Verpakkingen zijn tegenwoordig een hot topic. Wel of geen verpakking ook. Zo heb je sinds een paar jaar verpakkingsvrije supermarkten als tegenpool van de normale supermarkten. Het is maar net wat je wilt: juist wat extra betalen voor die mooie printjes of liever een neutrale, blanco verpakking? Het kan allemaal en het hangt helemaal van de producent en hun afnemers af wat de beste optie is. Natuurlijk werken we ook niet allemaal op de schaal van Albert Heijn of IKEA. Zelf een verpakking maken is natuurlijk een optie, maar de meeste mensen zullen kiezen voor uitbesteden. Het bedrijf Uniek Verpakkingen bestaat sinds 1983. Ze zijn op creatieve wijze de markt ingesprongen en verzorgen alle mogelijke verpakkingen voor particulieren. Zo is er een enorm assortiment aan verschillende soorten verpakkingen zoals:

  • Hangtabs
  • Clipstrips
  • Wobblers
  • Luchtkussen envelop
  • Kartonnen dozen
  • Stazakken
  • Uniekverpakkingen.nl
  • En nog veel meer…

Uniek verpakkingen legt de nadruk op kwaliteit. Alle verpakkingen zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze beoordelen eerst zelf de kwaliteit en zorgen ervoor dat alleen de sterkste en beste artikelen worden opgenomen in het assortiment. Als bijkomende service kunnen ze ook altijd een proef toesturen, zodat de afnemer het zelf kan ervaren. Naast de standaard zakken van onder andere. plastic is er ook een breed assortiment in biologisch afbreekbare verpakkingen. Meer en meer mensen worden zich er van bewust dat het overschot aan plastic een groot probleem op wereldschaal veroorzaakt. Het is fijn om te zien dat bedrijven ook steeds meer naar de wensen van deze doelgroep luisteren.

Verpakkingen: voor elk wat wils

Dat Uniek Verpakkingen een groot assortiment beschikbaar heeft, heb ik al eerder vermeld. Dat is echter nog zacht uitgedrukt: er is echt heel erg veel te vinden op de website! Van gripzakjes tot verhuisdozen en ga zo maar door. Ben je bezig met de ontwikkeling van je product, dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen. Ook al is het alleen maar om even inspiratie op te doen. Ik ben er zeker van dat je iets moois zult vinden wat perfect past. Of het nu een klein zakje is om oorbellen in te stoppen of een gigantische doos voor een groot speeltoestel. Je vindt het op de website. Verzendkosten zijn gratis vanaf 200 euro. Bij bedragen onder de 200 euro betaal je 9,50 euro. Je bestelling ophalen op locatie in Ermelo is ook mogelijk. De winkel is geopend van maandag t/m donderdag van 08.15 tot 17.15 uur en op vrijdag van 08.15 tot 16.15 uur.

De website van Uniek Verpakkingen

Graag wil ik ook nog even stilstaan bij de website van het bedrijf. Uniek Verpakkingen heeft een uitgebreide webwinkel – met het toenemend aantal online aankopen niet onbelangrijk. De website is zeer uitgebreid. Zo vind je er een hele berg productinformatie, maar ook de contactgegevens en een kort stukje over het bedrijf. Er is tijd en aandacht gestoken in het ontwerp van de website. Dit zie je vooral terug in het kleurenschema en de consistentie die je ziet over het geheel van de site. Qua vormgeving en stijl zit het dus helemaal goed. Ondanks de vele foto’s blijft de website behoorlijk snel. Erg fijn als je met een trage verbinding werkt. Het belangrijkste van een webshop is misschien wel dat het gemakkelijk is om producten te kopen. In dit geval selecteer je simpelweg de producten die je wilt aanschaffen en voegt ze toe aan je winkelmandje. Vervolgens geef je je gegevens door zoals naam en adres en kies je een betaaloptie. Veel makkelijker kan het toch niet? Zoek je nog naar een unieke verpakking? Kijk snel eens op de website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn