Ziet u het al voor zich? Lekker bijkomen na een lange werkdag in uw eigen serre, waar u extra lang kunt genieten van het daglicht en natuurlijk de fijne sfeer die het met zich meebrengt. Meer ruimte in de woonkamer en het buitenleven ervaar je nu zelfs binnen. ‘Maar dat kan bij ons niet,’ wordt er soms al snel geroepen. Laat u daar niet door tegenhouden, want er is vaak meer mogelijk dan u denkt! Wellicht heeft u binnenkort ook wel een serre aanbouw van Ter Huurne glastechniek & overkappingen.

Serre aanbouw: waarom zou u dat doen?

Of u nu een serre aanbouw wilt met een plat dak, een grote of een kleine serre, een luxe of wat bescheidenere ruimte – de mogelijkheden zijn eindeloos. Ter Huurne Serres & Glassystemen denkt echt met u mee en gaat uit van uw wensen en behoeftes en de mogelijkheden van uw woning. Het is geen bedrijf dat beperkte mogelijkheden biedt qua uiterlijk en afmetingen – dit bedrijf zorgt voor een serre aanbouw op maat. Dit wordt gerealiseerd in hun eigen fabriek, met hoogwaardige apparatuur en vakkundige medewerkers met ruime kennis en ervaring.

Iedere woning is verschillend en bij iedere woning past een andere soort serre. Bij een nieuwbouwwoning denkt u misschien eerder aan een strakke, moderne serre aanbouw, terwijl een klassiek ogende serre beter past bij een oudere woning. Maar wilt u het toch andersom? Geen probleem! Uw wensen vormen het uitgangspunt voor de serre aanbouw. Natuurlijk is er wel enig budget nodig, maar ook met een bescheiden budget is een kleine serre aanbouw al gauw te realiseren. U zult versteld staan van het effect dat ook een kleine serre kan geven.

Waarom zou u een serre aanbouw willen realiseren? Daarvoor zijn verschillende redenen te noemen:

  • het creëert extra woonruimte;
  • u kunt tijdens alle seizoenen van uw tuin genieten;
  • veel licht in huis.

Serre aanbouw: materialen

Ter Huurne BV bouwt serres van aluminium. Hout kan vervelende nadelen met zich meebrengen, zeker op de langere termijn, zoals houtrot en afbladderende verf. Aluminium is vrij van deze nadelen en gaat vele jaren mee. De aluminiumprofielen hebben daarnaast een zeer goed isolerende werking. De kleur van het aluminium wordt aangebracht door middel van poedercoating. Deze coating is van uitstekende kwaliteit en voldoet zelfs aan de strenge eisen van qualicoat. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk en het kost u geen cent extra. Het poedercoaten zit bij de prijs van uw serre aanbouw in.

Hoe zit het met de beglazing? Ter Huurne BV gebruikt standaard HR++ veiligheidsglas voor uw serre aanbouw. Naast het feit dat dit glas goed isoleert, bevat het ook eigenschappen die inbraak tegengaat. Maar andere beglazing is ook mogelijk! Denk aan zon- en warmtewerende beglazing of extra goed isolerende triple beglazing.

Ook wat betreft het dak heeft u verschillende opties, waarbij Ter Huurne BV u uitstekend kan voorzien van deskundig advies. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plat dak, een schuin oplopend zadeldak of een lessenaardak. Misschien wilt u zelfs een dakraam in uw serre aanbouw? Deze daken kunnen worden geleverd met allerlei extra opties, zoals een spouwmuur op de erfafscheiding, een isolerende betonvloer of natuurlijk mooie ledspotjes, zelfs met afstandsbediening en dimfunctie. De bouwkundige werkzaamheden kunt u compleet uitbesteden aan TerHuurneBV.nl, maar het is ook mogelijk dat u hierbij zelf assisteert. En sneller klaar betekent minder kosten.

Voor meer informatie over de serre aanbouw kunt u vrijblijvend contact opnemen met Ter Huurne BV. De contactgegevens vindt u op de website, waar u ook kunt lezen wat eerdere klanten van de samenwerking vonden. Dus denkt u over een serre aanbouw? Laat u niet tegenhouden en neem geheel vrijblijvend contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn