Wil je binnenkort naar Lapland reizen? Dan zit je helemaal goed bij Xplore the North. Dit is een kleinschalig reisbureau dat authentieke vakanties naar het noorden verzorgd. De enthousiaste reisplanners en -begeleiders zorgen ervoor dat jouw vakantie naar de meest bijzondere plekken gaat. Ook zal je naar Lapland reizen om meer van de lokale cultuur te ontdekken en natuurlijk om de prachtigste natuurgebieden te bewonderen. Kortom, een complete en onvergetelijke reis wordt voor je verzorgd. Je hebt keuze uit een groot aantal vakanties. Kies bijvoorbeeld een van de volgende Lapland reizen:

  • Weekverblijf in berg- of rivierlodge
  • Lang weekend in een lodge of het bijzondere Ice Hotel
  • Meerdaagse huskytocht
  • Sneeuwscooter safari

Zoals je aan bovenstaande voorbeelden ziet, is het aanbod bij Xplore the North niet alleen groot, maar ook heel veelzijdig. Er zijn uiteraard nog veel meer opties waar je voor kunt kiezen. Bijvoorbeeld een rondreis of kerst vieren in het hoge noorden. Ook een reis naar Spitsbergen behoort tot de mogelijkheden. Wat voor type reiziger je ook bent, je zult zonder twijfel een geschikte optie vinden bij dit kleinschalige en authentieke reisbureau. Naar Lapland reizen wordt op die manier hoe dan ook een succes.

Naar Lapland reizen met ervaren reisbegeleiding

De reisbegeleiders van Xplore the North hebben inmiddels al vele jaren ervaring met zelf door het noorden reizen en ook met groepen door deze prachtige gebieden begeleiden. In ieder seizoen zijn ze al vele malen in het gebied geweest. Naar Lapland reizen met een begeleider van deze reisorganisatie zal je zeker een onvergetelijke ervaring opleveren. De begeleiders kennen de omgeving op hun duimpje en weten daarom ook de meest bijzondere plekken te vinden. Door Lapland reizen is op wat voor manier dan ook een unieke ervaring, maar met Xplore the North valt er nog meer te beleven. Bovendien weet je ieder moment zeker dat je in goede handen bent en dat je veilig en op je gemak rond kunt trekken. Bij vrijwel iedere reis worden ook bijzondere en avontuurlijke activiteiten aangeboden. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of bij Xplore the North kun je het doen. Zo wordt naar Lapland reizen pas echt een groot avontuur. Naast huskytochten maken en door de sneeuwgebieden trekken op een sneeuwscooter kun je natuurlijk nog veel meer doen. Verblijf bijvoorbeeld in een traditionele trappershut, sta oog in oog met prachtige rendieren of ontdek hoe geweldig crosscountry ski kan zijn. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden om jouw vakantie in te vullen.

Unieke ervaring in het hoge noorden

Een van de grootste redenen waarom ieder jaar veel mensen naar Lapland reizen, is natuurlijk het Noorderlicht. Dit natuurverschijnsel is niet zomaar zo populair. Het is werkelijk een onvergetelijke ervaring. Je kunt wel uren naar dit natuurfenomeen blijven kijken. Helaas is het wel een vrij zeldzaam verschijnsel en je weet nooit hoe lang je ervan zult kunnen genieten. Daarom specialiseert Xplore the North zich ook in Noorderlicht vakanties. Inmiddels weten de reisbegeleiders als geen ander hoe ze de kans op het zien van het Noorderlicht kunnen vergroten. Door Lapland reizen levert vrijwel iedereen daarom een onvergetelijke ervaring op. Met een Noorderlicht Hunt wordt jouw kans om het spektakel te zien extra vergroot. Bovendien is het natuurlijk een geweldige ervaring om met een minibusje rond te toeren door het prachtige landschap. Wil je naar Lapland reizen om ook het Noorderlicht te zien of heb je misschien een ander doel? Je kunt hoe dan ook terecht bij Xplore the North. Neem wanneer je wilt contact op en bespreek de mogelijkheden. Wie weet zit jij binnenkort ook in het hoge noorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn