijkt u op de website. Hier vindt u ook het telefoonnummer van de klantenservice. Voor vragen over uw online bestelling kunt u hier ook naartoe bellen, evenals het terugsturen van uw bestelling als u toch niet tevreden bent. Het is dan altijd mogelijk samen naar een oplossing te zoeken, of een nieuw product uit de webshop naar u op te sturen. In het geval dat u per ongeluk het verkeerde product heeft besteld is dat geen probleem. Het retour zenden van uw bestelling is bovendien altijd gratis.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn