Als u uw kind ergens achterlaat, dan wilt u natuurlijk dat u erop kan vertrouwen dat alles goed gaat met uw kind, dat hij of zij in vertrouwde handen is, in handen die bevoegd zijn, ervaring hebben met kinderopvang en uw kind de aandacht geven die hij of zij verdient. Dat vinden wij bij kinderopvang Hengelo natuurlijk ook. Graag vangen we uw kinderen op, en wij hebben dan ook gastouders die volledig zijn gescreend en daarbij een goede opleiding hebben genoten die van toepassing is op het opvangen van kinderen, zoals SPW, SPH of/en veel ervaring hebben met het opvangen van kinderen, bijvoorbeeld als overblijf juf of als medewerkster bij een peuterspeelzaal. Dat betekent dat uw kind bij kinderopvang Hengelo in goede en vertrouwde handen is. Als u uw kind wilt onderbrengen bij kinderopvang Hengelo, dan is het verstandig als u een kijkje neemt op de website: www.gastouderbureausnoesje.nl/kinderopvang-hengelo-2.html. Daar vindt u alle informatie over onze werkwijze en ons verzorgingsgebied. Daar vindt u bijvoorbeeld ook informatie over de overkoepelende organisatie Snoesje, een organisatie die gastouders aan ouders koppelt als tussenpersoon. Op deze manier kunnen de ouders gerust zijn dat de gastouders die voor kinderopvang Hengelo werken ook goed gescreend worden. Het is namelijk ook in het belang van de moederorganisatie dat het werk goed verricht wordt. Dat betekent niet alleen dat uw kind opgevangen wordt, maar ook dat het een leuke tijd heeft, iets bijleert, en soms een klein uitstapje maakt, naar de speelplaats, of soms op een regenachtige dag koekjes bakt. Dat kan allemaal bij kinderopvang Hengelo. De tussenpersoon in de vorm van Snoesje, is voor kinderopvang Hengelo ook handig omdat we daarmee de wensen van de ouders goed kunnen afstemmen op de kwaliteiten van de gastouders. Natuurlijk zijn alle gastouders erg goed in staat om uw kinderen op te vangen, maar sommige gastouders hebben nu eenmaal meer ervaring met een bepaald type kind. Heeft uw kind bijvoorbeeld een bepaalde aandoening, kinderopvang Hengelo zoekt daar een gastouder bij die daar ruime ervaring mee heeft en daar niet van schrikt, maar juist daar adequaat op reageert. Verder kunt u aangeven of u liever heeft dat de gastouder bij u thuis komt om de opvang te regelen, zodat uw kinderen in de vertrouwde omgeving van hun eigen huis blijven of dat uw kinderen naar de gastouder thuis gaan. Uiteraard zal u eerst een kennismakingsgesprek hebben met de mogelijke gastouder en kunt u zelf beslissen met welke gastouder u in zee gaat.

Alle voordelen van kinderopvang Hengelo op een rij

Als u op de site www.gastouderbureausnoesje.nl/kinderopvang-hengelo-2.html kijkt, vindt u alle informatie over de kinderopvang Hengelo die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken of u via Snoesje op zoek wilt gaan naar een gastouder voor uw kind. We raden u van harte aan om dat te doen, aangezien deze manier van het zoeken naar kinderopvang Hengelo erg veel voordelen heeft, te weten:

  • de medewerkers van kinderopvang Hengelo zijn erg betrokken
  • uw kind zal steeds door dezelfde gastouder opgevangen worden
  • de omgeving waar uw kind wordt opgevangen is bij iemand thuis, dat geeft een vertrouwd, haast huiselijk gevoel
  • de tarieven van kinderopvang Hengelo zijn erg schappelijk en vaak laag te noemen
  • het is mogelijk om de hele dag (dus 24 uur) opvang te regelen, en dat alle dagen van de week

De betrokkenheid komt voor een groot deel doordat de gastouders van kinderopvang Hengelo zelf ook ouders zijn en goed opgeleid om voor kinderen te zorgen bovendien. De kleinschaligheid van de opvang, u moet rekenen op een aantal van vijf kinderen als maximum, zal er voor zorgen dat de medewerkers erg voor tijd hebben voor persoonlijke aandacht. Op basis van die aandacht is het zelfs waarschijnlijk dat kinderen die naar een kleinschalige opvang gaan vrolijker zijn dan kinderen die naar een massale kinderopvang gaan. Daar is ook onderzoek naar gedaan door een promovendus van de universiteit van Leiden. Het onderzoek is te downloaden op onze site: www.gastouderbureausnoesje.nl/kinderopvang-hengelo-2.html. Dat uw kind in een huiselijke sfeer wordt opgevangen bij kinderopvang Hengelo en steeds door dezelfde gastouder geeft hem of haar de mogelijkheid om te wennen aan de nieuwe situatie, op zo’n manier dat het opgevangen worden door de gastouder niet als onprettig wordt ervaren, maar meer als een situatie die langzaamaan gewoon wordt. Dat is toch een andere situatie dan een conglomeraat dat steeds een andere begeleider op de kinderen zet, in een groot gebouw dat we nauwelijks nog huiselijk kunnen noemen. Het voordeel van permanente opvang is natuurlijk ook niet te vinden bij die grote bedrijven die slechts ingesteld lijken op tweeverdieners die voor en na de kantooruren hun kinderen brengen en ophalen.

Kinderopvang Hengelo: uw kind is welkom

Bij kinderopvang Hengelo zijn alle kinderen van harte welkom. Wij maken geen onderscheid op basis van ras of geloof, niet op huiskleur. Maar misschien nog belangrijker: we maken ook geen onderscheid op basis van aandoening. Heeft uw kind misschien ADHD, dan is hij of zij nog even welkom, geen enkel probleem. Graag horen we echter wel bij het kennismakingsgesprek wat precies de situatie van uw kind, welke eigenschap hij heeft, wat hij leuk vindt om te doen, wat hij wel of niet lust. Dat is namelijk erg handige informatie om op basis daarvan een gastouder aan uw kind te kunnen koppelen. Een optimale koppeling, daar sterven we altijd naar bij kinderopvang Hengelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn