Heb je ook wel eens dat je denkt aan een nieuwe hobby maar gewoon niet weet waar je moet beginnen? Een goede kennis van mij had precies hetzelfde een paar week geleden, hij heeft altijd al willen schilderen maar wist nooit hoe of waar die moest beginnen. Of hij vond sommige beginnerspakketten juist heel kinderlijk en saai, totdat ik hem een site aanreikte waarop je kunt canvassen kunt bestellen waarop je kunt schilderen op nummer. Waarop mijn vriend meteen verbaast reageerde met de vraag wat schilderen op nummer inhield. 

Wat is Schilderen op nummer?

Schilderen op nummer is eigenlijk heel eenvoudig en ook nog eens leuk. Het is ideaal voor beginnende schilders of schilders die nog niet veel ervaring hebben op een canvas doek. Bij het schilderen op nummer heb je een canvas doek dat voorbedrukt en voorzien is van nummers, vandaar de naam schilderen op nummer. Op de potjes verf, dat uiteraard er bij geleverd wordt, vind je de nummers terug zodat je je niet kan vergissen in de kleur. Daarnaast krijg je er ook nog een nieuw setje kwasten bij geleverd. Dit schilderen op nummer pakket is heel eenvoudig te bestellen bij creapoint. Deze website heeft een ruim assortiment voor prachtige schilderijen in verschillende maten. Qua prijs valt het ook reuze mee! De prijzen lopen uit van minimaal 25 euro tot maar 40 euro! Je krijgt zeker waard voor je geld, het schilderij dat je bestelt lijkt precies op het plaatje op hun website.

Schilderen geeft je:

  • Rust
  • Ontspanning
  • Nieuwe uitdagingen leren te ontdekken
  • Nieuwe inspiraties
  • Creativiteit

Zijn ervaring met het schilderen op nummer pakket van creapoint

Hij aarzelde geen moment nadat ik hem verteld had over het product van creapoint.nl en bestelde meteen een kant-en-klare schilderspakket zodat hij kon beginnen aan een nieuwe, uitdagende hobby. Binnen twee werkdagen kon hij zijn allereerste pakket al in ontvangst nemen en is hij er ook meteen aan begonnen. Hij vond het erg fijn dat hij als beginnend hobbyschilder kon starten door eerst te schilderen op nummer, dit omdat hij eerder al aangaf zelf weinig inspiratie te hebben en vaak niet wist hoe of waar hij moest beginnen met een beginschets voor zijn schilderij. Deze pakketten geven hem de ruimte om toch te schilderen, ook al is dit met een soort handleiding. Hij raadt dit zeker aan voor mensen die ook graag een nieuwe hobby willen beginnen en net als hijzelf niet weten waar en hoe ze moeten beginnen. Door te schilderen op nummer leer je automatisch hoe je sommige kleuren verf wel, of juist niet naast elkaar kunt verven of mixen. De kwasten die erbij geleverd werden waren van goede kwaliteit, de haren vielen er niet af en bleven van goede kwaliteit. 

Kortom, Schilderen op nummer is een ontzettend leuk idee als het begin van een nieuwe hobby. Deze hobby is goed voor je geest om even  helemaal tot jezelf te komen. Door deze hobby blijf je ook nog eens creatief. Ook kun je deze hobby samen doen met vrienden, je broertje, zusje, noem het maar op. Schilderen op nummer is voor zowel jong als oud, iedereen kan het, dus wacht niet langer en bestel een pakket! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn